3 Ιουλ 2012

Συνέντευξη από τον Έλληνα που σχεδίασε το αυτοκίνητο του μέλλοντος.

«Το εξωτερικό είναι μονόδρομος σ’ αυτή την επαγγελματική καριέρα», δηλώνει...Ένας ακόμη Έλληνας βάζει τα… γυαλιά στους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως...

Η φωτογραφία που σαρώνει: Έτσι θα κάνουν φέτος διακοπές οι Έλληνες


Το χιούμορ είναι απαραίτητο...
Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων επιστράτευσαν το χιούμορ τους και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και σαρώνει μια φωτογραφία για τις διακοπές.

Ανεκδοτάκι...ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ...


Οι επιβάτες της πτήσης κάθονται στις θέσεις τους και περιμένουν τους πιλότους. Σύντομα, δύο άνδρες μπαίνουν στον αεροπλάνο, με στολή πιλότου.

Φορούν μαύρα γυαλιά.
Ο ένας από  τους δύο συνοδεύεται από έναν σκύλο για τυφλούς και ο...

Κι αν το πρόβλημά είναι το υπερβολικά πολύ πετρέλαιο;


του Μαξίμ Κομπ
«Ιστορική!» Έτσι χαιρετίστηκε η ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου στα ανοικτά της Γουιάνα. 
Αν και αρχικά διακόπηκε η έναρξη των γεωτρήσεων και των σεισμικών ερευνών μετά από απόφαση της Νικόλ Μπρικ (Nicole Bricq) μόλις...

Τι θα ακολουθήσει μετά την ελληνική κατάρρευση


του Κώστα Στούπα
Η απόφαση ενός ειρηνοδικείου να κηρύξει αντισυνταγματικές τις μειώσεις μισθών του μνημονίου και την αναδρομική ισχύ της ακύρωσής τους, μοιάζει με σκηνή φθηνής αγγλικής κωμωδίας. 
Όχι, πως και σε εμένα δεν θα άρεσε...

«Ρόμπερτ Μάντελ, η διαβολική ευφυΐα του ευρώ»



Greg Palast
Η ιδέα ότι το ευρώ έχει “αποτύχει” είναι επικίνδυνα αφελής. Το ευρώ κάνει ακριβώς ό, τι είχε προβλέψει και είχε σχεδιάσει ο δημιουργός του – και το πλουσιότατο 1% που το υιοθέτησε. 

Ο δημιουργός είναι ο Ρόμπερτ...

Τα ψέματα τελείωσαν, ζήτω τα ψέματα!


Εισερχόμεθα σε νέα περίοδο ψεύδους!
Δεν ειναι θέμα ηθικής.
Είναι θέμα δομής. Του πολιτικού συστήματος.

Ενα σύστημα που διαχειρίζεται...

Βερολίνο: Στόχοι και χρόνοι του Μνημονίου «δεν αλλάζουν»


Όλα βρίσκονται στο χέρι της Ελλάδας, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κότχαους, τονίζοντας παράλληλα, ότι οι στόχοι, οι χρόνοι και τα μέσα του ελληνικού προγράμματος παραμένουν...

Οριστική "πόρτα" στους βουλευτές που ήθελαν αναδρομικά


Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, σχεδόν ομόφωνα (30-5), "έκλεισε οριστικά την πόρτα" στους βουλευτές, πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές για αναδρομικές διαφορές αποδοχών.

Περίεργες αλήθειες για τις γυναίκες και το σεξ!


Από το φαγητό και το χτύπημα του τηλεφώνου μέχρι τα κοπλιμέντα, το Facebook αλλά και τα διαδικτυακά παιχνίδια, πέντε σπουδαίες αλήθειες φέρνουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα στο προσκήνιο, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ζητήματα!