29 Ιουν 2016

Είπαν ότι θα κόψουν το ΕΚΑΣ από το 20% των δικαιούχων και το έκοψαν από το 40%


Σοκ και δέος περίμενε χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους μέχρι πρότινος του ΕΚΑΣ, που από το απόγευμα της Τρίτης επισκέπτονται ΑΤΜ σε όλη τη χώρα, προκειμένου να δουν, αν τους έχει πιστωθεί η σύνταξη του Ιουλίου. 
Κι αυτό γιατί σε εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου (που...

Σταυροφόρος εναντίον του BREXIT ο Αλέξης Τσίπρας

  
Του Αρη Θαλασσινού
 

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

Μέσα στο πένθος τους για το Brexit και τη σύγχυσή τους για το μέλλον της Ε.Ε., οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων που...

Αυτά είναι τα δάνεια στα Μέσα Ενημέρωσης


Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου

Βομβαρδισμός στοιχείων στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής, σχετικά με τα δάνεια που έχουν δοθεί στους μεγάλους ομίλους των ΜΜΕ. Συγκεκριμένα στο MEGA, τον Ομιλο Αλαφούζου, τον Ομιλο Μπόμπολα και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Μαρινόπουλος: Η Lehman Brothers της Ελλάδας…


Ο Εμμανουήλ Καραμολέγκος, ο επικεφαλής της ομώνυμης εταιρίας, την είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα (και σε καθόλου ανύποπτο χρόνο) ως την Lehman Brothers της Ελλάδας. 
Με συνολικά χρέη περί τα 2 δις και ανοίγματα στην αγορά που φθάνουν τα 1 δις, με 13.000 εργαζομένους και 3.000 προμηθευτές και με μια ανοιχτή αίτηση «πτώχευσης εν...

Σαν τσακισμένο καναντέρ...


Βλέπω Συριζαίους στα πάνελ να ομιλούν για τα πάντα και αναρωτιέμαι σε ποιον κόσμο ήταν οι άνθρωποι αυτοί, όταν για αυτά τα πάντα όλα έλεγαν άλλα.
 

Σε ποιον κόσμο ζουν τώρα εκείνοι που παρότρυναν τον κόσμο να αλλάξει τα πράγματα; 
Πάντως όχι στον κόσμο εκείνων που οι συντάξεις και...

Διδάγματα από μια κρίση (που δεν θα πάρουμε)

  
Φίλε Πιτσιρίκο, νομίζω ότι σήμερα κάποια επιπλέον πράγματα ξεκαθάρισαν. Το πρώτο είναι, πως η Βρετανία (έχοντας νωπό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος) δεν βιάζεται, αν και ενδιαφέρεται σφόδρα, να έρθει σε συμφωνία με την Αγία Γερμανική Αυτοκρατορία.
Τόσο ο Κάμερον όσο (πολύ περισσότερο) κι ο Όσμπορν...

Οι μοναχικότερες οντότητες του κόσμου!


Την ώρα που οι φαροφύλακες παραμένουν ορόσημα μοναχικότητας, οι σύγχρονες δυτικές κοινωνίες κάνουν ό,τι μπορούν, για να απομονώσουν κι άλλο τους ανθρώπους, μετατρέποντάς τους στα πιο μοναχικά πλάσματα της Φύσης. Μιλώντας όμως για πραγματική μοναξιά ο νους μας πάει σαφώς στο Curiosity, που οργώνει μόνο και έρημο τον...

Μια τεράστια “κυψέλη” στους κήπους του Λονδίνου!

Στους κήπους Kew του Λονδίνου δημιουργήθηκε μια εντυπωσιακή εγκατάσταση ύψους 20 μέτρων από αλουμίνιο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να κατανοήσουν τη μυστική ζωή των μελισσών.