11 Φεβ 2020

Όταν εμείς γυρνούσαμε ταινίες, οι Νοτιοκορεάτες έτρωγαν βελανίδια


Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της επιτροπής «Ελλάδα 2021», που συστάθηκε για τους εορτασμούς της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21 (εορτασμοί ανεξαρτησίας παρέα με τους ολιγάρχες μόνο στην Ελλάδα), να αναφέρει στη λίστα, της ιστοσελίδας της, με τους αρχηγούς του ελληνικού κράτους τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, τον Γεώργιο Τσολάκογλου και κάτι άλλα καλά παιδιά, χωρίς κάποια...

«ΣΥΡΙΖΑ θα λες και θα κλαις»... ...ακόμη κι από το φιλοκυβερνητικό Liberal...


Ένα ιδιαίτερο άρθρο φιλοξενεί σήμερα το φιλοκυβερνητικό Liberal, το οποίο όλο το προηγούμενο διάστημα κατακεραύνωνε τον ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον «ανένδοτο» για την πτώση του και την άνοδο της ΝΔ. Πρόκειται για ένα άρθρο που παραδέχεται (με έκπληξη είναι η αλήθεια λόγω της ταυτότητας του μέσου), πως νέοι που υποστήριξαν τη ΝΔ, σήμερα αναπολούν την προηγούμενη κυβέρνηση και την Έφη Αχτσιόγλου. 

Ο Καμπόσος και ..τα μικρόβια!


Η αλήθεια είναι πως ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών αποτελεί μια κατηγορία μόνος του.Είναι ένας πληθωρικός αυτοδιοικητικός. 
Εκτός απο δήμαρχος, αναλυτής εξωτερικής πολιτικής και  στρατιωτικών υποθέσεων, οργανωτής συλλαλητηρίων και ομιλητής σε μεγάλες συγκεντρώσεις, τώρα είναι και γιατρός.

Διαφωνία Δήμα - Νίκα για τα διοικητικά όρια της Πελοποννήσου


Μαθαίνω πως σε ημερίδα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Καλαμάτα, όπου καλεσμένος ήταν  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας αλλά και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, διαφώνησαν...

Ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ανακοίνωσε την διαδικτυακή του πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης


Ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνει ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen είναι πλέον διαθέσιμη και για κινητά τηλέφωνα. 

OPERA CHAOTIQUE: Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες - Θεατρικός Χειμώνας Κιάτο ΄20




Οι OPERA CHAOTIQUE παρουσιάζουν το νέο τους show:

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ.

Έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το κόσμο και δεν έμεινε τίποτε για τον πληκτροφόρο αοιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη  ΒΟΥΝΤΟΥ.

Κλειστά κέντρα κράτησης και ακροδεξιός λαϊκισμός...


Η κυβέρνηση έχει σταθμίσει προφανώς τους συντελεστές κόστους-οφέλους και έχει αποφασίσει, ότι η δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης σε πέντε νησιά μπορεί να εξαγριώνει τις τοπικές κοινωνίες, αλλά θα εκτιμηθεί από τους ψηφοφόρους της στην υπόλοιπη χώρα. 

Ο Γιούνκερ «κάρφωσε» Καραμανλή για τη χρεοκοπία της Ελλάδας


Σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης Καραμανλή άφησε ο τέως πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. 
Ο Γιούνκερ αποκάλυψε την ύπαρξη non paper του Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε με αντικείμενο την έξοδο της...

Tώρα ζούμε όλοι σε μια χώρα, που την λένε καπιταλισμό


(Πλήρωσα το νοίκι. Τώρα έχω ένα μέρος όπου μπορώ να πεθάνω της πείνας).

Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,
O μεγάλος νικητής των Όσκαρ είπαμε ήταν το Παράσιτο ή τα Παράσιτα όπως τα λέτε στην Ελλάδα.
Είναι απορίας άξιο πως μια ταινία που ξεκάθαρα τα βάζει με την ιεραρχία της κοινωνίας πέτυχε να συζητηθεί τόσο και...

Τι υποσχέθηκε ο Κ. Μητσοτάκης στους δημάρχους : ΕΣΠΑ - νέος ΦιλόΔημος - ΚΑΠ - μεταναστευτικό


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ικανοποιηθεί ένα παλαιό αίτημα των δήμων, για δημιουργία Διαχειριστικής Αρχής για την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση με στόχο την καλύτερη και αμεσότερη απορροφητικότητα των κονδυλίων των ΕΣΠΑ από τους δήμους..

Δεν γνώριζε η Περιφέρεια τίποτα για την κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα στο 3ο δημοτικό Άργους - Παρέμβαση Γανώση στο ΠΕΣΥΠ


Το θέμα με την κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και τις μεγάλες αντιδράσεις που προκάλεσε απο τους μαθητές, έθεσε στα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα  στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ο Αναστάσιος Γανώσης.