1 Νοε 2013

Δολοφόνησαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο


Εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ατόμων - μελών της Χρυσής Αυγής στη μέση του δρόμου, σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στην λεωφόρο Ηρακλείου 426, όταν δύο άνδρες με κράνη που επέβαιναν..

"TOSCA" ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕTROPOLITAN OPERA ΤΗΣ Ν.Υ. ΣΤΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA, συνεχίζει το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» σε απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, με το κλασικό αριστούργημα «Tosca» του Giacomo Puccini, στις 9 Νοεμβρίου 2013/19.55 στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Δεκαήμερο χειμερινών προσφορών από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου , στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, ετοιμάζει  δεκαήμερο χειμερινών προσφορών το οποίο ξεκινά απο σήμερα  1η Νοεμβρίου 2013.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τα ΜΜΕ της περιοχής να στηρίξουν αυτή μας την δράση όπως έκαναν και στον παρελθόν με το ανοιξιάτικο δεκαήμερο προσφορών ...

Κλειστά τα καταστήματα του Κιάτου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου



  
Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και μάλιστα σε περίοδο ύφεσης, δεν θα αυξήσει τον τζίρο των εμπορικών επιχειρήσεων. Αντίθετα θα προσθέσει μεγαλύτερο λειτουργικό κόστος στους ήδη επιβαρυμένους από την εξοντωτική φορολογία προϋπολογισμούς των επιτηδευματιών.

Υπό αυστηρή εποπτεία και μετά τη λήξη του Μνημονίου: Η ομολογία Ρεν για τη «δέσμευση» των μνημονιακών κυβερνήσεων


Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, απαντώντας στο Ν. Χουντή, τόνισε, ότι η ελληνική κυβέρνηση «συμφώνησε να παραμείνετε υπό αυστηρή εποπτεία και μετά τη λήξη του Μνημονίου» (!)
"Η ιστορία θα γράψει, ότι η μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ήταν αυτή που υπέγραψε και...

Καταδίκη του εκδότη των «Παραπολιτικών» ύστερα από μήνυση Δραγασάκη


Σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.

Στο αποψινό "Περισκόπιο" ανοίγουμε το επίμαχο θέμα των αντικειμενικών αξιών στην Κορινθία


Στο αποψινό "Περισκόπιο" ανοίγουμε το θέμα των αντικειμενικών αξιών και το αλλαλούμ που έχει δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές του δήμου Κορινθίων με αποκορύφωμα το δημοτικό διαμέρισμα Άσσου Λεχαίου.

Όλοι χάνουμε στην κρίση;


Του Χρήστου Λάσκου
«Μέρα με τη μέρα ενισχύεται η διάθεση ξένων κεφαλαίων για επενδύσεις στην Ελλάδα, κάτι που διαπίστωσαν και τα επιτελεία της Τράπεζας της Ελλάδος και των εμπορικών τραπεζών που βρέθηκαν στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της συνόδου του ΔΝΤ […] «Μαγνήτη» για...

«Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια»!


«Θα έρθουν οι κομμουνιστές και θα μας πάρουν τις γυναίκες»… 
Αυτό λεγότανε την εποχή που το κράτος δούλευε για τις «Ούλεν», για τις «Κούπερ» και για τις «Πάουερ». Ηταν η εποχή που όσοι διοικούσαν το κράτος έχτιζαν τους «Νέους Παρθενώνες». 
Στη Μακρόνησο.

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός υπέταξε (88-83) την Μπάγερν Μονάχου

  
Επειτα από σκληρή μάχη απέναντι στην πολύ μαχητική Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός ανέτρεψε διαφορά πέντε πόντων (76-71) στα τελευταία 5'46'' της αναμέτρησης, υπέταξε (88-83) τους Βαυαρούς και διατήρησε το αήττητο σε τρεις αγωνιστικές της Ευρωλίγκας.

Ο Θέμης Λέκκας στο στήσιμο της μονάδας κομπόστ του δήμου Κορινθίων;


Ερώτηση για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Νομό Κορινθίας κατέθεσε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, η Βουλευτής Δωδεκανήσου  των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη,υπεύθυνη για το νομό Κορινθίας ύστερα από ενημέρωση...

Ευνοϊκή ρύθμιση για 97.000 δάνεια του ΟΕΚ


Μέσω το νέου μίνι ασφαλιστικού η ρύθμιση για τα δάνεια του ΟΕΚ που αφορούν 97.000 άτομα που έχουν τώρα τη δυνατότητα να αναδιαπραγματευτούν τους όρους του δανείου τους με τις τράπεζες.

Προνόμια δίχως τέλος…. Προκλήσεις χωρίς έλεος! - Της Ευγενίας Αγγελοπούλου


«Το σκοινί έχει τεντώσει, δίχως δίχτυ είναι η πτώση…. ποιος θα κρατηθεί;;» Ένας στίχος από ένα γνωστό τραγούδι που όμως έχει σημασία. Μεγάλη σημασία και μια ερώτηση. Ποιος θα κρατηθεί από ένα σκοινί που συνεχώς τεντώνει όλο και περισσότερο;; Πόσους και πόσα θα αντέξει η υπομονή...

Πρεμιέρα σήμερα των πρώτων ενδιάμεσων εκπτώσεων


Ανοίγει σήμερα η αυλαία των πρώτων ενδιάμεσων εκπτώσεων. Οι έμποροι προσβλέπουν σε «αναθέρμανση» της αγοράς τις επόμενες οχτώ ημέρες - όσες, δηλαδή, θα διαρκέσουν οι εκπτώσεις - αλλά την ίδια στιγμή η πλειονότητά τους εμφανίζεται...