29 Ιουλ 2016

Το ίδιο το ΔΝΤ αναγνωρίζει τα εγκλήματά του στην Ελλάδα


ΕΚΘΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Με μια έκθεση βόμβα το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης (ΙΕΟ) του ΔΝΤ αποδίδει βαρύτατες ευθύνες στο ΔΝΤ και την τρόικα για τα λάθος προγράμματα...

Κι όμως, κάποιος σκέφθηκε την έξοδο από το Ευρώ


του Γεράσιμου Λιβιτσάνου
Στην συζήτηση στην Βουλή περί εξεταστικής για τα γεγονότα του 2015, σχεδόν οι πάντες έδωσαν… όρκους πίστης στο Ευρώ και στην παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση.  

Με ποιους τότε σκιαμαχούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για «τραγωδίες» και «Βενεζουέλες της Μεσογείου»;

Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν κατάληψη στην Ελλάδα


Με αφορμή την επέμβαση της αστυνομίας σε χώρους που ήταν υπό κατάληψη, θα ήθελα να συμμετάσχω στον δημόσιο διάλογο για το θέμα. Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά των καταλήψεων.
Θα πρέπει, όμως, όλοι να αντιληφθούν πόσο γελοίο είναι να είσαι κατά των καταλήψεων σε μια χώρα που είναι υπό κατάληψη.

Νορβηγός αστυνομικός κόβει κλήση στον εαυτό του!


Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, κυρίως εκείνοι που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή του. Όταν φωτογραφήθηκε επάνω σε σκάφος χωρίς να φορά σωσίβιο, νορβηγός αστυνομικός έκοψε πρόστιμο στον εαυτό του. 
Ο Άρνε Στάβνες εμφανίσθηκε στις σελίδες της εφημερίδας Verdens Gang στο πηδάλιο περιπολικού στα νερά του νησιού Ουτόγια,

Η Ελλάδα έχει τη δική της έρημο!


Μια έρημος κλέβει τις εντυπώσεις επί ελληνικού εδάφους και δεν είναι άλλη από την έρημο της Λήμνου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο και απόκοσμο τοπίο, με ελάχιστη βλάστηση και αμμοθίνες, που απλώνονται σε έκταση περίπου 70 στρεμμάτων. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού – κοντά στο χωριό Κατάλακκος και λίγο μακρύτερα από την παραλία Γομάτι.