6 Νοε 2016

Άρθρο - παρέμβαση του Δημήτρη Πρωτοπαπά για την πλατεία "Περιβολάκια"


 του Δημήτρη Πρωτοπαπά -Πολιτικού Μηχανικού 

Την 26η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, έλαβε χώρα δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου – πρότασης του Δήμου Κορινθίων για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας «Περιβολάκια» της πόλης μας, στην οποία και συμμετείχα. 

Βουτιά θανάτου έκανε γυναίκα στη διώρυγα της Κορίνθου


Βουτιά θανάτου έκανε κάτω από άγνωστες συνθήκες μία γυναίκα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου..Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ενώ προανάκριση κάνει το Β' Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

"Έξω ο Φούχτελ"! Διαμαρτυρία με Λαφαζάνη και Μακρή στο Ναύπλιο(Bιντεο)



Διαμαρτυρία κατά της 6ης Ελληνογερμανικής συνέλευσης, παρουσία του Γερμανού Υφυπουργού Χανς Γιοακιμ Φούχτελ στο Ναύπλιο, έκαναν αυτοδιοικητικοί φορείς, κοινωνικές οργανώσεις, μέλη της ΛΑΕ ,της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΠΑΜ και πολίτες.

Στρίβειν δια του… ανασχηματισμού


Του Δάνη Παπαβασιλείου

Αν προσπεράσουμε τον προφανή επικοινωνιακό χαρακτήρα του ανασχηματισμού της κυβέρνησης, αυτό που απομένει, ως πολιτική ουσία, είναι η απόφαση για την ταχύτερη υλοποίηση του τρίτου μνημονίου.
Το κυβερνητικό επιτελείο επιχείρησε να...

Ακόμη δεξιότερα ο Τσίπρας!


Του Γιώργου Δελαστίκ*
Πώς γίνεται να πετάς εκτός κυβέρνησης τον Νίκο Φίλη, ο οποίος εκλέχτηκε δεύτερος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με μόλις τέσσερις ψήφους λιγότερες από τον πρώτο; 
Πώς γίνεται να διατηρείς, έχοντας διαπράξει το προηγηθέν...

Το «τέταρτο Μνημόνιο»: Ένα επικίνδυνο πολιτικό αφήγημα


Νικόλ Λειβαδάρη
  
Εάν δεν είναι το νέο Plan B του Σόϊμπλε, για να τορπιλίσει το ευρώ, είναι σίγουρα ένα επικίνδυνο πολιτικό αφήγημα. Κι εάν οι, εγχώριοι τουλάχιστον, εμπνευστές του δεν υπηρετούν υπονομευτικά σχέδια, τότε σίγουρα έχουν υποτιμήσει δραματικά...