4 Οκτ 2010

ΣΤΟΝ "ΠΑΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2010

Στον πρωτοπόρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης Βρετανό καθηγητή Ρόμπερτ Έντουαρντς απονεμήθηκε το φετινό Νομπέλ Ιατρικής. Οι ανακαλύψεις του έχουν βοηθήσει εκατομμύρια υπογόνιμα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά...
 Ο Έντουαρντς, μαζί με τον Πάτρικ Στίπτοου, ο οποίος πέθανε το 1988, ανέπτυξαν τις τεχνικές της τεχνικές της εξωσωματικής γονιμοποίησης, κατά την οποία τα ωάρια γονιμοποιούνται έξω από το σώμα και στη συνέχεια εμφυτεύονται στη μήτρα.

Π.ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΣΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    Επισημάνατε ότι γύρω από τους εξοπλισμούς είχε στηθεί ένα πανηγύρι που αξιοποίησαν κάποιοι για να φτιάξουν περιουσίες και πολιτικές καριέρες. Δεν έχουν ονοματεπώνυμο αυτοί οι κάποιοι;
Ας υπερβούμε την εύλογη δημοσιογραφική περιέργεια, και ας δούμε την πραγματικότητα, κατάματα, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε στο χώρο της εθνικής άμυνας. Μεταπολιτευτικά ο χώρος της άμυνας και των εξοπλισμών ήταν «ταμπού» για όλους, εκτός κάθε πολιτικού και κοινοβουλευτικού ελέγχου, με τεράστιες δαπάνες και χωρίς κανέναν επιχειρησιακό ή και πολιτικό απολογισμό....

ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Για να ξεκουράζεστε σωστά και να κοιμάστε ήρεμα, φροντίστε να εφαρμόσετε ορισμένους κανόνες στην κρεβατοκάμαρά σας. Θα διαπιστώσετε μεγάλη διαφορά τόσο στην ποιότητα του ύπνου σας όσο και στη διάθεσή σας γενικά.

ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΛΕΙ Η ΑΔΕΔΥ

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος σε συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε ότι οι συνδικαλιστές στο δημόσιο τομέα δεν θα μπουν σε διάλογο για το νέο μισθολόγιο αν δεν υπάρξει αποκατάσταση των απωλειών που έφερε η κυβερνητική πολιτικό κατά το 2010, αν δεν υπάρξει σεβασμός στις συλλογικές διαπραγματεύσεις και αν δεν παρουσιαστεί συγκεκριμένη και κοστολογημένη πρόταση από τη μεριά της κυβέρνησης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατέθεσαν σήμερα στη βουλή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη και Βασίλης Μουλόπουλος, για την δημοσίευση στον Τύπο ανάλυσης του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας που αφορά το νερό των πηγών της Δρίζας απ’ όπου υδροδοτείται η Κόρινθος και στην οποία  διαπιστώνεται πρόβλημα στο πόσιμο νερό.

Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ



Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


Την τουριστική αξιοποίηση και αναβάθμιση του Ράλι Ακρόπολις που φιλοξενεί το Λουτράκι θέτει ως στόχο το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Σε ανακοίνωσή του, στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού εντάσσει το Ράλι Ακρόπολις στον σχεδιασμό του για την ανάδειξη του Πολιτισμού, του Τουρισμού και του Αθλητισμού σε μοχλό ανάπτυξης και διεθνούς προβολής της χώρας μας. Σημειώνεται ότι το Υπουργείο επέλεξε μόνο δύο αθλητικές διοργανώσεις, το Ράλι Ακρόπολις και τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για να στηρίξει και να αναβαθμίσει σε τουριστικά γεγονότα διεθνούς εμβέλειας.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ

Στα μέσα Οκτωβρίου θα αρχίσουν αποστέλλονται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών τα περίπου 1 εκατομμύριο σημειώματα για τη περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων της περιόδου 2000-2009. Από την περαίωση η κυβέρνηση αποβλέπει να εισπράξει στη τριετία 1,3 δισ. ευρώ, ενώ προσδοκά πως τα 500 εκατ. ευρώ θα εισπραχθούν μέχρι το τέλος του 2010...

ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ



Τρίβουν τα χέρια τους στην κυβέρνηση μετά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού Ουέν Τζιαμπάο στη χώρα μας, καθώς, όπως λένε στελέχη της, σηματοδοτεί την επέκταση της οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας και Κίνας, κυρίως όμως δίνει σήμα στην Ευρώπη και στον κόσμο ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για επενδύσεις.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ



Μέτρα για την εξασφάλιση εσόδων ύψους 5,31 δισεκατομμυρίων ευρώ με στόχο τη μείωση του ελλείμματος στο 7% ή περίπου στα 16,288 δισ. ευρώ, περιλαμβάνει το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2011. Προβλέπει αύξηση των δημοσιονομικών εσόδων κατά 3,64 δισ. ευρώ και διόγκωση των δημοσιονομικών δαπανών –κυρίως λόγω τόκων- κατά 1,46 δισ. ευρώ.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ 15ΧΡΟΝΟ


ΕΝΑ 15ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ από την Ιταλία έγινε το πρώτο παιδί στον κόσµο που απέκτησε τεχνητή καρδιά και µάλιστα για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ 2012 ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της οικονομίας έστειλε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο συνεδρίασε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από τον εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2009. Ο κ. Γ.Παπανδρέου επανέλαβε ότι στόχος είναι να βγούμε το συντομότερο δυνατό από το τούνελ, υποσχέθηκε «ένα πιο δίκαιο μέρισμα» προς τους αδύναμους και επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας για όσα βιώνει σήμερα η χώρα και ότι αδυνατεί να σηκώσει τις ευθύνες που της αναλογούν.

"ΑΝΟΙΞΑΝ" ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε ισάριθμους σταθμούς διοδίων πραγματοποιούν σήμερα μέλη της κίνησης πολιτών «Δεν πληρώνουμε διόδια», χαρακτηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους «τριπλό μπάι-πας».

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
(Κατασκευή νέας πλατείας στην Καλλιθέα παρά τη θέση ΒΑΡΧΑΡΤ)

    Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον  τις αναπλάσεις  στις γειτονιές και την περιφέρεια του Δήμου Κορινθίων. Την περίοδο αυτή  εκτελείται το έργο  κατασκευής νέας πλατείας στην  συνοικία της Καλλιθέας Μπαθαρίστρας  συνολικού προϋ/σμού 350.000 € από δημοτικούς πόρους. Το ποσοστό έκπτωσης που  δόθηκε στη δημοπρασία είναι 50,77%  και η προθεσμία  ολοκλήρωσης των εργασιών  είναι 4 μήνες.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ -ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η ιστορία της υδροδότησης της Κορίνθου είναι μακρά και  ενδιαφέρουσα .Αφορά  πολλές περιόδους που καταγράφονται στην ιστορία της περιοχής μας και στις προσπάθειες πολλών ανθρώπων  να φέρουν στην πόλη τους το αυτονόητο .Νερό πόσιμο !
Πριν λίγους μήνες η Κόρινθος κρατούσε τα θλιβερά πρωτεία της μοναδικής πρωτεύουσας της χώρας ,που οι κάτοικοι της δεν είχαν νερό να πιουν στις βρύσες τους.. Μέχρι πριν λίγους μήνες η πρωτεύουσα του νομού Κορινθίας ατένιζε το αφυδατωμένο της αναπτυξιακό μέλλον με απελπισία, αφού είχαν στεγνώσει οι ελπίδες της ,που μονίμως σκόνταφταν σε πολιτικά παίγνια και κομματικές ίντριγκες, σε νομοθεσίες αυστηρές και ευρωπαικές νομοθετικές παραμέτρους..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟ ΥΛΗ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των Κορίνθιων πολιτών για κοινή συμπόρευση στο δρόμο της προοπτικής και της ευημερίας, συνεχίζει την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» με το Νομό Κορινθίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κα. Τ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ

Θέμα: Σύνταξη δασικών χαρτών και προγραμματισμός αναδασώσεων καμένων εκτάσεων στην Κορινθία.

