25 Μαΐ 2020

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΟΡΘΙΟΙ: Διαβάστε αναλυτικά το κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ


Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη Δευτέρα 25/5/20 στη δημοσιότητα το πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι ΙΙ", που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας και οι αρμόδιοι τομεάρχες στο Ζάππειο.
Μεταξύ άλλων το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει κάλυψη σε ποσοστό 100% του μισθού του εργαζόμενου και τη διατήρηση της σχέσης εργασίας όπως ήταν διαμορφωμένα τον Φεβρουάριο του 2020. 

Μητσοτάκης: Δεν θα κάνω ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμό


«Έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα περιστατικά, αλλά θέλω να τονίσω ότι ο κίνδυνος ακόμα δεν έχει περάσει οριστικά» ανέφερε ο πρωθυπουργός  σε συνέντευξη του στο Star .
Την ίδια στιγμή ευχαρίστησε όλες...

Τ. Γκιολής:"Χρέος μας είναι να μην ξεχάσουμε τον άδικο χαμό των Ελλήνων του Πόντου "


Την Κυριακή 24 Μαΐου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η δίκαια αγανάκτηση της Ερμιονίδας


Tόσες ημέρες γράφουμε. Παρακολουθούμε την Ερμιονίδα με την περιπέτειά της. Στηρίζουμε την δημοτική αρχή γιατί κατά ένα περίεργο τρόπο από την αρχή είχε μια αυθεντικότητα και στην πορεία όλο το δίκιο με το μέρος της. 

Όσα πρέπει να ξέρεις για τον φοιτητή – κρατούμενο Βασίλη Δημάκη...


Από τον λογαριασμό στο Facebook του δικηγόρου του Θανάση Καμπαγιάννη

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
οι δικοί μου ώμοι είναι πολύ μικροί και πολύ αδύναμοι για να σηκώσουν το βάρος...

"Αν θες να ξαναδείς τον καλό σου, απέδειξε πως έχεις σχέση...τουλάχιστον έξι μήνες"


Σάλος με απόφαση στη Δανία... 

Η Δανία χαλαρώνει σταδιακά τα μέτρα που είχαν επιβληθεί λόγω κορονοϊού, ωστόσο, αν το έτερον ήμισυ μένει εκεί, τότε απαιτούνται...

Ανεβάζει τους τόνους για τον Έβρο ο Κοτζιάς...


Σκληρή γραμμή έχει υιοθετήσει ο Νίκος Κοτζιάς αναφορικά με όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, καθώς ο ίδιος χρησιμοποιεί τις λέξεις «ραγιαδισμός» και «ενδοτική», για να...

Π.Τατούλης: Και «ψεύτης» και «κλέφτης» ο κ. Νίκας για τα έργα της Πελοποννήσου!



Αποτελούν πλέον επεισόδια κωμικοτραγικού …σήριαλ οι ανακοινώσεις του κ. Νίκα (προφορικές και γραπτές)  σε ότι αφορούν τα έργα στην Πελοπόννησο.  Σε ένα από αυτά… τα επεισόδια ο κ. Νίκας δήλωσε: 

Η ζωή πλάκα μας κάνει ...Της Τζένης Σουκαρά


Καλή εβδομάδα, με κέφι και μπρίο.
-Άνοιξε η εστίαση και η επικοινωνία της χώρας, παραληρεί από χαρά, δείχνοντας στους επίδοξους επισκέπτες μας πόσο ωραίοι τύποι είμαστε. 
Για να λέμε τώρα και την αλήθεια, κουραστήκαμε να είμαστε με ένα...

Δίχως σχέδιο και η ευθύνη όλη δική τους…


Επί της ουσίας χωρίς προφυλάξεις πραγματοποιείται το άνοιγμα της οικονομίας μετά την καραντίνα. 
Λες και η χώρα είναι θερινός κινηματογράφος που θα λειτουργήσει μόνο το καλοκαίρι. 

Πυρά και από το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Σχεδιάζουν περικοπές μισθών με πρόσχημα τον κορονοϊό!


Το Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης του κόμματος υποστηρίζει, ότι η ΝΔ απεργάζεται περικοπές μισθών στο Δημόσιο, με πρόσχημα την οικονομική κατάσταση, λόγω κορονοϊού.

«Ατομική ευθύνη» και στην οικονομία;


Με μια πρωτοφανή δήλωση ο Πρωθυπουργός επεκτείνει το «θεώρημα» της ατομικής ευθύνης, που μεταχειρίστηκε η κυβέρνηση κατά την πανδημία στον υγειονομικό τομέα, και στην οικονομία, φανερώνοντας ένα ιδιότυπο αμοραλισμό που μεταθέτει τις ευθύνες μιας κυβέρνησης στους πολίτες.

Για ποια μεγάλη έκπληξη μιλά ο Σταματόπουλος;


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής στίβου στο δημοτικό στάδιο Κιάτου.Όπως αναγράφεται στην σελίδα του Δήμου Σικυωνίων , έπεται συνέχεια με το στάδιο ολυμπιακών προδιαγραφών, που τόσο πολύ συζητήθηκε,  δύο γήπεδα τένις, το γήπεδο στο Μάτσανη και  μια ακόμα μεγάλη... έκπληξη!

Λ. Γρηγοράκος: Η Γεννημάτα δεν μπορεί - Ανδρουλάκης, πού είναι αυτός; - Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ναι αλλά..


Ανοιχτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εξαιρεθούν άτομα που έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, δείχνοντας τον Παύλο Πολάκη. Με το Κίνημα Αλλαγής να υποχωρεί στα ποσοστά,   ζήτησε να...

Σπ. Καραβάς: "Ευθύνη να εξυπηρετήσουμε να λάβουμε γενναίες αποφάσεις για το τόπο μαςως δήμος και ως ιδιώτες επαγγελματίες ΄'


Με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ο Σπύρος Καραβάς στέλνει το δικό του μήνυμα στους συμπολίτες του Ξυλοκαστρίτες και Ευρωστίνιους:
" Ανοίγουν εστιατόρια,καφετέριες και beach bar που χρόνια τώρα δίνουν άλλο χρώμα στη ζωή μας και τόσο μας έλλειψε αυτό το διάστημα η λειτουργία τους.

Zωντανοί ...με υποκείμενα αισθήματα


Του Γιάννη Πανούση

Τ’απρόοπτα κατά κανόνα
άλλους τους αιφνιδιάζουν
κι άλλους τους εκστασιάζουν
Ν.Μοσχοβάκος.,Ζεύξη Ασωμάτων...

Η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Της Νικόλ Λειβαδάρη
Στον ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιο «Γέφυρα» της κυβέρνησης για την  αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης διαβάζεται ως «γέφυρα ανατροπής» - ανατροπής πρωτίστως εργασιακής και κοινωνικής, με βαθιά ταξικά...

Ανοίγουν 1η Ιουνίου Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί


Στο άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών την 1η Ιουνίου κατέληξε η σύσκεψη των λοιμοξιολόγων με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Καταστήματα εστίασης: Τι πρέπει να προσέξουν οι πελάτες


Μπορεί τα καταστήματα εστίασης που άνοιξαν σήμερα, 
να καλούνται να τηρήσουν αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ωστόσο οι ειδικοί κρούουν των κώδωνα του κινδύνου και στους πελάτες.
Όπως τονίζουν πως δεν πρέπει να…