6 Αυγ 2016

Φουλ για το μεταλλιο! Σάρωσε ο Πετρούνιας στους κρίκους

Ετοιμος για μετάλλιο ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους!

Ο Ελληνας πρωταθλητής εκτέλεσε ένα άψογο πρόγραμμα στον προκριματικό, πήρε βαθμολογία 15.833 και φυσικά πέρασε στον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου, στις 8 μ.μ.

Απογοήτευση στο CERN -Διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες για την ανακάλυψη του νέου σωματιδίου


Οι νέες σαμπάνιες δεν θα ανοίξουν ακόμη και τα νέα Νόμπελ θα πρέπει να περιμένουν, καθώς διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες των φυσικών για την ανακάλυψη ενός νέου σωματιδίου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN), τέσσερα χρόνια μετά την ανίχνευση του σωματιδίου Χιγκς.

Ένας χρόνος από την Προδομένη Εξέγερση


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

«Σας καλώ να αποφασίσετε κυρίαρχα και περήφανα, όπως η ιστορία των Ελλήνων προστάζει… Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της δημοκρατικής σας επιλογής, όποιο και αν είναι αυτό» (Αλέξης Τσίπρας, εξαγγέλλοντας την απόφαση για δημοψήφισμα 26/6/2015).

Οδηγός επιβίωσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

 Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας εξέδωσε οδηγίες, για τους Έλληνες που θα βρεθούν στο Ρίο της Βραζιλίας, για να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ώστε να επιστρέψουν...

Πιο γρήγορα, Πιο ψηλά, Πιο δυνατά

  
by To Skouliki Tom
 

Μπορεί το μπλογκ μας να έχει ζήσει Euro, Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωμπάσκετ, Μουντομπάσκετ και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά δεν είχε ποτέ τη χαρά να φιλοξενήσει Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ντόπας και των πολυεθνικών.

Σοκ στην ελληνική αποστολή στο Ρίο – Δύο αθλητές ντοπαρισμένοι


Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Λίγες ώρες πριν αρχίσει η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έπεσε... βόμβα στην ελληνική αποστολή. Και αυτό διότι δύο Ελληνες αθλητές έχουν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ολυμπιακοί αγώνες: Τελετή έναρξης με μηνύματα και «μνήμες» από Αθήνα - O αδικημένος μαραθωνοδρόμος άναψε τον βωμό

Οι Ολυμπιακοί αγώνες ξεκίνησαν και επίσημα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τα ξημερώματα του Σαββάτου για την Ελλάδα, με μία εντυπωσιακή, αλλά «σεμνότερη» από άποψη κόστους τελετή έναρξης στο Μαρακανά.