25 Απρ 2011

«Ο Παναθηναϊκός η πιο επιτυχημένη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη»


Ως την πιο επιτυχημένη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη την τελευταία 30ετία χαρακτηρίζει - και όχι άδικα - τον Παναθηναϊκό η Ευρωλίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Στο αφιέρωμα για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φάιναλ φορ της...

Πολιτικές και Οικονομικές εξελίξεις "βλέπει" ο Πελοπίδας Καλλίρης απόψε στην εκπομπή " Απέναντι στα γεγονότα" στο DRTV



Δείτε απόψε στις 22.00 στην τηλεόραση του DRTV την εκπομπή "Απέναντι στα Γεγονότα"..Καλεσμένος της Τζένης Σουκαρά ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοπίδας Καλλίρης αναφέρεται στο κρίσιμο διάστημα που ανοίγεται αμέσως μετά το Πάσχα και στις εξελίξεις που δρομολογούνται..

Οι δύο πόλοι ασκούν μια ακαταμάχητη έλξη


Του GILLES LAPOUGE

Το λιώσιμο των πάγων στον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό της Αρκτικής, το οποίο θα διαμορφώσει σταδιακά μια νέα γεωγραφία ανοίγοντας το πέρασμα προς την Ανατολή που αναζητούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα οι...

Επιθέσεις με τανκ κατά διαδηλωτών στη Συρία


Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους στην πόλη Ντεράα, όπου έχουν αναπτυχθεί χιλιάδες άνδρες των συριακών δυνάμεων ασφαλείας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρματα μάχης και ελεύθεροι σκοπευτές «πυροβολούν προς όλες τις κατευθύνσεις». Τα πτώματα...

Μωρά κατά παραγγελία


Ξαπλωµένη στο χειρουργικό κρεβάτι, η επίδοξη µαµά παλεύει να πνίξει τα γέλια της. Ορθιος πλάι της, ο σύντροφός της τής κρατά σφιχτά το χέρι, ξέρει πως όλα οφείλονται στη νευρικότητα και τη συγκίνηση, πριν από λίγο η αγαπηµένη του έκλαιγε γοερά. Το ζευγάρι έχει φτάσει από τη Γαλλία.
Στην ίδια αίθουσα πριν από λίγο βρισκόταν ένα ζευγάρι Γερµανών, νωρίτερα ένα ζευγάρι Ιταλών.

Το Instituto Valenciano de Fertilidad (ή Ivi) στη Βαλένθια της Ισπανίας, έχει πελάτες από ολόκληρη την Ευρώπη. Οχι τυχαία. 
Από τότε που ιδρύθηκε, πριν από 20 χρόνια, αυτή η...

Εύκολα η Μπαρτσελόνα - «καταιγίδα» η Ρεάλ


Η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 την Οσασούνα και διατήρησε τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Ρεάλ, η οποία συνέτριψε στο «Μεστάγια» τη Βαλένθια με 6-3.

Στο «Καμπ Νου»  ο Νταβίντ Βίγια άνοιξε το σκορ στο 23' (18ο γκολ στο...

Το χαμένο δώρο της αθανασίας. Του Παντελή Μπουκαλα


    Πριν αναλάβει η επιστήμη να υποσχεθεί στο γένος των ανθρώπων την αθανασία, την επιμήκυνση της ζωής, δηλαδή, με τις τεχνικές και τα φάρμακά της, η ανθρωπότητα ονειρεύτηκε από νωρίς έναν κόσμο...

Κλήση...37 χρόνια μετά!


Έκανε την παράβαση σε ηλικία 23 ετών και η κλήση του ήρθε στα 60 του! Ο λόγος για τον Michael Young από το Warwick του Rhode Island των ΗΠΑ, ο οποίος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, καθώς η αστυνομία ζητούσε την αφαίρεση της άδειας οδηγού για την παράβαση που έγινε πριν...

Η ΓΕΝΟΠ ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη ΔΕΗ


    Έτοιμη να διεκδικήσει πάγια κεφάλαια της ΔΕΗ, ύψους 12 δις ευρώ, εμφανίζεται η ΓΕΝΟΠ σε περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει σε νέα πώληση μετοχών της εταιρείας, όπως προβλέπεται από το μεσοπρόθεσμο σχέδιο, στο πλαίσιο των αποκρατικοποιήσεων.
«Οι εργαζόμενοι έχουν ενσωματωμένα στα πάγια της επιχείρησης πάνω...

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο εφιάλτης. Του Γιάννη Καρτάλη


 Εναν μήνα μετά την έναρξη των νατοϊκών βομβαρδισμών στη Λιβύη η όλη επιχείρηση έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα να κρίνεται τώρα αναγκαία η αποστολή χερσαίων δυνάμεων για την ανατροπή του Καντάφι.
Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονες διαφωνίες μεταξύ των...

Ναοί, ο ένας επάνω (ή μέσα) στον άλλον


Η απίστευτη περιπέτεια του Ναού της Αναστάσεως, του ιερότερου προσκυνήματος της χριστιανοσύνης

Εχθρικές εισβολές τον ισοπέδωσαν. Ισχυροί σεισμοί τον κατέστρεψαν. Οι βομβαρδισμοί άνοιξαν μεγάλες πληγές. Μια πυρκαγιά αποτέφρωσε σημαντικό τμήμα του. Αλλοιώσεις, παραμορφώσεις και προσθήκες άλλαζαν διαρκώς τη φυσιογνωμία του.
Από το 326 μ.Χ., που ανεγέρθηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο, ο Ναός της...

Τα έθιμα των Ελλήνων για την Δευτέρα του Πάσχα


Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας υπάρχουν διαφορετικά ήθη και έθιμα για τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Στην Ικαρία την Δευτέρα του Πάσχα δίνουν ωραία "πρόθεση" που σημαίνει πως τρώνε όλοι μαζί φτωχοί και πλούσιοι. Ο καθένας δίνει προσφέρει ό,τι έχει...

Επιλέγουν Ελλάδα Ινδοί και Βραζιλιάνοι


Συντονισμένες κινήσεις γίνονται από τον ΕΟΤ
Αυξητικές τάσεις παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια οι αφίξεις από τις αναδυόμενες και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες αγορές της Βραζιλίας και της Ινδίας.Ο αριθμός των Βραζιλιάνων που επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους...

Ψάχνουν ακόμα για αγνοούμενους απο το αναποδογυρισμένο καταμαράν ανοιχτά της Πύλου


Συνεχίζονται και σήμερα από αέρος και θαλάσσης οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων στα ανοιχτά της Πύλου, όπου χθες το πρωί βρέθηκε από νορβηγικό εμπορικό πλοίο ένα αναποδογυρισμένο καταμαράν.Στις 13:30 αεροσκάφος ειδοποίησε ότι πιθανόν υπάρχει..

Ανακοίνωσε επίσημως το κλείσιμο του 6 ΣΠ ο Μπεγλίτης και την εγκατάσταση του 747 Τάγματος Μηχανικού


 Το οριστικό κλείσιμο του 6ου Σ.Π. στην Κόρινθο ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης τονίζοντας πως " οι ένοπλες ανάγκες της χώρας θα βρίσκονται εκεί που η Πατρίδα τις έχει ανάγκη και όχι όπως το 60 Σύνταγμα Πεζικού που δεν εξυπηρετεί..