20 Ιουλ 2021

Παρέμβαση Τσίπρα στη Βουλή: «Οι μεγαλύτεροι dealers που έχουν περάσει από τη χώρα»


Στην Ολομέλεια της Βουλής παρενέβη ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την ψήφιση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των αποβλήτων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα και φλέγοντα θέματα.

Κορωνοϊός: 3.565 νέα κρούσματα, 9 θάνατοι, 121 διασωληνωμένοι. 81 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας


Σε 3.565 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 9 θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας να φτάνει τους 12.867.

Η διμερής συμφωνία Ελλάδας-Γερμανίας στην έρευνα και την καινοτομία αποτελεί παράδειγμα εξαιρετικής συνεργασίας


 Mαζί με  τον Γερμανό ομόλογο του, Thomas Rachel, ο υπουργός Τεχνολογίας και Έρευνας Χρίστος Δήμας υπέγραψε την δήλωση προθέσεως για την υλοποίηση του 3ου Ελληνογερμανικού Προγράμματος Έρευνας & Καινοτομίας. 

 Οι συνεργασίες που αναπτύσσονται ανάμεσα στην επιστημονική, την ερευνητική..

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Δεν ακούστηκε τίποτα από τα πρωθυπουργικά χείλη για την πληθώρα προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες


Συνέχεια στο σήριαλ της δήθεν διαβούλευσης για τη νέα ΚΑΠ
, που πραγματοποιεί τις τελευταίες  το ΥΠΠΑ&Τ, είχαμε χτες το απόγευμα από την περιφέρεια Πελοποννήσου και την Τρίπολη.

Στο επεισόδιο αυτό, εκτός της πολιτικής ηγεσίας του..

Σταμάτης Κραουνάκης «Έξοδος ΄21» Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, 21.00


Η μεγάλη γιορτή του Σταμάτη Κραουνάκη στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη είναι στις 13 Σεπτεμβρίου.

Με καινούργια τραγούδια απ’ το έργο «Γιορτή Στα Σπίτια», που χαρακτηρίστηκε ιστορικό. «Παιδί» της καραντίνας.

Δ. Καμπόσος : Ισχυρός αυτοδιοικητικός με αποδοχή!

 


Στην συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης  παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού με θέμα «νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική», παρών ήταν και  ο Πρόεδρος της ΠΕΔ & Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος τον οποίο οι συνάδελφοί του Δήμαρχοι, υποδέχθηκαν με θερμούς εναγκαλισμούς. 

«Πυρά» Αθήνας, Λευκωσίας, Βρυξελλών για τις δηλώσεις Ερντογάν


Ομόθυμα καταδικάζει η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, κάνοντας ευθεία αναφορά στον εκβιασμό που επιχειρεί, με αφορμή και την 47η επέτειο από την εισβολή της γείτονος στη μεγαλόνησο, ενώ Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εμφανίζονται προβληματισμένοι για τις ανακοινώσεις περί μερικού ανοίγματος της κλειστής Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια της σημερινής φιέστας στα Κατεχόμενα.

Μητσοτάκης: "Είναι καιρός η Τουρκία να εγκαταλείψει τον αδιέξοδο δρόμο των απειλών κατά της Κύπρου"


"Σαράντα επτά χρόνια απ' την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το μήνυμα μιας δίκαιης λύσης, με το νησί ενωμένο και χωρίς στρατό κατοχής, παραμένει ισχυρό" δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Ο χρόνος κυλά όμως κανείς δεν ξεχνά. Σαράντα επτά χρόνια απ' την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τα τετελεσμένα...

Αριστεία από την ανάποδη


Το τερατούργημα της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας είναι πιο καθαρό από χθες. Η ανακοίνωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) σε όλα τα τμήματα των ΑΕΙ ανέδειξε όχι μόνο τον στόχο του αυτόματου αποκλεισμού τουλάχιστον 20.000 υποψηφίων, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες στρεβλώσεις στο σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση τις τελευταίες δεκαετίες.

Το βουβό μήνυμα των δημοσκοπήσεων


To πολιτικό μοτίβο που δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Alco για το Open τείνει να γίνει μονότονο: Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί αλώβητη και ανέπαφη μια «μπετοναρισμένη» βάση κοντά στο 37%, που της διασφαλίζει ευρύ προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, η διετία...

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για κατ' οίκον εμβολιασμό


Με καθυστέρηση και υπό την πίεση από την αύξηση των κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» ξεκινά το πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ’ οίκον για άτομα με δυσκολία μετάβασης στα κέντρα. Σήμερα ανοίγει η σχετική πλατφόρμα, στην οποία...

Φολέγανδρος: Τις τελευταίες στιγμές θα «φωτίσει» το πόρισμα του ανακριτή – Σήμερα στον ανακριτή ο 30χρονος


Λύγησαν και οι πέτρες χθες στην κηδεία της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο την περασμένη Παρασκευή. Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, σε δηλώσεις της ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία της κόρης της και ελπίζει να..

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα freedom pass για την προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ -Ποιοι τη δικαιούνται

 


Από σήμερα οι νέοι ηλικίας από 18-24 ετών θα μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα freedompass.gov.gr και να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να τους χορηγείται η οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι όσοι έχουν γεννηθεί από το 1996-2003 να έχουν ολοκληρώσει την..