5 Φεβ 2020

Κοπή πίτας και συνέντευξη τύπου του ΚΙΝΑΛ Κορινθίας με Μανώλη Χριστοδουλάκη (φωτο)


Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του έκοψε απόψε το Κίνημα Αλλαγής στην Κόρινθο με την παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον βουλευτή Αργολίδας, υπεύθυνο για την Κορινθία Ανδρέα Πουλά. 

Όταν η οικονομία και η ψυχολογία αργοπεθαίνουν


Αυτές τις εικόνες από το μακρινό 2011 πιστεύαμε ότι δεν θα τις ξαναδούμε. Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί ξανά στην εξαθλίωση ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού

Η οικονομία είναι ψυχολογία. 
Τον βασικό αυτό κανόνα δεν μπορεί να τον παραβλέψει κανένας. 

Μάσκες


Μια πλάκωση.
Ίσως γιατί η μισή Αθήνα φοράει μάσκες, που δεν προστατεύουν από τους γραβατωμένους ιούς, τους τηλεοπτικούς μύκητες και τη λοιμώδη παλιανθρωπιά.

Τον Κικίλια, ας πούμε, που δήλωσε, πως η κοινωνική πρόνοια κάνει τους φτωχούς, τεμπέληδες.Τον Άδωνι που θεωρεί την προστασία της πρώτης κατοικίας επιζήμια για την οικονομία.

Ο Ντόκος, ο Σαμαράς και η συνεκμετάλλευση: Ένας εκρηκτικός πολτός στο μπλέντερ της κυβέρνησης


Μαρίνα Αλεξανδρή

Τι σχέση έχει ο Ντόκος με τον Σαμαρά; Σε πρώτο επίπεδο καμία. Αλλά στην πραγματικότητα μεγάλη. Οι γνωρίζοντες τα γαλάζια παρασκήνια λένε, ότι ο αναπληρωτής σύμβουλος ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη Θάνος Ντόκος αναγκάστηκε να δίνει εξηγήσεις επί εξηγήσεων, για...

Στην αξιολόγηση του πρωθυπουργού το Υπουργείο Ανάπτυξης - Χρ. Δήμας:Το 2020 θα είναι μια κομβική χρονιά για την Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις.


Σήμερα, η ηγεσία του Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση, με τον Πρωθυπουργό  στο Μέγαρο Μαξίμου.
 Ήταν η αξιολόγηση του Υπουργείου απο τον πρωθυπουργό και η  αναφορά στα πεπραγμένα του περασμένου 6μήνου και στον σχεδιασμό του επόμενου έτους.

Νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου ο Ι. Παναρίτης


Πραγματοποιήθηκε  η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.
Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ άλλων θεμάτων, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων..

Ξεκατινιάστηκαν...(ΒΙΝΤΕΟ)


Νέο επεισόδιο στην κόντρα Ντόναλντ Τραμπ – Νάνσι Πελόζι γράφτηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβηκε στο βήμα και έβγαλε λόγο για την Κατάσταση της Ένωσης στο Κογκρέσο. 

Το «σχέδιο Β» των οπαδών της «σκευωρίας»


Η Προανακριτική για τη Novartis δεν ήταν εξαρχής επιλογή της ΝΔ, αλλά σύρθηκε σε αυτή από τον Αντώνη Σαμαρά, που έδρασε με πρωτοφανή μανία αντεκδίκησης και χωρίς ψυχρούς πολιτικούς υπολογισμούς. 

Η σπορά της ανοησίας! Της Τζένης Σουκαρά


Μήνας Φλεβάρης.
Χειμώνας ! Δηλαδή τι χειμώνας; 
Καταχείμωνο απο αρχαιοτάτων χρόνων!
Δηλαδή πριν γεννηθείς εσύ κι εγώ, τον Φλεβάρη έκανε κρύο, έριχνε βροχή, έπεφτε χιόνι και χιονόνερο. 

Τι θα κάνουν στους Δήμους τα νέα υποχρεωτικά, Αυτοτελή Τμήματα Πολιτικής Προστασίας

Υποχρεωτική δημιουργία ενός Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας σε κάθε Δήμο, άμεσα υπαγόμενου στο Δήμαρχο, προβλέπει το αρ.21 του Νομοσχεδίου περί Πολιτικής Προστασίας που ψηφίζεται στη Βουλή.

Οι "Αλκυονίδες" τιμούν την διακεκριμένη mezzo soprano Μαρισία Παπαλεξίου

Άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση απο τις "Αλκυονίδες Λόγου και Τέχνης" φέτος. Στα πλαίσια των μουσικών Αλκυονίδων 2020,μιας από τις τρεις πτυχές δράσης..

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αργολίδα- Εφτασε πολύ κοντά σε σπίτια - Τραυματίστηκε πυροσβέστης



Η φωτιά ξέσπασε χθες βράδυ κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες, με τους ισχυρούς ανέμους να την κάνουν να εξαπλωθεί.
 Η φωτιά εκδηλώθηκε σε έκταση με πυκνή βλάστηση από καλαμιές.