11 Μαρ 2014

Ο Φάνης Στεφανόπουλος νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας με απόφαση Τατούλη


Η παραίτηση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Πουλά Ανδρέα, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της εκτελεστικής επιτροπής της 10ης Μαρτίου 2014, έγινε αποδεκτή από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη....

Π.Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: «Ο κ. Βουδούρης είναι ένας αλεξιπτωτιστής που έπεσε στην Πελοπόννησo. Τελεί σε άγνοια και σύγχυση»


«Αλεξιπτωτιστή» χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο κ. Πέτρος Τατούλης τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Οδυσσέα Βουδούρη σε συνέντευξη του στον «Alpha Radio», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Βουδούρης δεν γνωρίζει καθόλου την Πελοπόννησο, ούτε και έχει καμία γνώση των προβλημάτων μας.

Απάντηση Πνευματικού στις εξαγγελίες του Β. Νανόπουλου


Απάντηση στις εξαγγελίες του Βασίλη Νανόπουλου έδωσε σήμερα με δελτίο τύπου ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός .Στο δελτίο αναφέρονται τα εξής:

"Παρακολουθήσαμε με προσοχή την εκδήλωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προέδρου του Επιμελητηρίου...

Χρειαζόμαστε Αρχές ώριμες να εφαρμόσουν τις νέες τεχνολογίες


Με αφορμή τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, και ειδικά για το Δήμο Κορινθίων, δημιούργησα την ιστοσελίδα dimotikes2014.balafas.gr.

Με κεντρική ιδέα την εξ αντικειμένου προσήλωσή μου στις νέες τεχνολογίες, ευελπιστώ ότι η επόμενη μέρα...

Εγκαίνια κοινωνικών δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας απο το δήμο Κορινθίων


Ο Δήμος Κορινθίων   και ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνουν την Δευτέρα 17 Μαρτίου και ώρα 7 μμ στα εγκαίνια των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» επί της οδού Κροκίδα 62, στο Περιγιάλι Κορινθίας.
     Η εκδήλωση των εγκαινίων σηματοδοτεί επίσημα πλέον την έναρξη λειτουργίας των δομών, οι οποίες θα...

Σκληρή απάντηση Παπανδρέου στον Βενιζέλο: Δεν υπονομεύω εγώ την κυβερνητική σταθερότητα


Οργισμένη απάντηση έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στις κατηγορίες ότι με τη στάση του απέναντι στο ΠΑΣΟΚ θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα τη ίδιας της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «δήθεν διλήμματα», ενώ σημειώνεται με νόημα ότι σε όλες του τις αποφάσεις ο Γιώργος Παπανδρέου...

Αγριο κυνήγι για το τσιγάρο και πρόστιμα βροχή με εισαγγελική παρέμβαση


Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, απέστειλε εγκύκλιο στους Εισαγγελείς Εφετών της χώρας, με την οποία ζητεί να δοθούν δέουσες οδηγίες στις αρμόδιες αρχές για την πιστή εφαρμογή της νομοθεσίας περί απαγόρευσης του..

«Οχι» Κουβέλη στο προσκλητήριο Βενιζέλου – Σουλτς: Βολές και κατά κυβέρνησης -ΣΥΡΙΖΑ


Στην προεκλογική αρένα εισέρχεται η «ΔΗΜΑΡ- Προοδευτική Συνεργασία», μετά την πρώτη επίσημη πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε σε γνωστό Αθηναϊκό ξενοδοχείο, με κεντρικό ομιλητή το Φώτη Κουβέλη.

Τέλος εποχής για τη ΔΕΗ -Η εταιρεία χωρίζεται στα δύο και το 30% πωλείται σε ιδιώτες


Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι την επόμενη Παρασκευή δόθηκε το νομοσχέδιο για την πώληση της μικρής ΔΕΗ, μέσω της οποία το 30% του παραγωγικού της δυναμικού θα περάσει στα χέρια ιδιωτών. Με αυτόν τον τρόπο τα υπουργεία Οικονομικών...