8 Ιαν 2017

Η Ελλάδα από ψηλά όπως την κατέγραψε το Up Drones τη χρονιά που πέρασε (εντυπωσιακό βίντεο)





Η ομάδα Updrones συμπληρώνει ένα χρόνο κινηματογράφησης των ομορφότερων σημείων της Ελλάδας.

Στο επετειακό βίντεο παρουσιάζεται ένα κολάζ μαγευτικών καρέ.Δείτε το βίντεο...

Η χρονιά που τερμάτισε πολλές αυταπάτες

       
Οι σημαντικότερες διεθνείς τάσεις του 2016

Το 2017 παίρνει την σκυτάλη από μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ρευστότητα, σημαντικές αντιστροφές, μεγάλες αντιφάσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι τάσεις αυτές θα...

Φιλοσοφικοί Περίπατοι: Το πρόβλημα του τρένου

Με τον Θωμά Γιούργα
Ένα από τα πλέον κλασικά νοητικά πειράματα στην αναλυτική Φιλοσοφία κλείνει σχεδόν 50 χρόνια ζωής και ακόμα προβληματίζει εποικοδομητικά φιλοσόφους και μαθητές ανά τον κόσμο.

Η υποχρεωτική επέκταση ψηφιακών συναλλαγών και καρτών κίνδυνος για τις ελευθερίες


Αντισυνταγματική και παράνομη η υποχρεωτική χρήση καρτών και ψηφιακών συναλλαγών διαμορφώνει (στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος) την υπερσυγκέντρωση κερδών και εξουσίας στις τράπεζες αλλά και τον επικίνδυνο ψηφιακό έλεγχο όλης της προσωπικής ζωής και των προσωπικών επιλογών των πολιτών.

Σπάνιο φαινόμενο στο Ναύπλιο -«Εβρασε η θάλασσα», εκπληκτικό θέαμα

Ο χιονιάς μπορεί να άργησε να επισκεφθεί το Ναύπλιο, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ωστόσο το έκανε αργά το απόγευμα του Σαββάτου προκαλώντας και ένα εξαιρετικά σπάνιο...

Παγιδευμένοι οδηγοί στην Αθηνών -Πατρών


Στιγμές απίστευτης ταλαιπωρίας βίωσαν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην εθνική οδό Αθηνών -Πατρών που παρέμεινε για ώρες κλειστή στο 175ο χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα και στο 172ο χλμ στο ρεύμα προς Πάτρα.