13 Νοε 2020

Επιστολή - κόλαφος Δ. Καμπόσου: Oυδέποτε μας κοινοποιήθηκε ως μετόχου της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

 


Επιστολή του προέδρου της ΠΕΔ, δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσου σχετικά με το αίτημά του οργάνου για διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για την περεταίρω διαλεύκανση του ελλείματος. 

Κορωνοϊός: 3.038 νέα κρούσματα- 336 διασωληνωμένοι- 14 νέα κρούσματα στην Κορινθία

 


Άλλα 3.038 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΕΟΔΥ, αριθμός ελαφρά μειωμένος σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα. Ωστόσο, αύξηση με νέο αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε στους..

Αναστέλλεται η λειτουργία των τακτικών χειρουργείων στο Νοσοκομείο Κορίνθου - Μειώνονται κατά 50% τα ραντεβού των τακτικών ιατρείων


Με δελτίο τύπου η διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου ενημερώνει πως στα  πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας  του Covid – 19 από σήμερα 13-11-2020 αναστέλλεται η λειτουργία..

Πέτρος Τατούλης: «Κύριε Νίκα, μη …θυσιάζετε την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, στο βωμό της εμπάθειας σας»


Συνεχίστε τα έργα καινοτομίας που σας παραδώσαμε!
Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την πραγματοποίηση την Τρίτη 10/11/2020, μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας διαδικτυακής..

Χρίστος Δήμας : «Εγγράφηκαν οι πρώτες νεοφυείς επιχειρήσεις στο Elevate Greece»

 


Σήμερα, με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα λειτουργίας του Elevate Greece, διαπιστώνεται πως η διαδικασία εγγραφής των νεοφυών επιχειρήσεων στο Εθνικό Μητρώο..

Δήμοι: Διοικητικοί υπάλληλοι θα μετακινηθούν στη Δημοτική Αστυνομία -Εργασία και τα σαββατοκύριακα


Την μεταφορά διοικητικών υπαλλήλων των δήμων στην Δημοτική Αστυνομία
ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος . Όπως είπε, , κηρύσσοντας την έναρξη της Συνεδριακής..

Στο ίδιο έργο θεατές: Kατολίσθηση στην Διώρυγα ευθύνεται για την προσάραξη Εμπορικού Πλοίου


Για μια ακόμα μια φορά στο ίδιο περίπου σημείο, όπως και το 2017  προσάραξε ακόμα ένα φορτηγό  πλοίο στην Διώρυγα της Κορίνθου.  Ο διευθυντής της Α.Ε.ΔΙ.Κ σε δηλώσεις του σήμερα στο ραδιόφωνο του JUST FM 964 και στη Τζένη Σουκαρά  δήλωσε..

Κορωνοϊός: Νέες οδηγίες ΕΟΔΥ για την καραντίνα ασθενών και επαφών τους -Τι ισχύει πλέον


Νέες οδηγίες για την απομόνωση και την καραντίνα όσων είναι θετικοί στον κορωνοϊό εξέδωσε ο ΕΟΔΥ. 
Μετά από απόφαση της επιτροπής των ειδικών του..

Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, από Δευτέρα -Για να σταματήσει η κινητικότητα των γονέων


Aνακοινώνεται εντός ολίγων ωρών το κλείσιμο το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων θα τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα
.

Γ. Ψυχογιός: Η κυβέρνηση να λάβει άμεσα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης για ελ.επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους


Την ένταξη των επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων στα μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού στους κλάδους της οικονομίας, ζητούν με Ερώτηση..

Οι γιατροί της Κορινθίας στην πρώτη γραμμή της μάχης- Συνέντευξη με τον πρ. Ιατρικού Συλλόγου Χρ. Μέλλο (ηχητικό)


7 κλίνες ΜΕΘ
διαθέτει πλέον το Νοσοκομείο Κορίνθου  και βρίσκεται σε αναμονή της έλευσης 3 εντατικολόγων ιατρών, δήλωσε στον JUST FM 964 και στην Τζένη Σουκαρά, στην εκπομπή cafe society.
O πρόεδρος του Ιατρικού..

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας " Οι εργαζόμενοι και η νεολαία ζουν, αναπνέουν και πίσω από τις μάσκες. Έχουν φωνή!"

 


Η χώρα μας βρίσκεται σε έκτακτη και κρίσιμη κατάσταση. Το δημόσιο σύστημα υγείας καταρρέει με μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Μια νέα καραντίνα με τους εργαζόμενους και τα μικρομάγαζα στο χείλος του γκρεμού. Οι επιστήμονες, οι..

Δήμος Σικυωνίων: Η λειτουργία των υπηρεσιών στη διάρκεια του lockdown


To νέο lockdown στο οποίο έχει τεθεί η χώρα μας από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου επιφέρει αλλαγές και στη λειτουργία του δήμου Σικυωνίων. Ως εκ τούτου και με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού οι..

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ: Μιλούν για λουκέτο αλλά εάν δεν υπογράψουν οι δήμαρχοι κανείς δεν μπορεί να την κλείσει - Η επικοινωνιακή επίδειξη ισχύος

 


Δεν υπήρξε αποτέλεσμα στην δεύτερη γενική συνέλευση των μετόχων της “Πελοπόννησος” Α.Ε. η οποία συγκλήθηκε χθες,  Πέμπτη, αναφέρεται σε ανακοίνωση της η  Περιφέρεια. Μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται αναπόδραστη πλέον η εκκαθάριση εν λειτουργία της..

Απάντηση σε Τούρκο Ναύαρχο (στον εν αποστρατεία Τσιχάτ Γιαϊτζί)- Του Απόστολου Παπαφωτίου


Κε.  Ναύαρχε,

Στις δηλώσεις σας για το σεισμό στην Ελληνική Νήσο Σάμο την 30η Οκτωβρίου 2020, αναφερθήκατε επιγραμματικά ότι: "Η γεωφυσική πραγματικότητα συναντήθηκε..

Κορονοϊός - Μελέτη "βόμβα": Δέκα φορές πιο μεταδοτικός λόγω μετάλλαξης - Πιο ευάλωτος όμως στο εμβόλιο

 


Μία νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη επιβεβαιώνει ότι ο κορονοϊός SARS-CoV-2 έχει μεταλλαχθεί με τρόπο που τον διευκολύνει να πολλαπλασιάζεται και να εξαπλώνεται πιο γρήγορα..

Στον «αέρα» οι αυτοαπασχολούμενοι: Αποκλείονται από το επίδομα


Κωνσταντίνος Λάππας

Θολό παραμένει το τοπίο της οικονομικής ενίσχυσης των πληττόμενων από την πανδημία αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Όλοι ξέρουν τι έρχεται (και δεν κάνουν τίποτα)


Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέρριψε τις ευθύνες για το ξέσπασμα της πανδημίας στην Ελλάδα (που είναι το πρώτο και όχι το δεύτερο κύμα στη χώρα) στους νέους, που μπαλαμουτιάζονται και διασκεδάζουν (δηλαδή, που κάνουν, ότι πρέπει να κάνει ένας νέος) και...

Σκληρό lockdown από σήμερα: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, take away, delivery και βόλτα με σκύλο μετά τις 21:00

 


Νέα καθημερινότητα περιμένει τους πολίτες από σήμερα, αφού τα νέα μέτρα αυστηρού lockdown τίθενται σε ισχύ από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί. Από σήμερα το βράδυ, λοιπόν, τίθεται σε ισχύ το νέο μέτρο, αυτό της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9..