2 Νοε 2020

10 νέα κρούσματα στην Κορινθία

 


Σήμερα, 2/11/2020, δηλώθηκαν 1.152 επιπλέον κρούσματα. Από τα 1.115 εγχώρια κρούσματα, τα 96 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Αναλυτικότερα: – 33 κρούσματα κατά τους ελέγχους που..

Κορονοϊός: 1152 νέα κρούσματα σήμερα - Μεγάλη ανησυχία για τους 153 διασωληνωμένους - Σε τρείς ζώνες χωρίζεται η χώρα


Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα στη χώρα είναι 1.152, συνολικά ανέρχονται σε 42.080 από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Οι νεκροί αυξήθηκαν σε 642, με 7 νέους καταγεγραμμένους θανάτους σε 24 ώρες. Οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι 153. Πρόκειται για..

Ανέλαβε η Στ. Γεωργάκη την διεύθυνση της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου


Και επισήμως το Νοσοκομείο Κορίνθου ανακοίνωσε σήμερα της κας Σταματίνας Γεωργάκη,σε διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου. Η συγκεκριμένη θέση έχει τριετή θητεία."Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου εύχεται..

Υποχρεωτική από αύριο η τηλεργασία κατά 50% -3.000 ευρώ το πρόστιμο στους εργοδότες


Στην ανακοίνωση της υπουργικής απόφασης, που υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας, για την εφαρμογή κατά 50% της τηλεργασίας στις επιχειρήσεις, προχώρησε από τη Βουλή ο..

Χρ. Δήμας: Η έρευνα, η καινοτομία και οι νέες τεχνολογίες θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας


Η εφαρμογή του σχεδίου «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μιας Χρήσης
» στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της χώρας μας για τη μεταστροφή του τρόπου ζωής και την ανάγκη μείωσης των πολλών πλαστικών μιας χρήσης που υπάρχουν στην καθημερινότητα , σημείωσε στο προσωπικό του χρονολόγιο ο Χρίστος Δήμας.

Τα οφέλη από την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής θα συμβάλλουν παράλληλα στην οικονομική ανάπτυξη της..

86 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Πελοπόννησο το τριήμερο - Έκρηξη κρουσμάτων στη Μεσσηνία (51)- Εξακολουθεί η πρωτιά της Κορινθίας με 222 κρούσματα στο σύνολο


 Ογδόντα έξι νέα κρούσματα κορονοϊού
καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το τριήμερο από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου μέχρι και χθες Κυριακή 1η Νοεμβρίου, με τον αριθμό των προσβληθέντων να ανέρχεται πλέον σε 826. Ειδικότερα, στη σχετική..

Τα… πεταμένα λεφτά για τις ΜΕΘ

 


Της Μαρίνας Αλεξανδρή

Στις 26 Σεπτεμβρίου ο Στέλιος Πέτσας δήλωνε ότι «εάν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ, θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια». Στις 2 Νοεμβρίου..

2 κρούσματα στο δημοτικό σχολείο των Αθικίων


Νέο κρούσμα στο δημοτικό σχολείο των Άθικίων εγινε γνωστό από την ιδια την σελίδα του σχολείου στο fb. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Τάξεις: Δ΄ - ΣΤ΄2 & το ολοήμερο του σχολείου, θα παραμείνουν..

Ψυχολογική υποστήριξη για τους δημότες του Δήμου Βέλου Βόχας

 


Με ανακοίνωση του το Ν.Π.Δ.Δ. “ΑΝΕΛΙΞΗ” του Δήμου Βέλου Βόχας και η υπέυθυνη Μαρία Καλλίρη ενημερώνει τους δημότες ότι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και από ώρα 9:00π.μ. έως και 13:00μ.μ. στο Κ.Α.Π.Η. Βέλου θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το επιθυμούν. Υπεύθυνος θα είναι ο κ. Πατρινόπουλος – Μπουγιούκας Άγγελος, ψυχολόγος.

Γαλάτσι: Καταγγελίες ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν με γκλοπ 5χρονο – Διαψεύδει η ΕΛΑΣ


Ένα πρωτοφανές περιστατικό ακραίας αστυνομικής βίας
που δεν το χωράει ανθρώπου νους,  καταγγέλλεται ότι συνέβη στο Γαλάτσι όταν δυνάμεις των ΜΑΤ, μπήκαν σε καφέ κυνηγώντας ομάδα αντιεξουσιαστών.Για αυτή την..

ΔΕΥΑ Σικυωνίων: Εξασφάλιση νέας χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ για τον έλεγχο των διαρροών ύδρευσης


Μια νέα χρηματοδότηση
που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Σικυωνίων για την «Προμήθεια, Εγκατάσταση και λειτουργία..

Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού ανοιχτού στο κοινό πραγματοποιεί η Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου

 


Ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Κορίνθου,Γρηγόρης Καρπούζης, στηρίζοντας την προώθηση και προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού σε συνεργασία με το Διευθυντή, Νίκο Καμπά και τις Μαίες της Μαιευτικής Κλινικής ανακοινώνει.

Γ. Ψυχογιός: Ατομική ευθύνη και επέλαση ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών εν μέσω πανδημίας (ηχητικό)


Σημεία από την συνέντευξη του Γ. Ψυχογιού,
βουλευτή Κορινθίας και τομεάρχη Μετανάστευσης και Ασύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στο Κόκκινο 105.5 για τις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στη διαχείριση της πανδημίας.

Oι πρωτοβουλίες Πιτσάκη για την στήριξη και προβολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου


Συνάντηση
με τον Πρόεδρο  του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, εκπρόσωποι του νεοσύστατου Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου για μια αρχική γνωριμία και συζήτηση.

EPsilon Art Gallery: Οι σημαντικές δράσεις της μέχρι και τον Δεκέμβριο - Τι μπορείτε να δείτε


Η EPsilon Art Gallery λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος που προκύπτει εξαιτίας  της πανδημίας και για να εξακολουθήσει να είναι σε πολιτιστική επικοινωνία με την Κορινθιακή κοινωνία έχει προγραμματίσει δράσεις προς..

ΚΙ.ΝΑΛ. :Μαζί με τον βουλευτή Γ. Μουλκιώτη δίπλα στους εργαζόμενους της Κορινθίας

 


Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Βουλευτή Βοιωτίας και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιώργο Μουλκιώτη, συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων στα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα..

Λέκκας:Περίπου 10.000 οι επικίνδυνες κατασκευές στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τα δημόσια κτίρια της Κορινθίας; - Να ξεκινήσει τώρα ο έλεγχος


 Στις επικίνδυνες και εγκαταλελειμμένες κατασκευές με αφορμή τον σεισμό 6,7 Ρίχτερ στη Σάμο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας Ευθύμιος Λέκκας .

Πού το πάει ο Χρυσοχοΐδης;


Λίγο πριν την δίκη για τον Ζάκ Κωστόπουλο, την επέτειο του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του Α.Γρηγορόπουλου
, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη "σηκώνει" την ατζέντα της "αστυνομικής επέμβασης στα πανεπιστήμια".

Πότε και πώς πρέπει να φοράμε μάσκα στο αυτοκίνητο


Αυτό που ισχύει λοιπόν για τη χρήση της μάσκας στα αυτοκίνητα είναι το εξής:

Στα ταξί η μάσκα είναι υποχρεωτική για οδηγό και πελάτες. Στο ΙΧ αυτοκίνητο η..

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει από αύριο στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο - Τα μέτρα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας


Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, υπουργεία, αστυνομία και τοπικές αρχές είναι σε ετοιμότητα ώστε να τηρηθούν τα νέα περιοριστικά μέτρα, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας που..