3 Φεβ 2014

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε Περιφέρειες και Δήμους


«Το ΚΚΕ θα στηρίξει τις προτάσεις των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με σήμα κατατεθέν το γαρύφαλλο του αγώνα μας» είπε ο ΓΓ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας σε αποψινή εκδήλωση στο «Τιτάνια» με θέμα «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την μάχη των Ευρωεκλογών και τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές».

Το Ράλλυ Ακρόπολις ...και στον Δήμο Κορινθίων




 
Το γνωστό διεθνώς Ράλλυ Ακρόπολις  του οποίου οι αγώνες προσμετρούνται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Ράλλυ,  πρόκειται να διεξαχθεί  το προσεχές διάστημα και στο Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων.
Η μεγαλύτερη διαφορά συγκριτικά...

Στον "αέρα" το Ράλλυ Ακρόπολις


Η επίσημη ιστοσελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις 2014, που θα διεξαχθεί στις 28-30 Μαρτίου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, έχει ενεργοποιηθεί και πλέον εμπλουτίζεται με ό,τι νέο σχετικά με τον αγώνα, καθώς και με ό,τι απαραίτητο για πληρώματα και θεατές.

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου με το νέο διοικητή του νοσοκομείου




Ο νέος Διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιάννης  Άρχοντας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κορινθίας την περασμένη Παρασκευή.

 Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος και ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιάννης  Άρχοντας είχαν   μια εποικοδομητική συζήτηση κι έθεσαν τις βάσεις...

Βουδούρης: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, δε μετάνιωσα που ψήφισα το μνημόνιο


«Το ψηφοδέλτιό μου είναι ανεξάρτητο» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης απαντώντας στις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά του.

Δημόσια "πρώτη" της Πρωτοβουλίας πολιτών για την ανατροπή στο δήμο Κορινθίων - Σε 15 ημέρες εκλέγουν αρχηγό


Επιτυχημένη  μπορεί να θεωρηθεί η πρώτη συγκέντρωση  της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Ανατροπή και την Προοπτική στο Δήμο Κορινθίων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον κινηματογράφο ΛΑΪΣ  με σημαντική αλλά όχι και και εντυπωσιακή προσέλευση..

Τι θέλει η ΔΗΜΑΡ από τον Σταύρο Δήμα;


Το «πράσινο φως» φαίνεται πως έχει πάρει ο βουλευτής και καθηγητής Γιάννης Πανούσης από τον Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Πανούσης, όπως πληροφορείται ο Neo, είχε μία ανοιχτή συζήτηση με το ιστορικό...

Εγινε του... Λαφαζάνη στον ΣΥΡΙΖΑ: Ενταση, ειρωνείες και κόντρα με κορυφαία στελέχη για τα «μάτια» του Βουδούρη


Με μεγάλη ένταση διεξήχθη η ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚογενούς Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου προκάλεσε θύελλα.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκ μέρους της αριστερής...

Νέα επιβάρυνση για τους οδηγούς στην Αθηνών-Κορίνθου: Διόδια και στις δύο κατευθύνσεις -Ποιο το κόστος


Νέες επιβαρύνσεις περιμένουν, από την Τετάρτη, τους οδηγούς που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια και στις δύο κατευθύνσεις των σταθμών της Ελευσίνας...

Νέος σεισμός 5,7 Ρίχτερ «κούνησε» την Κεφαλονιά - Αναμένονται και άλλες δονήσεις


Ένας νέος σεισμός μεγέθους 5, 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5: 08 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κεφαλονιά από τον ίδιο εστιακό χώρο σε απόσταση 12 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Αργοστολίου.