2 Οκτ 2013

ΥΠΟΙΚ: Πουλήστε τα σπίτια σας, εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε φόρους


Τι προβλέπει άρθρο του ΥΠΟΙΚ για τους φόρους ακινήτων. Όσοι δεν μπορούν να εξοφλήσουν τον Ενιαίο Φόρο, θα προσφεύγουν στην εκχώρηση των ακινήτων προς το Ελληνικό Δημόσιο
Με ακίνητα που θα δωρίζουν στο Δημόσιο οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εξοφλούν ή έστω να

Τσίπρας: «Όταν ο Σαμαράς μιλάει για ακραίους να κοιτάει στον καθρέφτη»


Μιλώντας στην συνάντηση της ευρωομάδας της Ευρωπαϊκής  Αριστεράς στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την χθεσινή ομιλία του στο Ινστιτούτο Πίτερσον στην Ουάσιγκτον, όπου επανέλαβε την «θεωρεία των δυο άκρων».

Η κρίση κατάπιε τη μισή περιουσία των Ελλήνων


Του Κ. ΚΑΛΛΩΝΙΑΤΗ
Μετά την κρίση του 2009 και σαν αποτέλεσμα των πολιτικών νομισματικού πληθωρισμού (βλ. εκτύπωση χρήματος για αγορές τραπεζικών και κρατικών χρεών) και δημοσιονομικής λιτότητας, οι μεν μεγάλες τράπεζες απέφυγαν επί του παρόντος τη χρεοκοπία και οι αναπτυγμένες οικονομίες τη συστημική κρίση, όμως το

Από το "Μνημόνιο ή δραχμή" στο "Μνημόνιο ή φασισμός"!!


Του ΚΩΣΤΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ
Τέτοιος είναι ιστορικά ο χαρακτήρας του φασισμού και γι' αυτό αποδείχτηκε τόσο επικίνδυνος στην Ευρώπη και αλλού. Η αποτελεσματική αντιμετώπισή του στην Ελλάδα απαιτεί ξεκάθαρη αντίληψη της φύσης του.
Το γνησιότερο πολιτικό τέκνο των Μνημονίων είναι η Χρυσή Αυγή. Το κόμμα αυτό παρουσιάζεται ως...

Ελεύθεροι οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν σήμερα το πρωί, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής - οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Αντιθέτως, προφυλακίζεται ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός. Για όσους αφέθηκαν ελεύθεροι, έχουν επιβληθεί

Τσίπρας: Στόχος τους να δυναμιτίσουν το πολιτικό σκηνικό


Στόχος του Μαξίμου είναι να δυναμιτίσει το πολιτικό σκηνικό και για αυτό επιμένει στην επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις!


Έχουμε δει κατά καιρούς εντυπωσιακά μοντέρνα σπίτια να δεσπόζουν με την παρουσία τους σε διάφορα σημεία του πλανήτη και να εκπλήσσουν με το σχεδιασμό τους. 
Αλλά ο Μεξικανός αρχιτέκτονας Juan Carlos Ramos ξεπερνά κάθε προηγούμενο με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την έμπνευσή του.