13 Αυγ 2013

Θαύμα πριν τον Δεκαπεντάυγουστο! Μετέτρεψαν το έλλειμα του προϋπολογισμού σε πλεόνασμα!


Με θαύμα πριν τον Δεκαπενταύγουστο μοιάζει η μετατροπή, από την κυβέρνηση, της ύφεσης, του ελλείμματος σε πρωτογενές πλεόνασμα 2,6 δις ευρώ στο επτάμηνο!
Η «εικονική» βελτίωση των εσόδων, την ώρα, μάλιστα, που καταγράφεται μαύρη τρύπα 1 δις ευρώ στα φορολογικά έσοδα, έκανε τη μεγάλη διαφορά.

Παίρνουν σειρά για αποκρατικοποίηση ΟΛΠ-ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΥΑΘ


Μετά από την πώληση σε εξευτελιστική τιμή του ΟΠΑΠ στην Emma Delta σειρά προτεραιότητας παίρνουν το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης (ΟΛΠ, ΟΛΘ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η ΕΥΑΘ, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης. 
Ο ίδιος μάλιστα χαρακτήρισε «εμβληματική» την...

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη Ασπασία από το Αργος. Την πυροβόλησε ο πατέρας της δύο φορές στο κεφάλι


Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η απόπειρα της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 17χρονης στο κέντρο του Αργους από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του.
Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Αργους. Ο 47χρονος...

Απίστευτο: Κινέζος έφτιαξε διαμέρισμα βουνοκορφή στο ρετιρέ πολυκατοικίας στο Πεκίνο [εικόνες]


Ονειρευόταν ένα εξοχικό στην κορυφή ενός βουνού. Μακριά απ' όλους κι απ' όλα. Επειδή, όμως, δεν είχε τη δυνατότητα να φύγει από το Πεκίνο και να πάρει τα βουνά, είπε να φέρει το βουνό στην πόλη. Ο καθηγητής Ζανγκ Λιν έφτιαξε το πιο περίεργο ρετιρέ στον κόσμο.

Αιτήσεις για 1.092 θέσεις σε ΕΥΔΑΠ, δήμους, ακαδημίες


Με 1.092 εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τους δήμοι, πολιτιστικοί φορείς και ινστιτούτα αλλά και η ΕΥΔΑΠ, ύστερα από μακρά αναμονή μηνών.

Ο διαγωνισμός της Εταιρείας για 120 εργάτες...

Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση για τις μετατάξεις-μετακινήσεις στο Δημόσιο


Προθεσμία 15 ημερών στον προς μετακίνηση υπάλληλο να δηλώσει τον επιθυμητό φορέα μετάταξης - Θα απολύονται όσοι δεν εμφανιστούν στη νέα τους υπηρεσία
Η διαδικασία επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, τα κριτήρια επιλογής και κατάταξής τους...

Πώς μπορείτε να πείτε ένα ψέμα και να σας πιστέψουν όλοι!


Οι άνθρωποι πολύ σπάνια αλλάζουν τη γνώμη που έχουν για ένα ζήτημα, άρα, συνήθως, η αντιπαράθεση δεν ωφελεί. Ωστόσο, όταν πρόκειται να αποφανθούν για μια καινούργια πληροφορία ή να κρίνουν ως αληθή ή αναληθή μια δήλωση, τότε ξαφνικά το μυαλό των ανθρώπων ανοίγει σαν σφουγγάρι και ρουφάει στοιχεία. 
Ο εγκέφαλός μας έχει εξελιχθεί, για να λαμβάνει...