3 Οκτ 2013

Τρίτο Ράιχ ή Τρίτο Μνημόνιο;


Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ερώτημα (ή και συμπέρασμα) 1ο: Έχει ακόμα υποστηρικτές η αφελής και αστεία θεωρία, που διατείνεται ότι «το κράτος είναι μπάχαλο»; Το κράτος, αντιθέτως, διαπιστώσαμε, ότι δουλεύει ρολόι. Όταν θέλει είναι πανταχού παρόν. 
Μπορεί, για παράδειγμα, τα ταμεία ανεργίας του κράτους να μη

Mia Farrow: "Ο πατέρας του γιου μου ίσως είναι ο Frank Sinatra"


Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair η Mia Farrow έριξε μια βόμβα, που προκάλεσε αίσθηση. 
Η ηθοποιός είπε, πως ο 25χρονος γιος της Ronan δεν είναι παιδί του Woody Allen, όπως όλοι νόμιζαν, αλλά "ίσως είναι γιος του Frank Sinatra".

Άγρια λιτότητα και το 2014: αυξάνουν τους φόρους, απειλούν με περικοπές σε συντάξεις και μισθούς


Το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2014 θα κατατεθεί την προσεχή Δευτέρα, προβλέπει είσπραξη φόρων ύψους 44 δισ. ευρώ, περικοπές δαπανών (μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και άλλες πηγές) κατά 3,7 δισ. ευρώ, και αναθεωρημένο προς τα κάτω στόχο εσόδων από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στο 1,1 δισ. ευρώ.

Έρχονται κατασχέσεις για όσους δεν πλήρωσαν φόρους


Με e-mail το υπουργείο Οικονομικών προειδοποιεί τους φορολογούμενους που ξέχασαν να πληρώσουν είτε το φόρο εισοδήματος, είτε τον φόρο ακίνητης περιουσίας.

Συγκεκριμένα με το ηλεκτρονικό μήνυμα...

Κλείνουν τα σύνορα για Έλληνες που αναζητούν εργασία


H Eυρωπαϊκή Ενωση ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα της για τους Έλληνες που αναζητούν εργασία μετά από πρόταση Βρετανών, Ολλανδών και Σουηδών και τη σύμφωνη γνώμη των Γερμανών.

Τι ζητούν; Να υπάρξουν σκληρότεροι νόμοι ...

Προφυλακιστέος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος


Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα κι ενώ είχε προηγηθεί η εξάωρη απολογία του, καθώς και αυτή του Γιώργου Πατέλη.
Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη...

Οι κλειδαριές της αγάπης


Φαίνεται, ότι οι κλειδαριές δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να διαφυλλάξουμε την ασφάλειά μας. Μια νέα συνήθεια εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη, καθώς νέα ζευγάρια γράφουν τα ονόματά τους πάνω σε λουκέτα, τα οποία τοποθετούν σε συγκεκριμένα σημεία και στη συνέχεια πετάνε το κλειδί. Η κίνηση αυτή συμβολίζει...