11 Ιαν 2020

Τα εν Οίκω στον Δήμο - της Τζένης Σουκαρά


-Στα καλά νέα της εβδομάδας που πέρασε, η εξαγγελία  του διευθύνοντος  συμβούλου  του ομίλου εταιριών Πιέτρη  κυρίου Πέτρου Πιέτρη πως θα χρηματοδοτήσει την δημιουργία εντατικής μονάδας εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

«Εθνικό καθήκον» η... «ευεργεσία» στο κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού


Την ώρα που τα κονδύλια για τη δημόσια Παιδεία στην Ελλάδα περικόπτονται ξανά και ξανά, η κυβέρνηση προχωρά στην επιχορήγηση Θεολογικής Σχολής στις ΗΠΑ με 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ικανοποιώντας έτσι το αίτημα του τέως υφυπ. Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ιδιωτικό κολέγιο που υπάγεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η οποία έχει ιστορικό οικονομικής κακοδιαχείρισης. 

Εξωτερικός παραλογισμός με εσωτερική λογική;


Γιάννης Πανούσης
«Στην αυταπάτη που ξυπνά
στη χέρσα γη,
τυφλοί προφήτες στην ομίχλη προχωράνε
κι έχουν στα στήθια τους
μια αλύτρωτη πληγή... 

Ανατριχιαστική δήλωση Α. Γεωργιάδη την ώρα που πνίγονταν πρόσφυγες στους Παξούς


Με τουλάχιστον κυνικό τρόπο (έναντι ανθρώπινων ζωών που χάνονταν) ο Άδωνις Γεωργιάδης, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού για την διάσωση προσφύγων, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών, καθώς...

Ένας κόσμος εξεγείρεται


Το 2019 ήταν η χρονιά των παγκόσμιων διαδηλώσεων, με εκατομμύρια ανθρώπων στους δρόμους, με βίαιες συγκρούσεις και άγρια καταστολή, με εκατοντάδες νεκρούς και ανάπηρους διαδηλωτές.

Δύο «όχι» από Τσίπρα - Γεννηματά σε Μητσοτάκη


Το σενάριο των διπλών εκλογών
Με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε την Παρασκευή (10/1) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας τον πρώτο κύκλο επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς.