30 Οκτ 2013

Άγρια επίθεση σκυλιών σε γυναίκα στο Λουτράκι


Επίθεση από άγριους σκύλους δέχτηκε μια γυναίκα σήμερα το πρωί στο Λουτράκι. Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ιβύκου, όταν η γυναίκα διέσχιζε τον συγκεκριμένο δρόμο....

Φοροκανίβαλοι! Φόροι 500 δισ. στη δεκαετία!


Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Άσχετο (;): Το Φεβρουάριο του 1849 ο Μαρξ οδηγήθηκε από τους κυβερνώντες στο δικαστήριο, διότι η υπό τη διεύθυνσή του Εφημερίδα του Ρήνου τασσόταν υπέρ της μη πληρωμής των ληστρικών φόρων από τους πολίτες. 
Το δικαστήριο αθώωσε τον Μαρξ. 
Αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σημασία στην Ελλάδα του κ. Στουρνάρα

Εντυπωσιακό κτίριο στην Ταϊπέι


Το φουτουριστικό αυτό κτίριο στεγάζει το κέντρο τεχνών της Ταϊπέι και σχεδιάστηκε από τους Αμερικανούς αρχιτέκτονες του Studio B+U. 
Για τη σχεδίαση και υλοποίηση του σχεδίου χρησιμοποιήθηκε μια πρωτότυπη διαδικασία, που χρησιμοποίησε σα βάση πραγματικούς ήχους!

Ολοταχώς προς το αδιέξοδο


Της Αγγελικής Σπανού.
Η Τρόικα δεν κάνει ούτε ένα χατίρι στην κυβέρνηση, που βρίσκεται αντιμέτωπη με την κοινωνική δυσανεξία, τον εκνευρισμό των βουλευτών και τη δυστυχία των αριθμών.    
Εχει ένα στοιχείο cult η είδηση, ότι με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού θα εξαιρεθούν...

Πήραν πίσω το φόρο σε μαντριά, στάνες και αποθήκες αγροτεμαχίων


Οι εντονότατες αντιδράσεις για τον ενιαίο φόρο σε θερμοκήπια, στάνες, μαντριά και αποθηκευτικούς χώρους αγροτεμαχίων έφεραν την... εντολή Σαμαρά να γίνουν αλλαγές στο νομοσχέδιο για τη φορολογία των ακινήτων.

Μέτρα, μέτρα…. Ως πότε «θα παίζουμε τις κουμπάρες» ;;; - Της Ευγενίας Αγγελοπούλου


Ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης και των οικονομικών μέτρων πλέον και αυτά συνάδουν σε μια πραγματικότητα που όμοια της δεν έχουμε, ίσως, ζήσει ξανά. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει για το πόσο ακόμα θα μας κρατήσει το σκοινί…

Στις πρώτες θέσεις των εταιριών και οργανισμών που απειλούνται με πώληση ή λουκέτο η Διώρυγα της Κορίνθου


Αναμενόμενο το δημοσίευμα ,αναμενόμενες και οι προθέσεις. Δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά κανείς για την Διώρυγα της Κορίνθου και συνεπώς για τους εργαζόμενούς της. 
Έτσι την βρίσκουμε στις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 800 οργανισμούς και εταιρίες του Δημοσίου και απειλούνται με λουκέτο είναι η ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Δεν θέλει κανείς πετρέλαιο -Μόλις 20.000 οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης


Χλιαρή είναι έως τώρα η ανταπόκριση των πολιτών στη διαδικασία χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, καθώς στα πρώτα 24ωρα που λειτουργεί η ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτήσεις μόλις που έφτασαν στις 20.000, όταν το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά...