30 Ιουν 2012

Σκουλήκι 13 εκατοστών είχε εγκατασταθεί στο μάτι ηλικιωμένου!


Άγνωστο πώς εισέβαλε στον οργανισμό του.
 Ο 75χρονος Π.Κρισναμούρτι διαμαρτυρόταν εδώ και καιρό για έντονους πόνους και φαγούρα στο δεξί μάτι. Οι γιατροί σε νοσοκομείο του Μουμπάι, στην Ινδία, του είχαν πει να μην ανησυχεί και του είχαν χορηγήσει αντιισταμινικά, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για αλλεργία...

Παίκτης ριάλιτι μπλεγμένος στη βεντέτα του Ηρακλείου


Η αστυνομία τον αναζητεί σε όλη την Κρήτη
 Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Κρήτη η εμπλοκή γνωστού παίκτη και νικητή ελληνικού ριάλιτι, στο διπλό φονικό την περασμένη Κυριακή στον Προφήτη Ηλία, που σόκαρε την ελληνική κοινή γνώμη...

Καμεραμάν και παντρεμένος με Ελληνίδα ο Πιου!


Ο τηλεοπτικός Πίου - από την τελευταία διαφήμιση της WINDμε πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους πλέον Πρόεδρο - στην πραγματικότητα είναι ο Τζόελ και κατάγεται από τη Νιγηρία και όχι από την ποδοσφαιρομάνα "Πουλιανάμπρε". O Πίου λοιπόν, δηλαδή ο Τζόελ, δεν είναι...

Εγκλημα και Ευκολία


Του Στάθη Σ.
Επαίρεται για τις επιτυχίες του(!) στη Λιθουανία το ΔΝΤ! Στη δύστυχη (πλέον) αυτή χώρα, ο κατώτατος μισθός είναι στα 232 ευρώ! 
Το 10% του πληθυσμού έχει ήδη μεταναστεύσει! Και οι νεοναζί κάνουν...

«Η νεοφιλελεύθερη επανάσταση καταβρόχθισε τα παιδιά της»


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Φράνσις Φουκουγιάμα διορθώνει: η Ιστορία δεν τελείωσε με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και με τη φιλελεύθερη επανάσταση των δεκαετιών του '80 και του '90, αντίθετα απ' ό,τι είχαν πιστέψει όσοι είχαν διαβάσει το πιο διάσημο βιβλίο του («Το τέλος της Ιστορίας και ο τελευταίος άνθρωπος»).

Η Γερμανία παίζει στον τελικό παρά τη νίκη των Ιταλών


Του Σπύρου Αλεξίου
Κυριολεκτικά στην παράταση αποφεύχθηκε το απόλυτο αδιέξοδο στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και αν τις πρώτες στιγμές επικράτησε ο ενθουσιασμός για το νέο ρόλο του ESM, που εκτόξευσε χρηματιστήρια..

Γιούνκερ: Η ιταλο-ισπανική λύση δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα a priori


«H ιταλο-ισπανική λύση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν μπορεί μεν να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, αλλά αν η Ελλάδα βρεθεί σε μια ανάλογη θέση με εκείνη της Ιταλίας και της Ισπανίας, τότε βέβαια η λύση θα μπορούσε να...

«Δεν θα μας αφήσετε με τα σώβρακα!» δηλώνουν ημίγυμνοι οι Ιταλοί


Ένα πρωτότυπο κίνημα εισβολής σε Εφορίες, τράπεζες και εταιρίες αναπτύσσεται στην Ιταλία.
Όσοι συμμετέχουν μπαίνουν σε Εφορίες, τράπεζες και εισπρακτικές εταιρίες και πετώντας όλα τους τα ρούχα παραμένουν γυμνοί με κεντρικό σύνθημα:

Εφορία ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Ένας κρητικός, ο Σήφης, έχει συμπληρώσει τη φορολογική του δήλωση, όπως κάνει κάθε χρόνο και πριν την καταθέσει την πάει στον κουμπάρο του, τον λογιστή, για ένα έλεγχο.

Σήμερα θα ζήσουμε ένα δευτερόλεπτο... παραπάνω


Ενα δευτερόλεπτο παραπάνω θα ζήσουμε σήμερα, καθώς το τελευταίο λεπτό της σημερινής ημέρας θα διαρκέσει 61 δευτερόλεπτα.
Ο πλανήτης μας χρειάζεται 86.400 δευτερόλεπτα...

Πέθανε ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης


Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στο νεκροταφείο της Παιανίας.
Ο 72χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έπειτα από πολύχρονη μάχη...