22 Ιουλ 2016

Τη Δευτέρα η συναυλία – αφιέρωμα στο Χρόνη Αηδονίδη


Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την Λαϊκή Συναυλία – Αφιέρωμα στο Χρόνη Αηδονίδη. Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 21:30 το βράδυ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.
Ο Παντελής Θαλασσινός, η Αρετή Κατιμέ, οι ΤΑΚΙΜ και οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, θα «ζωντανέψουν»...

Εφτά χρόνια χούντα, εφτά χρόνια μνημόνια


Του Στάθη
Σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» η Τουρκία για τους επόμενους τρεις μήνες. Σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και η Γαλλία εδώ και εννέα μήνες. Θα μου πείτε, ότι «υπάρχουν διαφορές». Βεβαίως! Και στην...

Σχέδια πολέμου και αποσταθεροποίησης


του Σπύρου Παναγιώτου
Οι αποφάσεις ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία
«Η ασφάλειά μας κινδυνεύει σε ένα πιο ασταθές διεθνές περιβάλλον…» 
Γ. Στόλτενμπεργκ   Γ.Γ. ΝΑΤΟ

Άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να παρευρεθεί στην "γιορτή" της Δημοκρατίας....


Με καυστικό τρόπο επέλεξε να απαντήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρόσκληση που της απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την προγραμματισμένη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, με αφορμή την 42η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

«Γεννήθηκε» η γενιά των 100 ευρώ τον μήνα!


Μετά τη γενιά των 700 ευρώ, που τη διαδέχτηκε αυτή των 500 ευρώ, στην Ελλάδα του 2016 «γεννήθηκαν» οι εργαζόμενοι των 100 ευρώ!

Αυτό αποκαλύπτει έκθεση του υπουργείου Εργασίας, η οποία δόθηκε στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τα εργασιακά και δημοσιεύτηκε χτες από την εφημερίδα «Real News».

Σύμφωνα με την έκθεση των 33 σελίδων, υπάρχουν...

Νόμος του κράτους η απλή αναλογική

  
Με ενισχυμένη πλειοψηφία εγκρίθηκε επί της αρχής αλλά και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την εφαρμογή της απλής αναλογικής. 
Το νομοσχέδιο, όπως αναμενόταν, δεν συγκέντρωσε τους 200 ψήφους, ώστε να εφαρμοστεί άμεσα στην επόμενη...

Ρεκόρ Γκίνες για γραμματόσημο που ταξίδεψε στον Πλούτωνα!

Η αποστολή New Horizons της NASA μετέφερε ένα αυτοκόλλητο σουβενίρ από τη Γη στο ιστορικό πέρασμά της από τον Πλούτωνα το καλοκαίρι του 2015: ένα γραμματόσημο που μόλις...