8 Νοε 2016

Προβόπουλος: Ερχεται 4ο μνημόνιο που θα συνδεθεί με το χρέος


«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει 4ο μνημόνιο, που θα συνδεθεί με το χρέος», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρώην διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, ενώ τόνισε, ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Μαθήματα Οικονομικής Ιστορίας 1940-2016 (Varoufakis way)


Γεια σου πιτσιρίκο,
Ο Βαρουφάκης είναι και θα παραμείνει θέμα συζήτησης για καιρό. Έχει, βλέπεις, το κακό συνήθειο να έχει άποψη, να τη λέει και να την δικαιολογεί, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους του. Θα πουν για τα ρούχα του, για την άνετη ζωή του, για τον ναρκισσισμό του κλπ.
Για τα λεγόμενά του, ωστόσο, και τα γραφόμενά του, δεν μιλάει κανείς…

Μόλις προχτές τελείωσα το τελευταίο του βιβλίο «Η αρπαγή της Ευρώπης». Είναι πρακτικά το sequel του «Παγκόσμιος Μινώταυρος».

Θνησιγενής η νέα κυβέρνηση, αλλά θανατηφόρα


Του Στάθη

Οργίασαν στο διαδίκτυο τρόλεϋ ολόκληρα από τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, ψέγοντας σεξιστικά (αληθινά ή κατά φαντασίαν) σχόλια κατά της νέας Υπουργού Εργασίας, κυρίας Αχτσιόγλου. 
Αμάν πια! Οταν η κυβέρνηση αυτή, όπως και οι προηγούμενες, γαμάνε τους συνταξιούχους, επιτρέπεται να γράψουμε κάτι ή θα είναι σεξιστικό;
Νομίζω, ότι στους Ελληνες είναι παγερά αδιάφορα τα όποια...

Tα σχέδια των δύο μνημονιακών μονομάχων για το δημόσιο


Της Δέσποινας Σπανού*

Οι παροχές του δημοσίου προς τους πολίτες και η δυνατότητα (ή όχι) περιστολής των δημοσίων δαπανών, είναι ένα βασικό ζήτημα με το οποίο ασχολούνται όλοι και ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα κόμματα.
Οι δύο μονομάχοι αλληλοκαταγγέλλονται στην προσπάθειά...

Χαράλαμπο Κασσίμη… ενταύθα

Γενικέ μου είσαι ο αρμοδιότερος να ομιλείς μα… σιωπάς! 
Έχεις την ευθύνη ενός ζωτικού για την Κορινθία και τον πρωτογενή της τομέα, έργου και λέξη δεν λες
Είσαι εκείνος από τα χείλη του οποίου κρέμονται εκατοντάδες αγρότες στο νομό και… απουσιάζεις! 

Χίλαρι ή Τραμπ; Οι ΗΠΑ ψηφίζουν για τον... λιγότερο κακό


Σήμανε η λήξη της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ και πλέον οι Αμερικανοί στις 8 Νοεμβρίου ψηφίζουν για τον επόμενο πρόεδρο της χώρας τους. Όπως αναφέρουν αναλυτές πρόκειται περί μιας επιλογής για τον «λιγότερο κακό», καθώς και οι δύο υποψήφιοι, ο Ντόναλντ Τράμπ και η Χίλαρι Κλίντον, ο καθένας για διαφορετικούς...

Βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μας προκαλεί να διαβάσουμε από τη… βιτρίνα!


Μια ασυνήθιστη εικόνα είδαν πριν από μερικές ημέρες οι περαστικοί στον Άγιο Νικόλαο, σε μια βιτρίνα βιβλιοπωλείου της περιοχής. Μια χειρόγραφη ανακοίνωση άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοιου είδους… κινήσεις. Οι ιδιοκτήτες έγραψαν σε ένα χαρτί που κόλλησαν στο τζάμι του βιβλιοπωλείου:

World Tour Finals: Όμιλος φωτιά για Μάρεϊ!


Κώστας Αϊτάκης
Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στο νέο Νο1 του κόσμου Άντι Μάρεϊ φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους Κέϊ Νισικόρι, Μάριν Τσίλιτς και Σταν Βαβρινκα για τον round robin γύρο του World Tour Finals!