11 Μαΐ 2016

«This is a coup»... και το οργανώνει ο Τσίπρας


Θέμης Τζήμας
Στο Μεγάλο μας Τσίρκο, λίγο μετά την έναρξη της παράστασης, ο πρωταγωνιστής αναρωτιέται, γιατί σ' αυτή τη χώρα, αντί η 3η του Σεπτέμβρη να είναι εθνική εορτή, έχει ξεχαστεί. Η παράσταση δίνει την απάντηση, μέσα από την περιδιάβαση σε ιστορικούς σταθμούς της χώρας:

Οι 80 καλύτερα σκηνοθετημένες ταινίες που αξίζει να δείτε

Τα 80 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το Σωματείο Αμερικανών Σκηνοθετών και το γιορτάζει προτείνοντας τις 80 καλύτερα σκηνοθετημένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογραφικού στερεώματος, οι οποίες κυκλοφόρησαν στις αίθουσες τα τελευταία 80 χρόνια.

Πότε δακρύζει και πότε γελάει ένας πρωθυπουργός


Στις 8 Φεβρουαρίου του 2015, λίγες μέρες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο νέος πρωθυπουργός είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο, όταν, με σπασμένη φωνή, έκλεινε τις προγραμματικές του δηλώσεις στη Βουλή με την εξής αποστροφή: 
"Είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας.

Κωνσταντοπούλου: Ώρα για πλεύση απελευθέρωσης από τα μνημονιακά δεσμά


«Είναι ώρα αφύπνισης, αποτίμησης και πράξης αντίστασης και ανυπακοής σε κάθε μνημονιακό μέτρο. Γιατί η δημοκρατία δεν είναι θεωρία, αλλά πράξη που εναπόκειται στον πατριωτισμό μας και όχι στην έγκριση του eurogroup και των θεσμών», τόνισε η...

Ανάγκα και… Συριζαίοι πείθονται! - Της Χριστίνας


Αφήνω τους θεούς που κάτω από την ανάγκη πείθονται και πιάνω τους Συριζαίους… Τους φέροντες την ελπίδα και την Αριστερή φιλοσοφία στην Ελλάδα ( οραματίζονταν και την εξάπλωση στην Ευρώπη).

Στα μισά του δρόμου … πισωγύρισες που λέει και το κλέφτικο , το Εθνικό το άσμα, έτσι το πάθαν και οι του Αλέξη με πρώτο βέβαια τον ίδιον!

Μυρωδιές σαπίλας

Πριν ο κ.Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός και πριν το κόμμα του γίνει κυβέρνηση, έλεγε αυτά:

Για έναν "κόφτη" γίνονται όλα - της Τζένης


Καλημέρα μας

Θρήνος, κλαυθμός και οδυρμός και στεναγμός και λύπη για τον περιβόητο «κόφτη»... 

Μανιάτικο μοιρολόι ...

Μα τι είναι ο αυτός ο «κόφτης»; 

Μια ταινία με τον Τζον Μάλκοβιτς που δεν θα δείτε ποτέ!

  Ο τίτλος της ταινίας είναι «100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ». Σκηνοθέτης είναι ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Σεναριογράφος και πρωταγωνιστής ο Τζον Μάλκοβιτς. 
Όμως πρόκειται για μια ταινία δεν θα μπορέσετε να δείτε.

Σφάξε με αγά μου!! - Της Χριστίνας


Όπου αγάς η Μ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία! 

Και στην σφαγή; Βάλτε τα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα έτσι γιατί… το αριστερίζειν εστίν φιλοσοφείν! 

Όμορφες οροφές σε διάφορα σημεία του κόσμου


Οι αρχιτέκτονες σε όλον τον κόσμο προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τα κτίρια που κατασκευάζουν, φροντίζοντας να δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές. Και κάποια από τα σημεία που κάνουν τις δημιουργίες τους ξεχωριστές, είναι και οι όμορφες οροφές. 
Μια βόλτα σε διάφορα κτίρια στον κόσμο δίνει τη δυνατότητα