6 Νοε 2013

Πλήρης δικαίωση δανειολήπτη από το Ειρηνοδικείο Κορίνθου


Το δικαστήριο «έσωσε» το σπίτι τρίτεκνης οικογένειας άνεργου δανειολήπτη στην Κόρινθο.

Το Ειρηνοδικείο Κορίνθου αποφάσισε για τα 70.000 ευρώ χρέους προς τις τράπεζες, το πάγωμα στην καταβολή δόσεων...

H Π.Ε. Κορινθίας προχωρά στον καθαρισμό των ρεμάτων του νομού




Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ξεκίνησε και συνεχίζει εντατικά την εκτέλεση του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων Νομού Κορινθίας», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, με στόχο τον καθαρισμό των ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας, για τη φετινή χρονιά...

Αρση ασυλίας για Ζαρούλια, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Μπούκουρα


Την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια, Στάθη Μπούκουρα, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου αποφάσισε η Βουλή. Από την καταμέτρηση των ψήφων προέκυψε πως 235 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας των Ζαρούλια, Μπούκουρα και Παναγιώταρου, ενώ υπήρξε και ένα άκυρο...

Μετά τα ψέματα


Δεν μπορώ να ακούω άλλο αυτό το «καταδικάζω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται», αποβλακώνει τη συζήτηση. Είναι επιπέδου Παπαμιμίκου, αλλά και Βορίδη. 
Ο κ. Βορίδης, ο κ. Μπαλτάκος, ο κ. Λαζαρίδης είναι έξυπνοι άνθρωποι. Και ακριβώς για αυτό γνωρίζουν, ότι η εξάπλωση της βλακείας είναι προϋπόθεση της διαχείρισης του φόβου, του «σοκ και του δέους».

Φάτε... Wi Fi


Οι «πάνω», αυτιστικοί κι ανάλγητοι, με νευρικό σύστημα που έχει χάσει τη δυνατότητα να αισθάνεται πέρα από τον μικρόκοσμό τους, προτείνουν σ' ένα πλήθος που πένεται, που δεν έχει ελπίδα και προοπτική, Wi Fi! 
Είναι τάχα ηλίθιοι; Όχι. 
Απλώς αδυνατούν να "δουν" την Ολότητα.

Πολιτικό σεισμό έφερε η ψηφοφορία για τις ψηφιακές άδειες

  
Με 154 ψήφους εγκρίθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία – μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ – το άρθρο 18 του νομοσχεδίου για την υγεία που αφορά τις ψηφιακές άδειες. 
Πρόκειται για την ρύθμιση που χαρακτηρίστηκε «δώρο – σκάνδαλο προς τους καναλάρχες» και η οποία τελικά...

Το πιο άνυδρο μέρος του πλανήτη!


Οι λόφοι Φρις στην Ανταρκτική μπορεί να έχουν δεχθεί μερικές μοναχικές χιονονιφάδες, που παρασύρθηκαν από τα γύρω βουνά, παραμένουν όμως άνυδροι σαν τη Σαχάρα εδώ και 14 εκατομμύρια χρόνια, δείχνει η τελευταία ανάλυση ισοτόπων. 
Οι λόφοι Φρις βρίσκονται σε στην κοιλάδα Τέιλορ, μια από τις διαβόητες Ξηρές Κοιλάδες της Ανταρκτικής.

Παγωτό που… λάμπει στο σκοτάδι!


Παγωτό που φωσφορίζει στο σκοτάδι; 
Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Βρετανοί επιστήμονες, χρησιμοποιώντας πρωτεΐνες από μέδουσες, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό όσο και παράδοξο παγωτό, που λάμπει στο σκοτάδι!