8 Μαρ 2013

«Ενοικιαστήριο» μπαίνει και στις παραλίες



Σε ιδιώτες παραχωρείται, μέσω των ΟΤΑ, η εκμετάλλευση του αιγιαλού, καθώς και της παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών της χώρας.

Αυτό προβλέπεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση...

Σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Άκης, η οικογένειά του και άλλοι 15



Παραπεμπτικό για τους 19 από τους συνολικά 21 κατηγορούμενους στην υπόθεση της διακίνησης «μαύρου πολιτικού χρήματος» από εξοπλιστικά προγράμματα, που καταλογίζεται στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που εκδόθηκε σήμερα....

«Η κατάσταση του έθνους»


Tου Στάθη
«Η κατάσταση του έθνους σήμερα» - με αυτόν τον τίτλο ο Αμερικανός Πρόεδρος απευθύνεται κατ’ έτος στον αμερικανικό λαό και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα του, εξαγγέλλοντας ταυτοχρόνως τι χρη δραν στο εγγύς μέλλον περί τα προβλήματα που διαχειρίζεται.

Βεβαίως, είναι παγκοίνως γνωστό, ότι ο Πρόεδρος λογοδοτεί με...

Είναι πια προφανές: Θέλουν να μας καταστρέψουν


Του Πύρρου Θανόπουλου
«Γενναιόδωρη» χαρακτηρίζουν τη ρύθμιση για τα στεγαστικά δάνεια. Υπερβολική θεωρούν τη διευθέτηση των χρεών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία σε δόσεις. Αρνούνται, ότι οι υψηλοί φόροι - ειδικά οι έμμεσοι - έχουν βυθίσει την κατανάλωση, τα δημόσια έσοδα και την ποιότητα ζωής των Ελλήνων. 
Προφανώς όλα αυτά στερούνται κάθε οικονομικής

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η ιστορία της 8ης Μαρτίου


Ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα η σημερινή. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Λίστα Λαγκάρντ: «Παιχνίδια συγκάλυψης» καταγγέλλουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ


Αιχμές για προσπάθεια συγκάλυψης αφήνουν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της προανακριτικής επιτροπής, αναφερόμενοι στην καθυστέρηση κατάθεσης στην Επιτροπή του πορίσματος με τα πλήρη στοιχεία, για τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. 
 

Οι Θοδωρής Δρίτσας, Σταύρος Κοντονής και Ζωή...

Ευρωλίγκα: Μύρισε... ψητό και όρμηξε η Μπαρτσελόνα!


Δύο φορές αντιστάθηκε ο Ολυμπιακός (Σπανούλης 23) στην καταλανική επέλαση, αλλά δεν είχε απάντηση να δώσει και στο τρίτο ξέσπασμα της Μπαρτσελόνα, που συμπλήρωσε 18 νίκες σε 20 αγώνες της Ευρωλίγκας (σκορ 77-90) και θα προκριθεί ως πρώτη από τον β' όμιλο στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Σοκ! 700 νέοι άνεργοι κάθε μέρα!


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την ανεργία που δημοσίευσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, καθώς, όπως προκύπτει, οι άνεργοι στη χώρα μας αυξήθηκαν, μέσα σε διάστημα ενός έτους, από το Δεκέμβριο του 2011 έως το Δεκέμβριο του 2012, κατά 263.596 άτομα....

Δώσε ό,τι σου μένει, για να ξεχρεώσεις


Σε "ρώσικη ρουλέτα"  εξελίσσεται το παζάρι της κυβέρνησης με την Τρόικα για τη νέου τύπου ρύθμιση χρεών και τίποτα δεν διασφαλίζει πως η νέα ρύθμιση που θα αντικαταστήσει από τον Μάιο την «πάγια» που ισχύει σήμερα, θα είναι ευνοϊκότερη για τους φορολογούμενους....