15 Οκτ 2016

Με φέρετρο είχαν «υποδεχτεί» την πρώτη μαύρη μαθήτρια σε σχολείο λευκών στις ΗΠΑ

  Είναι 16 Νοεμβρίου του 1960, έξω από το δημοτικό σχολείο William Frantz, στη Νέα Ορλεάνη. Γονείς έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο και διαμαρτύρονται εξαγριωμένοι.

Βαρουφάκης: Η αναδιάρθρωση χρέους αποτελούσε τον εθνικό μας στόχο.


Από Εφημερίδα των Συντακτών:  

Ενα πρόβλημα ρευστότητας λύνεται με δανεισμό. Ενα πρόβλημα όμως πτώχευσης δεν μπορεί ποτέ να λυθεί με νέα δάνεια, ιδίως όταν τα δάνεια αυτά δίνονται υπό τον όρο περαιτέρω συρρίκνωσης του εισοδήματος του χρεοκοπημένου (π.χ. η επιβληθείσα λιτότητα).

5 γωνιές του πλανήτη που οι άνθρωποι ζουν ως τα 100 -Η μία στην Ελλάδα


Τον χάρτη της μακροβιότητας δημιούργησαν οι ερευνητές του ιταλικού ινστιτούτου Barilla Center for Food and Nutrition ταξιδεύοντας στα πέντε μέρη του πλανήτη όπου, σύμφωνα με πολλές μελέτες, οι κάτοικοί τους είναι αιωνόβιοι.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ υπό τα φαντάσματα ΛΑ.Ε, Grexit και όσων επέμειναν στο "ΟΧΙ"


Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Το φάντασμα όσων έμειναν πιστοί στο περήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, δεν ψήφισαν το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο και γύρισαν την πλάτη στον νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλ. Τσίπρας άνοιξε την αυλαία του Συνεδρίου, με...

Ευθανασία και για υγιή άτομα προωθεί η Ολλανδία


Η Ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε, πως θα παρουσιάσει ένα νομοσχέδιο, με το οποίο θα νομιμοποιεί την ευθανασία, σε άτομα που νιώθουν ότι έχουν «ολοκληρώσει τη ζωή τους», αλλά δεν βρίσκονται απαραίτητα σε τελευταίο στάδιο κάποιας θανατηφόρου ασθένειας.