23 Σεπ 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

«Η παραπομπή σε αυτόφωρη διαδικασία του μικρομεσαίου που δεν εκδίδει αποδείξεις είναι μέτρο τουλάχιστον υπερβολικό όσον αφορά στην αυστηρότητά του.
Το να πας στο κρατητήριο το φούρναρη ή το μανάβη που δεν κόβει αποδείξεις είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Φωτογραφία  VASVAL
O Πάνος Μπεγλίτης στο ξεκίνημα της ομιλίας του αναφέρθηκε στον πρώην επίτροπο Σταύρο Δήμα ,με τον οποίο όπως είπε τον συνδέουν αγώνες πολλοί στην Ευρωπαική ένωση ..Η τοποθέτηση Μπεγλίτη προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ έδειξε και τις καλές σχέσεις των δυο ανδρών

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Φωτογραφία  VASVAL
Πολλοί απόρησαν γιατί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν κάλεσε  στο βήμα τον Σταύρο Δήμα ,αφου σύμφωνα με το πρωτοκολλο εκείνος θα έπρεπε να μιλήσει ως αντιπρόεδρος του κόμματος..Ο κύριος Νανόπουλος όμως ζήτησε απο τον πρώην Επίτροπο να χαιρετίσει την εκδήλωση .Εκείνος φέρεται να του είπε:"Τόπο στα νιατα ,Βασίλη".Εννοώντας βεβαίως τον Ανδρέα Λυκουρέντζο.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ


Συνεχίζεται με επιτυχία  η  συνεργασία του Δήμου Κορινθίων με την Αντικαρκινική Εταιρεία και χορηγό την Εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, με σκοπό την παροχή δωρεάν εξετάσεων  μαστογραφίας στις γυναίκες που επιθυμούν  να εξεταστούν.

ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ "ΟΡΓΩΝΕΙ "ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Μπορεί οι Βελιώτικες φήμες να ισχυρίζονται πως ο Χάρης Βυτινιώτης θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Λαμπρόπουλου ...(σενάριο επιστημονικής φαντασίας που ίσως να έχει προέλθει απο το ξαφνικό σοκ  που υπέστησαν κάποιοι με την βέβαιη κάθοδο πλέον του Ανίβα Παπακυριάκου),αλλά εμείς έχουμε έγκυρη πληροφόρηση πως συνάντηση έγινε πριν απο λίγα εικοσιτετράωρα με τουςκυρίους Βυτινιώτη και Παπακυριάκο...Τι συμφώνησαν ,δεν το γνωρίζω..Αλλά μπορώ να υποθέσω,αφού ο γνωστός Βελιώτης φαρμακοποιός ετοιμάζεται να ανακοινώσει κι επισήμως την υποψηφιότητα του αρχές της εβδομάδας..
Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις και τις ανακατωσούρες αφού ο Λιούντρης έχει δηλώσει πρόσφατα πως "προς το παρόν είναι ακόμα υποψήφιος",ο Λαμπρόπουλος ενδεχομένος να έχει συντροφιά στο Βέλο και μην λησμονά κανείς, πως με αυτά και με τούτα, εκείνοι κλείστηκαν στα γραφεία κι ο Μπούρας οργώνει στην κυριολεξία και τους δυο δήμους..

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2010


Με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών και επισήμων έγιναν χθες Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της 2ης πανελλήνιας γενικής έκθεσης Κορινθία 2010 στην Κόρινθο που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας .

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ

Το Βιβλίο της Εξόδου περιγράφει τη φυγή των κυνηγημένων Ισραηλιτών από την Αίγυπτο και το θεαματικό πέρασμα της Ερυθράς θάλασσας, πριν από περίπου 3000 χρόνια, χάρη στη θεϊκή παρέμβαση.

ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ..

 ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ :
 Δεν αντάλλαξαν βλέμμα Μπεγλίτης -Τατούλης αν και συναντήθηκαν πολλές φορές στους διαδρόμους της Έκθεσης ..

ΕΡΩΤΗΜΑ:
Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί όταν ξεκίνησε την ομιλία του ο Ανδρέας Λυκουρέντζος κι ενώ αναφερόταν στις προτάσεις της Νεας -Νέας Δημοκρατίας και του Αντωνη Σαμαρά, ο συντοπίτης του Τατούλης χαμογελούσε κουνόντας διακριτικά το κεφάλι;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
Αν δεν είχε στο πλάι του τον Ταγαρά στην Κορινθία ο Δράκος ,ειλικρινά δεν ξέρω ποια τύχη θα είχε!

Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες κύριοι Δράκος και Τατούλης με τους συν αυτώ υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες κυρίους Ταγαρά και Δέδε αντιστοίχως κι εκείνοι με την σειρά τους έχοντας την ακολουθία των φερομένων υποψηφίων συμβούλων των συνδυασμών τους..
Εξ αριστερών της αιθούσης οι .."Τατουλικοί" εκ δεξιών οι ...'Δρακικοί",προεξάρχοντος των δυο Νομαρχών και υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών κυρίων Ταγαρά και Σωτηρόπουλου (Αργολίδα).
Στο κέντρο της αιθούσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ..Οι επιχειρηματίες είχαν έξυπνα μπερδευτεί στην αίθουσα για να μην δίνουν στόχο. Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες "οργωσαν " στην κυριολεξία την έκθεση ..Δεν τους έμεινε σόλα παπουτσιού!Κι ενώ η ώρα είχε προχωρήσει ο κύριος Δράκος εμφανίστηκε πάλι για μια δεύτερη χαιρετούρα!ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ !

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ /ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ,ΕΝΤΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ

Μέσα σε κλίμα πανηγυρικό πραγματοποιήθηκαν εχθες τα εγκαίνια της 2ης Πανελλήνιας εκθεσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας  στις 7 το απόγευμα,απο τον αναπληρωτή υπουργό Πάνο Μπεγλίτη και τον υφυπουργό Περιφερειακής ανάπτυξης κ Ρόβλια. Το παρόν έδωσαν επίσης ο γγ της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας,καθώς και οι βουλευτές του νομου .Φέτος και παρά την οικονομική κρίση οι συμμετοχές στην έκθεση ξεπερνούν τις 150 ,υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα απο όλους τους κλάδους της τοπικής οικονομίας ,εκτός απο αυτόν του αυτοκινήτου .

ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Στις σοβαρές φορολογικές παραβάσεις αναμένεται να ενταχθούν περιπτώσεις που αφορούν ακόμη και τη συστηματική μη έκδοση αποδείξεων” αναφέρει, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα”, παράγοντας του υπουργείου.
Μετά την παταγώδη αποτυχία του εισπρακτικού μηχανισμού, αλλά και του ελεγκτικού μηχανισμού φαίνεται, όπως δήλωσε και ο υπουργός Οικονομικών, ότι ξεκινάει φορο-σαφάρι εναντίον δικαίων και αδίκων.

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Εντολή στους διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων να θέτουν σε αργία τους γιατρούς για τους οποίους υπάρχει έστω και η υποψία ότι χρηματίζονται, υπερσυνταγογραφούν ή παραγγέλνουν μεγάλες ποσότητες αναλώσιμων υλικών, έδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, σας καλούμε να συμμετέχετε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταλόγου Επιχειρήσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων σας και την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών ή των επισκεπτών του Δήμου μας.