23 Οκτ 2015

Γαλλική τηλεόραση: Ελλάδα, η Γαλλία κάνει τα ψώνια της


Μια διαφορετική οπτική στην επίσκεψη Ολάντ στην Ελλάδα προσθέτει ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης με τίτλο «Ελλάδα, η Γαλλία κάνει τα ψώνια της»

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος...

Και ο Θηβαίος παξιμάδι – Τα καλύτερα


Η Σαββαΐδου, ο Ολάντ και τα «καθρεφτάκια για ιθαγενείς»


Όταν βλέπεις επί μια βδομάδα μια άρτι νεοεκλεγείσα κυβέρνηση να «διώχνει» μέσω διαρροών μια κορυφαία δημόσια λειτουργό (και μάλιστα σε «ευαίσθητο» τομέα), όπως συνέβη με την περίπτωση της Κατερίνας Σαββαΐδου, μάλλον δε σου μένουν και πολλές αμφιβολίες ότι η εν λόγω υπόθεση έπρεπε να μετατραπεί σε σήριαλ.

Όταν τους «καρφώνουν» οι εταίροι τους…

  
Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου
Η πεμπτουσία της πολιτικής έρχεται συνήθως στην επιφάνεια όταν οι πρωταγωνιστές της (για δικούς τους λόγους) αποφασίζουν να αποκαλύψουν τις κρυφές πτυχές της. 
Μόλις την προηγούμενη Τρίτη εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι πολίτες, μέσω ενός γαλλογερμανικού...

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ε ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ


Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή και την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Τάσος Κορωνάκης, με ανάρτησή του στο facebook.
Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι, καθώς οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτησή του συνεχίζουν να...

Διάβασέ το! Μπορείς!


Επιστημονική έρευνα, που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, απέδειξε, ότι μπορούμε εύκολα να διαβάσουμε μια αναγραμματισμένη ή ανορθόγραφη λέξη, αρκεί το πρώτο και το τελευταίο γράμμα της να είναι στη σωστή σειρά! 
Κι αυτό συμβαίνει, γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος αναγνωρίζει τις λέξεις συνολικά (σαν εικόνες) και όχι κάθε γράμμα χωριστά. Οι ενδιάμεσες...

CAPITAL CONTROLS ARE FOREVER...


Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Όταν στις 29 Ιουνίου επιβλήθηκαν τα capital controls, λίγο μετά την ανακοίνωση του...

Ελλάς – Γαλλία – Ξεπούλημα

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ως πλασιέ γαλλικών εταιριών, ενώ θα δει, τι μπορεί να αγοράσουν φτηνά οι γαλλικές εταιρίες από το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Ναύτες, του θανατά


Του Στάθη
Φάτα μοργκάνα. Μέσα στο ταραγμένο πέλαγος, με τα στοιχειά και τα δαιμόνια να λυσσομανάνε, κι εσύ, πάνω στα μαύρα σύννεφα βλέπεις τον κήπο του σπιτιού σου να ορθώνει τα δένδρα του, ενώ απ’ την...

Οι 25 πλουσιότεροι άνθρωποι όλων των εποχών! Δεν θα πιστέψετε το Νο1!


Ποιοι είναι οι 25 πλουσιότεροι άνθρωποι όλων των εποχών; Το site Celebrity net worth τους καταγράφει σε πρόσφατο άρθρο του. Μάθετε τη θέση τους στη λίστα και το αμύθητο ποσό που αξίζουν.  (Τα ποσά έχουν προσαρμοστεί βάσει πληθωρισμού)...

Το κουαρτέτο φεύγει, τα «κόκκινα» δάνεια μάλλον θα μείνουν…


Να «γεφυρώσει» το χάσμα που την χωρίζει με τους δανειστές στο θέμα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων θα επιχειρήσει σήμερα η κυβέρνηση, πριν αυτό οδηγηθεί σε πολιτική λύση. 
Μετά το χθεσινό αδιέξοδο οι υπουργοί...