14 Νοε 2013

Ξεκινά εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα


 
Στην εθελοντική, ενδο-δημοτική κινητικότητα συμφώνησαν σήμερα, κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Εσωτερικών, η ΚΕΔΕ με τον υπουργό Εσωτερικών και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Όχι» Κουβέλη στην πρόταση της Ντόρας


Η πρόταση της βουλευτού της ΝΔ, η οποία καλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει πρωτοβουλία πρόσκλησης της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, προκαλεί ζωηρή εσωκομματική συζήτηση στην Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς πολλά στελέχη ουδέποτε συμφώνησαν με την αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα.

Σχολικός φύλακας επιτέθηκε στον Μητσοτάκη έξω από το Υπ.Εσωτερικών - βίντεο


Κόκκινο πανί έγινε στις 11.00 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους σχολικούς φυλακές που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που διοργανώνει σήμερα η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας που έχει κυρήξει από τις 12.00 το μεσημέρι εως τη λήξη της βάρδιας.

500.000 ευρώ ζήτησε για την άμεση αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων ο Tατούλης

  
Οικονομική ενίσχυση ύψους 500.000 ευρώ ζήτησε με έγγραφό του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα η κατάσταση που επικρατεί στις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Αρκαδίας...

«Δεν υπάρχουν λεφτά»; Κι αυτά, τότε, τι είναι;


Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ο ήρωας του Μπρεχτ, ο Μακχίθ, αναρωτιόταν στην «Όπερα της Πεντάρας»: «Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυση μιας τράπεζας»...  
Τα συγκλονιστικά στη Βουλή άργησαν μια μέρα! Αλλά ήρθαν! Την Κυριακή που μας πέρασε ακούσαμε για «τρύπια δολάρια» και για «μονομαχίες στο Ελ Πάσο»

Με επίταξη προειδοποιεί η κυβέρνηση αν δεν ανοίξουν τα Πανεπιστήμια


Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη, για δέκατη συνεχή εβδομάδα, η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων σε Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το χάσμα ανάμεσα στους απεργούς και την κυβέρνηση δείχνει αγεφύρωτο.

Ολλανδή βιολονίστρια παίζει ξαφνικά Τσιτσάνη σε κατάμεστη συναυλία κλασικής μουσικής στο Ρότερνταμ [βίντεο]


Αμέσως μετά την Τσιγγάνα του Μωρίς Ραβέλ, η ραγδαία ανερχόμενη 25χρονη Ολλανδή βιολονίστρια, Εμι Στόρμς επέστρεψε στην σκηνή για να ερμηνεύσει μπροστά στο έκπληκτο (και στη συνέχεια ενθουσιώδες) κοινό, τα Ωραία του Τσιτσάνη.

Διαθεσιμότητα: Φεύγουν μέχρι τις γιορτές 5.000 υπάλληλοι δήμων


Από την τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι ο κύριος όγκος των εργαζομένων, που θα τεθεί σε διαθεσιμότητα στο δεύτερο κύμα της διαδικασίας.
Σύμφωνα με το Έθνος, περισσότεροι από 5.000 υπάλληλοι, από το σύνολο των 83.000 που εργάζονται σε δήμους και περιφέρειες, αναμένεται να ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας έως το τέλος του έτους.