17 Φεβ 2020

Τι δηλαδή, θα μάθουμε και ουολόφ τώρα;


Παντελής Μπουκάλας

Όσο η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμπιστεύεται σαν μοναδικό γνώμονα της αξιοσύνης της τις δημοσκοπήσεις κλειστού χώρου και τους ύμνους των φιλικότερών της δημοσιογράφων, δεν θα ’χει πρόβλημα (ή μάλλον δεν θα ’χει λόγο να προβληματίζεται για την πορεία της): Θα επιμένει να νεάζει, παρότι πάλιωσε πριν μπει το 2020.

ΛΑΕ: ΟΧΙ στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο Βρούτση – ΝΑΙ στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Η ανακοίνωση του Αριστερού Ρεύματος



Η κυβέρνηση της Ν.Δ. στους λίγους μήνες διακυβέρνησης  συνεχίζει τις κεντρικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα εντείνει τον αυταρχισμό και την καταστολή με την επίθεση στα δικαιώματα, με την αντιμεταναστευτική πολιτική, με την κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου και την επίθεση στη φοιτητική νεολαία. 

Κατατέθηκε στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο


Στη Βουλή κατατέθηκε σήμερα το απόγευμα το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), χωρίς όμως τις αναλογιστικές μελέτες.

Με διάγγελμα ο Καμπόσος δίνει "λύση" στο προσφυγικό:Nα φιλοξενηθούν σε πλοία!


Στα συνήθη του τηλεοπτικά διαγγέλματα επανήλθε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Ο δήμαρχος παραμερίζοντας τα αυτοδιοικητικά προβλήματα...

4η Βιομηχανική Επανάσταση - Μπορούν οι Έλληνες να δουλέψουν για την Ελλάδα! Ομιλία του Παναγιώτη Πιτσάκη


Πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποίησε χθες στην εκδήλωση για την "4η βιομηχανική επανάσταση" που πραγματοποίησε το HOMO EDUCANDUS, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης. 

Θίχτηκαν οι δεξιοί (!) με τους αρμούς της εξουσίας του Τσίπρα


Δημήτρης Κανελλόπουλος
Και ξαφνικά φοβήθηκαν, μην τύχει και ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθιδρύσει καθεστώς, όπως λένε, σαν του Στάλιν. 
Δεν το έκανε τέσσερα χρόνια που ήταν στην...

Έγγραφο - φωτιά του FBI για χρηματισμό Έλληνα πολιτικού από τη Novartis


Για την ύπαρξη απόρρητου εγγράφου του FBI, το οποίο διαπιστώνει την δωροδοκία πολιτικού προσώπου στην Ελλάδα από τα μαύρα ταμεία της Novartis, ενημερώνει τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής, Γιάννη Μπούγα η εισαγγελέας κατά της Διαφθροράς, Ελένη Τουλουπάκη. 

Η κυβέρνηση «παγώνει» τις επιτάξεις στα νησιά


Βήμα πίσω κάνει η κυβέρνηση, αναφορικά με τις επιτάξεις ακινήτων στα νησιά του Αιγαίου για τη δημιουργία των κλειστών κέντρων κράτησης προσφύγων που έχει εξαγγείλει, μετά από τις έντονες αντιδράσεις τοπικών φορέων και κατοίκων.

Χρειαζόμαστε επειγόντως ανθρώπους που θα μας λένε αυτό που δεν θέλουμε να ακούσουμε


Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,
Συνεχίζεται η παράνοια με τον κοροναϊό, που προς το παρόν αφορά κυρίως την Κίνα και λιγότερο τις άλλες 24 χώρες που έχουν σαφώς λιγότερα ή και μεμονωμένα κρούσματα.
Είναι τραγικό, κιόλας, που κοστολογούν τα ΜΜΕ τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία.

Ή που βγαίνει το γαμώ-ΔΝΤ και βγάζει...

Διαιτολόγος θα γενώ


Της Νόρας Ράλλη
Δεν γίνεται. Δεν πάει άλλο. Δεν έχει και νόημα δηλαδή. Θ' αλλάξω επάγγελμα -ως εδώ!
 Θα γίνω νυχού, μπαλωματού, κοπτοραπτού, ινφλουένσερ! 

Οι δεσμοί του προέδρου του ΣτΕ Αθανασίου Ράντου με την Κορινθία



Ο Αθανάσιος Ράντος, είναι ο νέος  Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, μετά απο εισήγηση του   υπουργού Δικαιοσύνης και την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ «πασοκοποίησης» και «αριστεροσύνης»


Της Νικόλ Λειβαδάρη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι έχει «κάθετη διαφωνία με την άποψη ότι όσοι εγγράφονται στην πλατφόρμα και θέλουν να συμμετάσχουν στη κομματική μας ζωή, αλλά δεν έχουν τον χρόνο ή τη διάθεση να..

Η "υπόγεια" κόντρα Κορίνθου - Ναυπλίου για την πρώτη πρωτεύουσα - Στην κρίση των ιστορικών και της..Γιάννας!

Λοιπόν, άκουσε τώρα τι έχει συμβεί πατριώτη!
Εκτός απο την μίζερη καθημερινότητά μας, τα δύσκολα που μας έθεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου για την συμμετοχή μας στους εορτασμούς,τα ιστορικά δεδομένα..