30 Νοε 2015

Σκύλος 1.80 ύψος και 80 κιλών φοβάται και τη σκιά του!


Ο Presley είναι ένας αγαθός γίγαντας, όπως τον περιγράφει η ιδιοκτήτριά του, αφού αν και 1.80 ύψος και με βάρος 80 κιλά φοβάται και τη σκιά του. 
Η 47χρονη Sian Barrett από τη Βρετανία εξηγεί, πως ο Presley τρομοκρατείται και από μικρότερα σκυλιά και γενικά τρέχει να κρυφτεί, όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλα ζώα.

“…κοπροκρατούν το μέλλον”


 
Του Νίκου Μπογιόπουλου
Η πολιτική ποιότητα των καλών αυτών ανθρώπων που δεν κουράζονται να καταθέτουν κάθε ικμάδα τους για την… σωτηρία του λαού και της χώρας, φαίνεται και από τις διαρροές στις οποίες επιδόθηκαν για τα όσα διαμείφθηκαν κατά την μεταξύ τους συνάντηση – παρωδία υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ... Twitter


Του ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 

H ΕΕ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ  ΠΕΤΑΕΙ... ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να κλέψει την παράσταση στη χθεσινή σύνοδο κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας για το προσφυγικό, αν και όχι με τρόπο που θα κολάκευε τον...

ΟΛΟ το χαρτί θα πάρεις, Ευκλείδη....(να σαι σίγουρος...)


Να μην έρθει ταμπλάς στους φορολογούμενους και τους...χάσει μια και καλή, σκέφτεται το υπουργείο Οικονομικών και σχεδιάζει να σπάσει τις φορολογικές υποχρεώσεις του 2016 σε όσο το δυνατόν περισσότερες δόσεις.
Στόχος, να μπορούν οι φορολογούμενοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Και κάπως έτσι, από...

Πάρε να μην έχεις…Του Στάθη


Η Δύση πρώτα βομβαρδίζει κι ύστερα φτιάχνει διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα (DNA, ίριδα των ματιών) και τσιπάκια (με τελικό προορισμό τον ποπό μας). Η Δύση πρώτα βομβαρδίζει, προκαλεί μετακινήσεις πληθυσμών κι ύστερα, occasione  data, αντιμετωπίζει τους δικούς της πληθυσμούς με τον δέοντα (!) αυταρχισμό.

Η γκάφα του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter για τους «νευρικούς πιλότους» προκάλεσε «αερομαχία» με τον Νταβούτογλου


Γκάφα που σχολιάστηκε όχι μόνο από χρήστες των κοινωνικών δικτύων, από διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως ο Guardian, αλλά και από τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, έκανε χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας....

Συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ για πρόσφυγες και ενταξιακό. Τα γκρίζα σημεία


Σε συμφωνία κατέληξαν Τουρκία και ΕΕ για το προσφυγικό αλλά και την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Η Σύνοδος Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας).

Διάσημες πλατείες του κόσμου!


Δεσπόζουν στο κέντρο των πόλεων όπου βρίσκονται, αποτελούν σημείο συνάντησης και δίνουν το έναυσμα, κάθε φορά που πρόκειται να γίνει κάποιο σημαντικό γεγονός. 
Στις πλατείες ξεκινούν οι επαναστάσεις, γίνονται οι διαμαρτυρίες, συνθέτουν το πολιτικό γίγνεσθαι ενός τόπου, ενώ μερικές είναι ονομαστές για λόγους πολιτικούς και πολιτιστικούς.