16 Δεκ 2020

Eπιστολή Τατούλη σε Σκατζό:Με προσωπική σας ευθύνη παραβιάζεται κάθε έννοια νόμιμης διαδικασίας


Eπιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου έστειλε ο επικεφαλής της Νέας Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, τονίζοντας την απαξίωση του θεσμικού ρόλου του Περιφερειακού Συμβουλίου με μια σειρά ενεργειών που..

Κορωνοϊός: 1.190 νέα κρούσματα - 85 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο -6 κρούσματα στην Κορινθία


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1190 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 127557, εκ..

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ: Γραπτά τεστ και ατομική συνέντευξη - Όλες οι αλλαγές για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

 


Με ευνοϊκότερες αλλαγές για πολύτεκνους, τρίτεκνους και συγγενείς ΑμεΑ, σε σχέση με το αρχικό κείμενο, κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για το ΑΣΕΠ, που προβλέπει..

"Η Ελλάδα είναι μία πολύ ελκυστική χώρα για καινοτόμες επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη" (R&D).-Εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

 


Τα "καλά" νέα της ημέρας επικοινώνησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb ο Χρίστος Δήμας αναφερόμενος  στην είδηση που αφορά τις διατάξεις που τέθηκαν σε ισχύ από την..

Γεωργιάδης: Πιθανό άνοιγμα της αγοράς σε Κρήτη - Πελοπόννησο μετά τις 7/1

 


Το ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά μετά τις 7 Ιανουαρίου, για περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο και εφόσον επανεξεταστούν τα δεδομένα για το επιδημιολογικό φορτίο, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή..

Όλοι ψάχνουν το sms που έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να επισκεφθεί την Καλαμάτα


Στην Καλαμάτα,   βρέθηκε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. 
Μάλιστα ένα από τα σημεία επίσκεψής της φαίνεται πως ήταν η Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασίων της Βικτώριας Καρέλιας στο ξεχωριστό..

Rapid test στα μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου- Όλα αρνητικά


 Προληπτικά rapid tests ανίχνευσης Covid-19 στα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου
διενεργήθηκαν σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, από κινητή ομάδα υγείας του ΕΟΔΥ, με το σύνολο των αποτελεσμάτων να εντοπίζεται αρνητικό.

Σε συνέχεια των αποτελεσμάτων..

Χρυσοχοΐδης για τη Δυτική Αττική- "Δεν θα κάνει κανείς του κεφαλιού του - Αν χρειαστεί θα σφραγίσουμε την περιοχή σπίτι- σπίτι"

 


Αυστηρή προειδοποίηση έστειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, ότι αν συνεχιστεί η διασπορά του κορονοϊού εξαιτίας της άρνησης ορισμένων ομάδων πολιτών να τηρήσουν τα μέτρα, θα σφραγιστεί όλη η περιοχή. Και όχι μόνο όλη η περιοχή, αλλά αν χρειαστεί..

Το νομοσχέδιο Πέτσα αποσύρθηκε.Παραμένει ο νόμος Παππά


 Το νομοσχέδιο Πέτσα για τα κανάλια απεσύρθη και ο νόμος Παππά παρέμεινε στη θέση του. Σε πλήρη ισχύ.
Με βάση τις προβλέψεις του, και τα κανάλια κατέβαλαν τις πρώτες δόσεις για τις άδειες και οι θέσεις εργασίας σε αυτά προστατεύτηκαν και..

Κορωνοϊός - Προειδοποίηση ΠΟΥ: Κίνδυνος νέου κύματος στην Ευρώπη αρχές του 2021 - Μάσκες στα οικογενειακά τραπέζια


 Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιμένει στη χρήση μάσκας κατά τις οικογενειακές συγκεντρώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Ευρώπη, προειδοποιώντας για «αυξημένο κίνδυνο» νέου κύματος της επιδημίας Covid-19 στις..