Κυρία Υπουργέ,

Ως γνωστόν στο Υπουργείο σας βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια ώστε να αποκτήσει επιτέλους η χώρα μας δασικούς χάρτες. Ορθά έχετε επιλέξει να δώσετε προτεραιότητα σε περιοχές όπου οι δασικές εκτάσεις δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις και σταδιακά θα ολοκληρωθεί αυτό το έργο σε όλη την επικράτεια.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ..ΤΙ ΛΕΤΕ;

"Εκείνοι που δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου θέτουν αυτοβούλως και αυτομάτως τον εαυτό τους εκτός κόμματος "δήλωσε το Σάββατο ο Ανδρέας Λυκουρέντζος απο την Τρίπολη...
Προφανώς απευθυνόταν στα απανταχού στελέχη της ΝΔ στην Πελοπόννησο,αλλά αυτός ο πρωτόγνωρος κομματισμός ,όσο κι αν το στοίχημα των Περιφερειακών εκλογών είναι πολιτικό ,μου φαντάζει υπερβολικός ,δεν ταιριάζει με την εποχή και την πολιτική μας πραγματικότητα και υπογραμμίζει την επιβολή μιας υποψηφιότητας ,που το ίδιο το κόμμα την "σπρώχνει" αναγνωρίζοντας πως είναι αδύναμη!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FULGOR

Κυλά πάντως το δεκαήμερο αγωνίας για το μέλλον της FULGOR ..Πληροφορήθηκα επίσης πως ετοιμάζεται άλλη μια συνάντηση του σωματείου και της εργοδοσίας στο υπουργείο Ανάπτυξης με τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη..Η συνάντηση οργανώνεται απο τον αναπληρωτή υπουργό Πάνο Μπεγλίτη..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΓΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ FULGOR

Πληροφορήθηκα πως την Παρασκευή οι εργαζόμενοι της FULGOR είχαν συνάντηση με το Νομάρχη Νίκο Ταγαρά ..Σκοπός η ανταλλαγή απόψεων πάνω στους χειρισμούς που θα πρέπει να γίνουν ,ώστε να μπορέσει να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση -διέξοδος των εργαζομένων της επιχείρησης ,που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ -ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΠΗΥΘΗΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Την πρώτη του ανοιχτή συγκέτρωση πραγματοποίησε την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου Βόχας Νίκος Μπούρας στο κέντρο Κουτρουμπής στο Ζευγολατιό!
Ιδιαίτερα συγκινημένος απο την παρουσία του κόσμου ο Μπούρας έδωσε το στίγμα του σ' αυτήν την εκλογική αναμέτρηση ,καλώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να συστρατευθούν για να μπορέσει η περιοχή να ανταποκριθεί στο μεγάλο στοίχημα του Καλλικράτη.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Ο  συνδυασμός «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»  του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού   Τετάρτη  06/10/2010 στις 8 μ.μ., στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Πυλαρινού 53, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου.Καλούνται  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι φίλοι και πάρα πολλοί συμπολίτες  στο πεζόδρομο της Κορίνθου,  στα εγκαίνια του κέντρου. Όσοι  επιπλέον  επιθυμούν, μπορούν να έρθουν και να γνωρίσουν από κοντά τα νέα πρόσωπα του συνδυασμού του διευρυμένου  πλέον Δήμου Κορινθίων, που θα «πρωταγωνιστήσουν» πολιτικά την ερχόμενη πενταετία.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΠΕΛ

Οι ερευνητές που πρότειναν ότι η σκοτεινή ενέργεια επιταχύνει τη διαστολή του Σύμπαντος, οι επιστήμονες που δημιούργησαν τα πρώτα τεχνητά βλαστοκύτταρα, και οι γιατροί που ανακάλυψαν το ρόλο της ορμόνης λεπτίνης στην όρεξη, είναι οι επικρατέστεροι για τα φετινά Νόμπελ σύμφωνα με τις προβλέψεις της Thomson Reuters. Η ανακοίνωση των νικητών ξεκινά τη Δευτέρα με το Νόμπελ Ιατρικής-Φυσιολογίας...

