8 Μαΐ 2014

Δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε 24 ώρες -Μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι


Μια μέρα μετά τη φωτιά στην Κερατέα και ενώ διανύουμε μόλις τις πρώτες ημέρες του Μαΐου μια ακόμη μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη χώρα, αυτή τη φορά στο Λουτράκι.

Στη μάχη της κατάσβεσης έχουν ήδη ριχτεί 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ τις προσπάθειές τους συνδράμουν από αέρως και δύο καναντέρ.

Συμμαχία Πολιτών: Νέο επεισόδιο στο σήριαλ των χαμένων ευκαιριών για τον Δήμο Κορινθίων…


Στις ήδη αναρίθμητες χαμένες ευκαιρίες για την πόλη και το Δήμο μας, ήρθε να προστεθεί μια ακόμη… Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Κορινθίων με την μεγάλη ακτογραμμή, τις πολυάριθμες καταγάλανες παραλίες σε Κορινθιακό και Σαρωνικό, είναι ο μόνος παραλιακός δήμος του νομού Κορινθίας που δεν κατάφερε να βραβευθεί ΟΥΤΕ με μια Γαλάζια Σημαία.

Ανοιχτή επιτρολή του Πελοπίδα Καλλίρη στους Κορινθίους


Φίλες και φίλοι,

Κορίνθιες και Κορίνθιοι συμπολίτες μου
,

Στην προσπάθεια του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ να εργαστούμε και να βρούμε λύσεις για την Πελοπόννησο και για την Κορινθία μας...

Ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση

Στον απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης του υποψηφίου δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου...

Το Αρκαδικό Πανόραμα επισκέφτηκε ο Γιώργος Δέδες


 
Την κορυφαία περιφερειακή έκθεση της Αρκαδίας, το "Αρκαδικό Πανόραμα", που πραγματοποιείται στην Τρίπολη αυτές τις μέρες, για όγδοη φορά, επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας" Γιώργος Δέδες....

Βουδούρης - Κουρεμπές σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους


Την Τρίτη 6/5/14 το πρωΐ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας Φάνης Κουρεμπές  καθώς και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη....

Το πρόγραμμα των ομιλιών του υποψ. δημάρχου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτου


Το πρόγραμμα ομιλιών του Υποψ. Δημάρχου με την Ανανεωτική Συνεργασία, Βλάση Τσιώτου για τις επόμενες μέρες είναι το ακόλουθο:

ΠΕΜΠΤΗ,  08 ΜΑΪΟΥ 2014   
19:00  ΕΛΛΗΝΙΚΟ (χαιρετισμό)
19:30  ΚΑΛΛΙΘΕΑ (χαιρετισμό)
20:00 ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ
21:00 ΠΙΤΣΑ...

Συναντηση με τους φοιτητές


Χθες το μεσημέρι στις 13:00 ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που εδρεύει στην Κόρινθο, με την ευκαιρία των φοιτητικών εκλογών.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους φοιτητές...