24 Απρ 2016

«Μηχανισμός εξισορρόπησης αποκλίσεων»


Η κάβα των 3 δισ. που φόρτωσαν οι δανειστές την «αξιολόγηση», δημιουργεί προβλήματα στη διαχείρισή της και έτσι η επιστρατεύεται το «δημιουργικό» ταλέντο πολιτικών απατεώνων και δανειστών. 
Δεν θα τα νομοθετήσουμε επακριβώς, θα

Η απόλυτη παράνοια της νεοφιλελέ εικονικής πραγματικότητας


Του SYSTEM FAILURE*
Και ξαφνικά βγήκε η Eurostat μιλώντας για: "... πρωτογενές πλεόνασμα 0,7% του ΑΕΠ, ή 1,1 δισ. ευρώ, έκλεισε το 2015, σύμφωνα με την έκθεση της Eurostat – μια έκθεση, που διαψεύδει ξανά τις προβλέψεις του ΔΝΤ". 

Η κυβέρνηση το διατυμπανίζει, λέγοντας πως το ΔΝΤ έπεσε...

Z. Kωνσταντοπούλου: Θετική η πορεία για την Πλεύση Ελευθερίας

«Ευπρόσδεκτοι» στην Πλεύση Ελευθερίας θα είναι άνθρωποι αποφασισμένοι από την Αριστερά, τα κοινωνικά κινήματα που διεκδικούν τον δημοκρατικό πατριωτισμό.

Αδέρφια, συνεχίζουμε να νικάμε!

  
Σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από το πρώτο Μνημόνιο και το αξέχαστο Καστελόριζο, και, καθώς πάμε για το τέταρτο και το πέμπτο Μνημόνιο και το δημόσιο χρέος έχει πια εκτοξευτεί, θέλω να στείλω ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, αφού τα ληξιπρόθεσμα χρέη των ιδιωτών προς το Δημόσιο έφτασαν στο επίπεδο ρεκόρ...

Ασκήσεις πολιτικής ισορροπίας για το «πακέτο» των 3,6 δις


Το πολιτικό βάρος (και κόστος) του έκτακτου «εφεδρικού» πακέτου μέτρων των 3,6 δις ζυγίζει η κυβέρνηση, έχοντας τέσσερα 24ωρα μπροστά της για να βρει την ισορροπία εκείνη, που θα της επιτρέψει το άμεσο κλείσιμο της αξιολόγησης, χωρίς ταυτόχρονα να της χρεώσει ένα «4ο Μνημόνιο εν αναμονή».