MASTERCLASS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένα Masterclass Σκηνοθεσίας ανοιχτό για το κοινό πρόκειται να δώσει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς στο καφέ του βιβλιοπωλείου Public, στο πλαίσιο Digital Festival. Ο διάσημος σκηνοθέτης θα συζητήσει για την τέχνη της σκηνοθεσίας και τις απόψεις του για την πορεία του κινηματογράφου...

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Υπογράφηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς Γ. Παπακωνσταντίνου, Λούκα Κατσέλη και Τίνα Μπιρμπίλη, η απόφαση για την ενεργοποίηση του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ' οίκον”. Προγραμματίζεται να διατεθούν άμεσα περίπου 400 εκατ. ευρώ για επιδοτήσεις και χορηγήσεις άτοκων δανείων στα νοικοκυριά. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος, το χρονοδιάγραμμα, οι επιλέξιμες κατοικίες και τα κίνητρα, έχουν ως εξής:....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΠΑ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Ισχυρές αλυσιδωτές αναταράξεις αναμένεται να προκαλέσει ο προϋπολογισμός του 2011 καθώς, μεταξύ των άλλων, θα προβλέπει νέα άνοδο του ΦΠΑ και αύξηση των αντικειμενικών αξιών.
Σήμερα το προσχέδιο του προϋπολογισμού συζητείται στο υπουργικό συμβούλιο και στη συνέχεια κατατίθεται στη Βουλή.
Ερχονται αυξήσεις ΦΠΑ - αντικειμενικών...


ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι διοικήσεις των ιδρυμάτων ΤΕΙ, καθώς μετά την εγκύκλιο που έστειλε ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Πανάρετος -με την οποία προβλέπεται αναστολή προσλήψεων για τα τεχνολογικά ιδρύματα- δηλώνουν αδυναμία να εκπαιδεύσουν τους φοιτητές τους. Την ίδια στιγμή, οι οφειλές προς εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και οργανισμούς ΔΕΚΟ αυξάνονται μήνα με τον μήνα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ιδρύματα τα οποία να ζουν με τον φόβο μήπως και τους κόψουν το ρεύμα!

ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ο πύργος του Αϊφελ στο Παρίσι, ή ο κεντρικός σταθμός του Βερολίνου, περιλαμβάνονται μεταξύ των πολυσύχναστων σημείων στην Ευρώπη στον κατάλογο των πιθανών στόχων τρομοκρατικών επιθέσεων, που περιήλθε στα χέρια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, μεταδίδει το «Fox News», επικαλούμενο υπεύθυνες πηγές.

ΣΕ "ΑΝΑΚΡΙΣΗ " 5,6 ΕΚΑΤ. ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ

Από φορο-ανάκριση θα περάσουν την άνοιξη του 2011 περίπου 5,6 εκατομμύρια φορολογούμενοι. Η νέα φορολογική δήλωση που θα κληθούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο Taxisnet όλοι οι φορολογούμενοι απαιτεί πλήρη καταγραφή των κινητών και ακίνητων περιουσιακών τους στοιχείων, όπως κατοικίες, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, κέρδη από μετοχές, αποδόσεις αμοιβαίων κεφαλαίων, επαναπατριζόμενα κεφάλαια, αλλά και τα ποσά που ξοδεύουν για δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία και οικιακούς βοηθούς...