14 Ιαν 2017

«Πες μου τι φοράς»


Της Μαριάννας Τζιαντζή
Στις τηλεφωνικές συνομιλίες αυτών των παγωμένων ημερών συχνά ακούγεται η φράση: «Πες μου τι φοράς». Μην πάει ο νους σας σε σέξι υπονοούμενα. Για την ακρίβεια, ρωτάμε ο ένας τον άλλον «πόσα» ρούχα φοράμε, με τι είδους επάλληλα στρώματα ρουχισμού προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το κρύο μες στο σπίτι - γιατί το κρύο στον δρόμο είναι...

Εκδικήθηκε τους δημοσίους υπαλλήλους με 5 καροτσάκια κέρματα


Αρνήθηκαν να του δώσουν τον αριθμό τηλεφώνου που ζητούσε κι αυτός τους πλήρωσε με 300.000 κέρματα. 
Ο Νικ Στάφορντ από την Βιρτζίνια, παρέδωσε τόσα πολλά κέρματα, που τα μηχανήματα αυτόματης καταμέτρησης δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στον όγκο.

Για ποιόν λόγο το έκανε;

Έτσι θα είναι σε μερικά χρόνια το εσωτερικό των αυτοκινήτων!


Η συνεχής διασύνδεση και οι ψηφιακές ευκολίες για τους επιβάτες έχουν βάλει φωτιά στα σχεδιαστήρια. Μεγάλες οθόνες αφής, λεπτότερα-αεροπορικού τύπου καθίσματα, εκτεταμένες γυάλινες επιφάνειες, κάμερες αντί για καθρέπτες, τιμόνια που θυμίζουν χειριστήρια αεροπλάνου ή αυτά που κρατάνε ήδη οι οδηγοί στη Formula 1, μινιμαλιστική προσέγγιση και δημιουργία ενός ακόμα πιο φιλικού για τον οδηγό και τους επιβάτες περιβάλλοντος (χρήσης). Κάπως έτσι...

Οργωμένος… ουρανός!


Μοιάζει, σαν να όργωσε κάποιος τα σύννεφα με ουράνιο τρακτέρ. Επιβάτης αεροπλάνου απαθανάτισε έναν θεαματικό σχηματισμό νεφών στον ουρανό της Αυστραλίας, προκαλώντας αναστάτωση σε πιστούς της θεωρίας ότι «μας ψεκάζουν». 
Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο 22χρονος Ίλια Κάτσμαν, πετώντας από το Περθ στην Αδελαΐδα, αναρτήθηκαν στο Facebook από την αεροπορική εταιρεία Virgin Australia. 
Τα ασυνήθιστα νέφη δείχνουν να έχουν...