6 Ιαν 2021

Τσίπρας / Με ανοιχτές εκκλησίες, η κυβέρνηση γιατί πανηγυρίζει πως δεν έκανε πίσω;


«Θέατρο του παραλόγου τα περιοριστικά μέτρα - Εκτός από τραγικοί είναι και κωμικοί»

Η ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα στο Facebook:

Ουρές στις εκκλησίες για τα Θεοφάνεια


Κόσμος συγκεντρώθηκε στις εκκλησίες, έπειτα από την κυβερνητική υποχώρηση για τα Θεοφάνεια, με βάση την οποία, σήμερα (6/6), οι εκκλησίες παραμένουν τελικά ανοικτές για τους πιστούς, ενώ...

Ο αντιπερισπασμός της λάσπης και η παραπληροφόρηση των βαρόνων τα «όπλα» Μητσοτάκη


Μάκης Κοψίδης

Ο Μητσοτάκης τα  κατάφερε, να στείλει  τη χώρα στον πάτο της διεθνούς κατάταξης, όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg. Όμως την πανδημία  την εκμεταλλεύεται εξαιρετικά,  για να περάσει το νεοθατσερικό του πρόγραμμα:

"Μποναμάς" για το νέο χρόνο σε 44 Αθλητικά Σωματεία της Πελοποννήσου - Αναλυτικός πίνακας


Κατατέθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι επιχορηγήσεις στους λογαριασμούς 44 αθλητικών  σωματείων
των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, ύστερα από εισήγηση του..

ΔΕΔΑ: Απέρριψε η ΡΑΕ την αίτηση αναθεώρησης της απένταξης της Πελοποννήσου – Προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο


 Αρνητική έκβαση είχε η αίτηση που είχε υποβάλει η ΔΕΔΑ για την αναθεώρηση της απόφασης της ΡΑΕ να απεντάξει την Πελοποννήσο από το πρόγραμμα ανάπτυξης των δικτύων αερίου της εταιρείας, καθώς σύμφωνα..

Οι διαφορετικές ευχές του Συλλόγου Γυναικών Σολυγείας "Η Λέλα Ιατρίδη"(βίντεο)

 


Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για τον δραστήριο σύλλογο των Γυναικών του δήμου Σολυγείας "Λέλα Ιατρίδη" .Η αλήθεια είναι πως έχουν δώσει μια διαφορετική νότα στην περιοχή με τις δράσεις τους και περισσότερη αισιοδοξία για το γεγονός πως νέοι άνθρωποι συνεχίζουν να δρουν..

Το παρασκήνιο της διάσπασης των προεδρικών στον ΣΥΡΙΖΑ

 


Της Μαρίνας Αλεξανδρή

Στηρίζουν – αναφανδόν - Τσίπρα αλλά δεν στηρίζουν τους υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα. Είναι υπέρ της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με όρους πολιτικού μετασχηματισμού..

Ερχεται "καλοκαίρι" μέσα στον χειμώνα - Θερμή εισβολή με 29 βαθμούς Κελσίου

 


Ο καιρός ετοιμάζεται να μας θυμίσει κάτι από Καλοκαίρι τις αμέσως επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο να εκτοξεύεται αρκετούς βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο..

Ενα νέο σύστημα για τις πληρωμές στις εφορίες, που καθιστά τα μετρητά… παρελθόν, τίθεται πλέον σε ισχύ


Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, από δω και στο εξής δεν θα επιτρέπεται η χρήση μετρητών για τις συναλλαγές στις ΔΟΥ. Ολες οι πληρωμές οφειλών προς το Δημόσιο που πραγματοποιούνται..

Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος: H Εκκλησία έχει "κυκλωθεί" από τη μαχόμενη αθεϊα και από μια μικρή κάστα ζηλωτών - Και οι δυο θα αποτύχουν


Χθες το απόγευμα ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος τέλεσε τον Μέγα Εσπερινό των Θεοφανείων, και  της Θ. Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου, στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Κόρινθο. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος..

Ξεκινά η διαβούλευση για την Πολιτιστική Διαδρομή Πελοποννήσου ανάμεσα στην Περιφέρεια και στους 12 δήμους που έχουν επιλεγεί


Σε διαβούλευση για την στρατηγική ΟΧΕ (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση) “Πολιτιστική Διαδρομή Πελοποννήσου” καλούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι 12 δήμοι της, οι οποίοι προτείνεται να αποτελέσουν τους πόλους της εν λόγω Διαδρομής. Συγκεκριμένα, ο..

Θεοφάνεια με ανοικτές Εκκλησίες, αγιασμό σε μπουκαλάκι και αστυνομικές περιπολίες


Κάθε τι που ζούμε εδώ και έναν χρόνο είναι πρωτόγνωρο και τα Θεοφάνεια δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Παρότι η κυβέρνηση είχε προαναγγείλει ότι οι Εκκλησίες θα παρέμεναν κλειστές για λόγους προστασίας της δημόσιας Υγείας, έκανε για πολλοστή φορά..