ΣΥΡΙΖΑ: Διαδικτυακή συζήτηση με τους εμπορικούς και επιχειρηματικούς συλλόγους του Ν. Κορινθίας,


Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κορινθίας διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με τους εμπορικούς και επιχειρηματικούς συλλόγους του Ν. Κορινθίας, την Πέμπτη 17.12.2020  και ώρα 20:30.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι Νίκος Σκορίνης, Υπεύθυνος Τομέα Οικονομίας και μέλος της..

Click και στα μούτρα σας… -Του Γιώργου Ρουμελιώτη



Βάζω κωδικό 3 και κατεβαίνω Κόρινθο να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας στην  τράπεζα. Βροχή κι αγιάζι και να περιμένεις στην ουρά! Με χοντρό μπουφάν και ομπρέλα που ευτυχώς είχα μαζί μου. 

Ξαφνικά νιώθω κάποιους από την ουρά να με κοιτάνε κάπως… περίεργα. Παρατήρησα ότι απλά δεν είχαν ομπρέλα. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Ένας..

Επίδειξη δύναμης από Σαμαρά - Βενιζέλο - Λοβέρδο


 Της Άννας Γκρίτζη

Η διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis από τον Α. Σαμαρά και τον Ευ. Βενιζέλο, ενώ κορυφωνόταν η συζήτηση στη Βουλή πριν από την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό 2021..

Μια συγκλονιστική ιστορία: Αμερικανός βρήκε μετά από από 76 χρόνια τα τρία παιδιά που παραλίγο να σκοτώσει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο


 Ο Μάρτιν Άντλερ αποβιβάστηκε στη Νάπολη τον Μάρτιο του 1944 και πολέμησε στην Ιταλία μέχρι το 1945 Ο 96χρονος Αμερικανός Μάρτιν Άντλερ, στρατιώτης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εκπλήρωσε το όνειρό του βρίσκοντας τα τρία Ιταλοπουλα που παραλίγο να..

Ένταξη του έργου «Βελτίωση βατότητας αγροτικών οδών ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ» στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.


Ο Δήμος Νεμέας εξασφάλισε την ένταξη του έργου «Αγροτικές οδοποιίες» μέσα από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Η χρηματοδότηση ύψους 1.804.999 € πραγματοποιείται και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)..

Παράταση προθεσμιών για τα πυρόπληκτα κτήρια του 2018 στην Κορινθία


 Παρατείνονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 οι προθεσμίες
για την ανακατασκευή, αυτοστέγαση, αποπεράτωση και επισκευή κτηρίων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Γιατί θέλει να φύγει άρον άρον ο Π. Νίκας από την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ;



Η οργάνωση στο εξής της “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης” για να αρχίσει την παραγωγή έργου αποτέλεσε αντικείμενο τηλεσύσκεψης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε χθες , με αντιπεριφειάρχες και τα μέλη..

Πριν την Πρωτοχρονιά το εμβόλιο στην Ελλάδα - Όλο το χρονοδιάγραμμα για την "Επιχείρηση Ελευθερία"


Η νέα έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη ανάγκασε ήδη αρκετές χώρες που είχαν βγει πριν μόλις λίγες μέρες από την καραντίνα να επιστρέψουν σε καθεστώς lockdown, έφερε πιέσεις κυρίως από την Γερμανία, προς το Ευρωπαϊκό Οργανισμό..

Το κράτος αναλαμβάνει την πληρωμή των κουρεμένων ενοικίων στους κλάδους που «γονάτισαν» -Τι ισχύει, πώς θα γίνεται [παραδείγματα]

 


Ο Κρατικός Προϋπολογισμός αναλαμβάνει για το επόμενο δίμηνο
- κατ’ ελάχιστον- το μεγαλύτερο κόστος της μείωσης ενοικίων επαγγελματικής στέγης, καθώς για κάθε 100 ευρώ ενοικίου θα πληρώνει..