2 Δεκ 2013

Το επίκεντρο της κρίσης


Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
Επειτα από 4ετία πρωτοφανούς κρίσης που μαστίζει τη χώρα, με θύματα εκατομμύρια εργαζομένους και επιχειρήσεις, εξακολουθεί να αγνοείται το επίκεντρό της. 

Στη διάρκεια της 4ετίας κατασκευάστηκε η ιδέα ότι πρόκειται για «κρίση δημόσιου χρέους», με συνέπεια τη γενική κατακραυγή κατά του «υπερτροφικού...

Eκδήλωση ενημέρωσης για την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων έργων στο πρόγραμμα<<Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών»



Tο Επιμελητήριο Κορινθίας  και  η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σας προσκαλούν στην  εκδήλωση ενημέρωσης  που συνδιοργανώνουν με θέμα:«Διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων έργων  στο πλαίσιο του προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών»...

Ανάσυρθηκε νεκρή ηλικιωμένη από υπόγειο σπιτιού στο Άργος


 Το πρώτο φως της ημέρας αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής στο Άργος και την ευρύτερη περιοχή ενώ η πόλη θρηνεί και μία νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα που ανεσύρθηκε από υπόγειο σπιτιού την νύχτα.

«Κλείδωσε» και το 2ο κύμα διαθεσιμότητας


Της ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗ
Ολόκληρο το σχέδιο της κυβέρνησης για τους ΟΤΑ, όσον αφορά τις απολύσεις με καταργήσεις Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου και δημοτικών επιχειρήσεων, αλλά και το δεύτερο κύμα της διαθεσιμότητας του Φεβρουαρίου, με τουλάχιστον 6.000 δημοτικούς υπαλλήλους να εντάσσονται σε αυτό, αποκαλύπτει σήμερα η «Κ.Ε.».