21 Σεπ 2013

Ρήγμα δημιουργεί στη ΝΔ η θεωρία των δυο άκρων


Άνω-κάτω έχει γίνει η Νέα Δημοκρατία με τη θεωρία των δυο άκρων και αναδεικνύεται η διαφορά φιλοσοφίας και πολιτικής κουλτούρας των διαφόρων τάσεων στο εσωτερικό του κόμματος. Η θεωρία των δυο άκρων που υπερασπίζεται με πάθος ο βουλευτής Επικρατείας και σύμβουλος του...

Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι για τη δόνηση των 4,3 Ρίχτερ στον Κορινθιακό - Ψάχνουν το ρήγμα κοντά στις Αλκυονίδες


Στον ανατολικό Κορινθιακό Κόλπο, μια περιοχή που... λατρεύει να επισκέπτεται ο Εγκέλαδος, εκδηλώθηκε χθες το πρωί η σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 Ρίχτερ που προκάλεσε αναστάτωση στην Κόρινθο, τη Βοιωτία και την Αττική.

Η Αυστραλία τιμά τα ελληνικά καφέ των μεταναστών που άλλαξαν την κουλτούρα του τόπου με μια μοναδική έκθεση [εικόνες]


Την ιστορική και πολιτιστική προσφορά των ελληνικών καφέ στην Αυστραλία αποφάσισε να τιμήσει το Εθνικό Μουσείο της Αυστραλίας με μια μόνιμη έκθεση που θα ανοίξει στο κοινό τον ερχόμενο μήνα.
Ο τίτλος της έκθεσης, που έχει περιοδεύσει σε...

ΑΝΕΛ: Εκλογές για νέα συντονιστική επιτροπή Κορινθίας


Η  Συντονιστική  Επιτροπή  Ν. Κορινθίας  Καλεί  όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Κινήματος   όπως να συμμετάσχουν στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών  για την ανάδειξη της νέας Συντονιστικής Επιτροπής Κορινθίας  των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πιτσιρίκια ανακάλυψαν τις οικονομίες ηλικιωμένης σε ερειπωμένο σπίτι στα Ιωάννινα και έκαναν τα λεφτά... χαρτοπόλεμο


«Σήκωσε» τα χρήματά της από την τράπεζα, για να τα σώσει από την οικονομική κρίση, αλλά λογάριαζε χωρίς τους πιτσιρικάδες της γειτονιάς της. Μίας ηλικιωμένη γυναίκα στα Ιωάννινα είδε τις οικονομίες μίας ζωής να γίνονται... χαρτοπόλεμος, όταν τις ανακάλυψαν παιδιά που έπαιζαν σε ερειπωμένο σπίτι.