24 Οκτ 2020

Κορωνοϊός : 935 κρούσματα - Πελοπόννησος:Βελτιώνεται η κατάσταση στην Κορινθία- Ανεβαίνει Αρκαδία και Μεσσηνία


 Στην Αττική καταγράφονται για μια ακόμα ημέρα τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού από αυτά που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα. Συγκεκριμένα...

Στο «παρά πέντε» επιχειρούν εξολόθρευση Τουλουπάκη... διά της συγχωνεύσεως


Θοδωρής Καραγιαννίδης

Ως μια ακόμη απροκάλυπτη μεθόδευση, στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση για την εξόντωση της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και

Βόμβα Χρυσοχοΐδη: Άκυρος … Εθνικισμός, τα 12 ναυτικά μίλια!


Βόμβα από τον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ που χαρακτήρισε ως “εθνικισμό” το δικαίωμα των 12 νμ που έχει η χωρα μας στο Αιγαίο.
Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατηγόρησε την αντιπολίτευση  (ΣΥΡΙΖΑ) ότι για να επιβιώσει πολιτικά επιστρατεύει..

Στοιχεία σοκ για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην Ελλάδα: «Έξοδος» 180.000 εργαζόμενων και μείωση μισθών 10%

 


Καμπανάκι για αύξηση της ανεργίας και μείωση των εισοδημάτων, που ελλοχεύει τον κίνδυνο φτωχοποίησης χιλιάδων εργαζομένων, κρούει η ετήσια έκθεση του ΙΝΕ ΓΣΕΕ για το τρέχον έτος. Τα δεδομένα για την οικονομική κρίση λόγω της..

Κορωνοϊός: Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ τα νέα μέτρα προστασίας -Τι ισχύει για χρήση μάσκας και μετακινήσεις στις περιοχές της Πελοποννήσου (επίπεδο 1 και 2)

 


Δημοσιεύθηκαν σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα νέα μέτρα προστασίας για το δεύτερο κύμα πανδημίας που μεταξύ άλλων προβλέπουν υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης ανεξάρτητα..

Προτάσεις για την βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας ΑμεΑ σε δομές υγείας με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη


Χθες, Παρασκευή,  μετά από αίτημα 47 φορέων γονέων ατόμων με ψυχονοητικες αναπηρίες,
πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Υφυπουργό και αρμόδια στα θέματα ψυχικής υγείας, κα Ζωή Ράπτη, στο Υπουργείο Υγείας.Στη συνάντηση κατατέθηκαν..

Πέτρος Τατούλης: Κύριε Νίκα, για το εάν είστε αδιάφθορος θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη από φακέλους που πολύ σύντομα θα πάμε εμείς!


«Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού στο δέντρο, τόσο περισσότερο φαίνεται o πισινός της»

Στον απόλυτο διασυρμό έχει καταδικάσει την Πελοπόννησο ο Περιφερειάρχης της,..

Το ανάποδο είδωλο στον καθρέφτη


Δημήτρης Κωστάκος

"H Ελλάδα είναι η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους", έλεγε ο αξέχαστος Χάρυ Κλυνν, σχολιάζοντας με αιχμηρό ύφος την ελληνική...

Πτωχευτικός κώδικας με δόγμα «πρώτα οι τράπεζες»


Κωνσταντίνος Λάππας

Η ψήφιση του νέου Πτωχευτικού Κώδικα μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα μετά την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του...

Κορονοκρίση



Γεια σου, φίλε μου Πιτσιρίκο! Δραπέτευσες τελικά από την ποντικοπαγίδα της Αθήνας που μυρίζει παράνοια και lockdown, ακολουθώντας την αλάνθαστη συμβουλή. Αστειεύομαι βέβαια.

Ίσως ο πιο δύσκολος χειμώνας της γενιάς μας - Άρθρο του Νίκου Ανδρουλάκη


Μια ματιά μόνο στον χάρτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) αρκεί για να σχηματίσουμε μια αποκαρδιωτική εικόνα. Η ΕΕ έχει μπει για τα καλά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού..

Ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά έργα "στα καμμένα" της Ανατολικής Κορινθίας


 Σειρά συμβάσεων για την εκτέλεση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας σε διάφορες περιοχές της Κορινθίας, υπεγράφησαν χθες. Οι δύο από τις εν λόγω συμβάσεις αφορούν παρεμβάσεις στην πυρόπληκτη περιοχή της ανατολικής Κορινθίας. Κατά την παραμονή του στο Διοικητήριο της Π.Ε...

Η Μπάγερν έβαλε τέλος στο σερί του Ολυμπιακού


«Στο σταθμό του Μονάχου με ξέχασε άχου»…. έτσι έλεγε ένα από τα κλασσικά τραγούδια του μεγάλου Άκη Πάνου και κάτι τέτοιο ίσως σκέφτονται ή σιγοτραγουδάνε στον Ολυμπιακό.