16 Φεβ 2021

Βαθαίνει η οικονομική τρύπα και το 2021 – Μεγάλη πτώση στα φορολογικά έσοδα Ιανουαρίου


Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο του Ιανουαρίου 2021, παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 1.561 εκατ. ευρώ...

Γερμανικός Τύπος / Ελληνικός χιονιάς ύφεσης, δημόσιου χρέους ρεκόρ και χιλιάδων λουκέτων το 2021


Για ύφεση 10% και το α΄ τρίμηνο φέτος, ανάκαμψη πολύ χαμηλότερη του ευχολογίου Σταϊκούρα και δεκάδες χιλιάδες λουκέτα κάνουν λόγο οι γερμανικές εφημερίδες.

Εκτενείς αναφορές στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας κάνει την Τρίτη ο γερμανικός Τύπος...

Επιτελικό κράτος μόνον για… Αλκυονίδες


Νικόλ Λειβαδάρη

Στον… ακριτικό Άγιο Στέφανο ζουν χωρίς ρεύμα από χθες το απόγευμα κάτω από μισό μέτρο χιόνι. Από τα… ορεινά της Ανοιξης, επίσης χωρίς ρεύμα, κάνουν εκκλήσεις μέσω social media, να φανεί εκχιονιστικό, για να απεγκλωβιστούν ηλικιωμένοι, ευπαθείς πολίτες και παιδιά.

Kλιμακώνεται η κόντρα Άργους - Ναυπλίου: Το χρέος δεν αμφισβητείται , έχει επιδικαστεί! Και είναι 1.091.201,70 ευρώ

 


Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση για το χρέος του δήμου Ναυπλίου στον δήμο Άργους Μυκηνών δια των δημοτικών τους επιχειρήσεων Υδρευσης και Αποχέτευσης , που αφορά τον βιολογικό καθαρισμό.

Κορονοϊός: 1.121 νέα κρούσματα, 29 νεκροί και 309 διασωληνωμένοι - 18 κρούσματα στην ΠΕ Κορινθίας


Τετραψήφιος είναι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων την Τρίτη (16/02), καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.121 νέες μολύνσεις και από αυτές οι 538 καταγράφονται στην Αττική, 144 στη...

Τοποθετήθηκαν στην δομή φιλοξενίας Κορίνθου οι δύο οικίσκοι που διέθεσε η Περιφέρεια για να στεγαστεί νηπιαγωγείο

 


Τοποθετήθηκαν ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή, στον χώρο της Δομής Κορίνθου, οι δύο οικίσκοι – αίθουσες διδασκαλίας τους οποίους διέθεσε για τις ανάγκες της εν λόγω δομής φιλοξενίας προσφύγων η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Α. Κατσιμπούλας : Το μοντέλο εκχιονισμού της Περιφέρειας ΑΠΕΤΥΧΕ!



 Επαρχιακή οδός Κιατου - Γκούρας  16-2-2021,ώρα 11:30 πμ

Τόπος: κάμπος Καισαριου.Το μοντέλο εκχιονισμού .. ΑΠΕΤΥΧΕ!Παντού προβλήματα στην Κορινθία σε ό,τι αφορά τους δρόμους της Π.Ε. Κορινθίας 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι εκτεθειμένη..

ΚΙΝ.ΑΛ.: Στηρίξτε την εστίαση στην Κορινθία – Τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή Μ. Κατρίνη


Χθες, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με θέμα την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης, με τη συμμετοχή του Βουλευτή Ηλείας και τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Μ. Κατρίνη, του Γραμματέα της Ν.Ε Κορινθίας, μελών της ΝΕ και της ΚΠΕ. Στην τηλεδιάσκεψη..

Απ. Καραχοτζίτης: Τα παραξενα του δήμου Νεμέας


Το 2019 ο Δήμος Νεμέας εντάχθηκε σε πρόγραμμα του «πράσινου ταμείου»
με τίτλο «αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του αστικού εξοπλισμού ελεύθερων κοινόχρηστων και χώρων πρασίνου Δήμου Νεμέας» , το οποίο..

Κλειστή η Εθνική Αθηνών-Λαμίας - Μόνο με αλυσίδες στην Αθηνών - Κορίνθου

 


Νέα ισχυρή σύσταση εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τους κατοίκους όλης της Αττικής να μην κυκλοφορούν τις επόμενες ώρες, με αφορμή τα συνεχιζόμενα έντονα φαινόμενα και τις πυκνές χιονοπτώσεις -λόγω..

Ιστορικός χιονιάς στην Αθήνα: Η "Μήδεια" έντυσε στα λευκά το κέντρο της πόλης - Μοναδικές εικόνες


 Στα λευκά "ξύπνησε" το πρωί της Τρίτης η Αθήνας, καθώς η κακοκαιρία "Μήδεια" έφερε χιόνι ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει εδώ και αρκετές ημέρες ότι θα δούμε χιόνια ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας..

Άφαντα τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας στον δήμο Ξυλοκάστρου


Δύσκολη ημέρα και η σημερινή για τα ορεινά της Κορινθίας .Τους μείον 8 βαθμούς άγγιξε σήμερα το πρωί το θερμόμετρο στα Τρίκαλα Κορινθίας με τα συνεργεία της Περιφέρειας να είναι άφαντα .Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας τα δυο μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας..