12 Νοε 2019

Τι είπες στον πρωθυπουργό Μαριλένα για το μεταναστευτικό;


Γράφει σε ανάρτησή της στο facebook η βουλευτής της ΝΔ Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη:
"Το μεταναστευτικό αλλά και η αρχιτεκτονική αναγέννηση του Ισθμού της Κορίνθου, στο επίκεντρο της παρέμβασης μου προς τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη."

Ηλεκτροφωτισμός του Ακροκορίνθου ναι αλλά και προστασία του



Με ιδιαίτερη ικανοποίηση μαθαίνουμε πως και η νέα Περιφερειακή αρχή έχει θέσει και αυτή  στις προτεραιότητές της  τον ηλεκτροφωτισμό του Ακροκορίνθου .

«Ελλάδα δεν είναι να "τσικνίζεις" τον πεινασμένο»...


Ο Σάββας Κωφίδης πήρε θέση για ακόμη μια φορά για το προσφυγικό και μίλησε για το μόνο απαραβίαστο σύνορο, που είναι η ανθρωπιά. 
Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, του Άρη και του Ολυμπιακού πήρε...

Ο θλιβερός επίλογος της κρίσης και η ελπίδα για μια νέα εποχή


Γιάννης Μυλόπουλος
Κάθε κρίση και πολύ περισσότερο κάθε οικονομική κρίση, είναι ένα μάθημα που περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η οικονομία οδηγήθηκε στην ύφεση και η κοινωνία στη φτώχεια. Τα κράτη που συνέλαβαν εγκαίρως τα μηνύματα της κρίσης, προχώρησαν στην απαλλαγή από τις παθογένειες...

Δημοπρατεί το πιο σπουδαίο έργο για το Κιάτο ο Σταματόπουλος


Απο την άλλη τι να πεις για τον Σπύρο Σταματόπουλο, που ο δήμος του επλήγη πέρυσι απο τον Ζορμπά και έτρεξε όσο κανείς για να τον εντάξει σε όλα τα προγράμματα αποκατάστασης;

Ο Τσιώτος έδειξε τους υπευθύνους.... πριν την καταιγίδα


Άκουσε για την έλευση της "Βικτώριας" απο τους μετεωρολόγους ο νέος δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος και προνόησε !
Τι έκανε ;