22 Αυγ 2013

Επιχείρηση "ξεσπίτωμα" αλλά με ..."κοινωνικό" πρόσωπο!


Εντολή για ξεπάγωμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας χιλιάδων οικογενειών ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τον Ευ. Βενιζέλο, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Πέμπτης (22/8).
Σε δηλώσεις για την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ξεκαθάρισε, πως...

Η υπονόμευση του Ελληνικού παραγωγικού ιστού


Του ΚΩΣΤΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ
Την άνοιξη του 2010 η Ελλάδα αντιμετώπισε ένα στρατηγικό δίλημμα: παραμονή στην ΟΝΕ και συνακόλουθη «εσωτερική υποτίμηση» ή έξοδος από την ΟΝΕ, με άρνηση πληρωμής του χρέους. Χωρίς ουσιαστική συζήτηση και με εντυπωσιακή σύμπνοια όλων των πολιτικών κομμάτων (μη σας μπερδεύουν οι μετέπειτα φραστικές κορόνες, αριστερές ή δεξιές) η χώρα μπήκε στον πρώτο δρόμο.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των πιστών στο "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ" στην Ι. Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου (φωτογραφίες)


Χθες Τετάρτη 21η Αυγούστου 2013, και ώρα 7.00 μ. μ., στην Ιερά Μονή «Παναγία Φανερωμένη» Χιλιομοδίου, εν όψει της πανηγύρεως, πραγματοποιήθηκε το γνωστό πλέον σε όλους «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ», δηλαδή η, κατά παλαιά...

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Κορινθίων


Συνεδριάζει το Δ.Σ. Κορίνθου την πρσεχή Δευτέρα στις 19:00  με θεματα στην ημερήσια διάταξη εκτός των άλλων ξεχωρίζουμε  την υποβολή  πρότασης στα πλαίσια της Πρόσκλησης 40 της Ε.Δ.Α Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε συνδυασμό με την ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων του Δήμου μας.

Oι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δημοσιεύουν το ΦΕΚ πρόσληψης του Παντελή Καψή με ετήσιο κόστος 451.250 ευρώ [ΦΕΚ]



Το ΦΕΚ διορισμού του Παντελή Καψή στη θέση του υφυπουργού για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση δημοσιοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τις ετήσιες αποδοχές του.

Αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους ertsocial:

Συνελήφθησαν οι εγκέφαλοι των Anonymous σύμφωνα με το FBI [εικόνες]


Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη ο ειδικός πράκτορας του FBI Οστιν Μπέργκλας, υποστηρίζοντας ότι η υπηρεσία έχει στα χέρια της τους εγκέφαλους των Anonymous, επισημαίνοντας ότι οι διαδικτυακές επιθέσεις τους έχουν πλέον μειωθεί στο ελάχιστο.
Ξεκινώντας στα τέλη του 2010, οι Anonymous...

Φοβού τη νέα «βοήθεια»


Tα κυβερνητικά στελέχη αποφεύγουν το τελευταίο διάστημα να χρησιμοποιούν την περίφημη επικοινωνιακή φράση περί «success story», με την οποία προσπαθούσαν να πείσουν για την επιτυχία των προγραμμάτων που μας επιβλήθηκαν. Εχουν τους λόγους τους. Δεν υπάρχει καμία ιστορία επιτυχίας στα...

Ταχύτερα στην έξοδο με πλασματικά έτη για κάθε παιδί


Οι ρυθμίσεις ισχύουν για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μετά την 1η Ιανουαρίου 2011

Διαβατήριο για ταχύτερη έξοδο στη σύνταξη αποτελεί η αναγνώριση πλασματικών ετών ασφάλισης για τα παιδιά. Οι γονείς μπορούν να αναγνωρίσουν από ένα έως πέντε πλασματικά έτη...

«Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ


Στάση πληρωμών από τους οφειλέτες του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ απειλεί να ρίξει... έξω τους σχεδιασμούς (και τη δέσμευση απέναντι στην τρόικα) για την είσπραξη τουλάχιστον 4,2 δισ. ευρώ σε πρώτη φάση -από τον Σεπτέμβριο με τη λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών..

ΚΕΔΕ: Με εθελοντική ενδο-δημοτική κινητικότητα αποφεύγονται οι απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων


Συγκεκριμένες προτάσεις για τη διαδημοτική κινητικότητα παρουσίασε η ΚΕΔΕ σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Ενωσης και τον πρόεδρό της  Κώστα Ασκούνη.
 Ο κ. Ασκούνης, από τη μεριά του, εξήγησε ότι οι δήμοι έχουν ήδη ξεκινήσει την αξιολόγησή τους...

Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Αργος για να εκδικηθεί τη μητέρα της


Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης ο πατέρας που στις 12 Αυγούστου πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Αργος στέλνοντάς την στην εντατική και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Πέθανε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, στον Πειραιά,....

Νέα ταλαιπωρία για όσους θέλουν να αποκόψουν το νέο χαράτσι από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ - Τι πρέπει να κάνουν


Χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων επέλεξαν πέρσι να υποβάλουν αίτηση στην εφορία προκειμένου να αποκόψουν το ΕΕΤΗΔΕ από το λογαριασμό της ΔΕΗ, έτσι ώστε να το πληρώνουν όπως όλους τους υπόλοιπους φόρους. Παίρνοντας, όμως, τους λογαριασμούς του Ιουλίου ή του Αυγούστου...

Αυτό είναι το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα για Γυμνάσιο και Λύκειο. Ποια μαθήματα “επιστρέφουν”


Aνακοινώθηκε και αναρτήθηκε το φετινό ωρολόγιο πρόγραμμα των Ημερησίων και Εσπερινών Γυμνασίου και Λυκείων. Όπως διευκρινίζεται, οι αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα αφορούν μόνο την Α' Γυμνασίου, ενώ στη Β΄και τη Γ' Γυμνασίου ισχύει το παλιό πρόγραμμα.

Ανέβηκε στο Κιλιμάντζαρο με… τα χέρια του!


Ο Spencer West ξύπνησε στις 4:30 το πρωί προκειμένου να ξεκινήσει όσο νωρίτερα γινόταν το ταξίδι του προς την κορυφή του Κιλιμάντζαρου. Μετακινιόταν αργά αλλά σταθερά στο βραχώδες μονοπάτι. Παλάμη με παλάμη κατακτούσε σιγά σιγά κάθε εκατοστό του βουνού. 
Και τα κατάφερε.