31 Ιαν 2021

Τσίπρας: Όλη η ανθρωπότητα κρέμεται από τα business plans μιας χούφτας εταιρειών


Επικοινωνία με τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας. Κατά την επικοινωνία τους, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε την ανάγκη η διεθνής κοινότητα να αντιμετωπίσει το εμβόλιο κατά της Covid-19 ως δημόσιο αγαθό, ενώ παράλληλα εξέφρασε τους προβληματισμούς του σε σχέση με την...

Ζωή ή αγορά: Η ηθική της πανδημίας


Κώστας Δουζίνας

Όλες οι σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις έχουν ηθικά στοιχεία. Οι συναινέσεις και οι διαφοροποιήσεις κυβερνήσεων και κοινωνιών αποτελούν την καλύτερη μαρτυρία για τις ηθικές αξίες της εποχής.

Άγγελος Τσέκερης: Επισημάνσεις


Κάπως αυξημένη η κίνηση στην Ερμού την περασμένη Κυριακή, αλλά μην το κάνουμε και θέμα

Γράψανε οι άνθρωποι από το μυαλό τους, ότι ο Τσίπρας έσκασε ένα εκατομμύριο, για να ανακαινίσει μια...

Π. Νίκας : Aνοίγει μέτωπα - θα θερίσει θύελλες; Της Τζένης Σουκαρά


 Οι ηχηρές απουσίες από πλευράς πολιτικού προσωπικού  κατά την υπογραφή της ΣΔΙΤ των απορριμμάτων αλλά και η παρουσία του μοναδικού βουλευτή κ. Π. Μαντά , όσο και η μη πρόσκληση στον Π.Τατουλη..

Στον αέρα το σχέδιο των εμβολιασμών


Της Μαρίνας Αλεξανδρή

 Το σχέδιο «Ελευθερία» της κυβέρνησης φαίνεται ήδη να ναυαγεί μέσα στο ευρωπαϊκό Βατερλό των εμβολιασμών. Και μαζί απειλείται με ναυάγιο και ο – ήδη..

Κορωνοϊός: 484 νέα κρούσματα – 222 στην Αττική - 6 στην Κορινθία


Στην ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ αναφέρει: Σήμερα ανακοινώνουμε 484 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Η Καλογεροπούλου στην Ερμιονίδα: Στόχος η καλύτερη προετοιμασία και η ετοιμότητα στην επόμενη ημέρα της πανδημίας


 Ζητήματα για την περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου είχε την  Παρασκευή συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο και άλλα στελέχη της Περιφέρειας-, με τον δήμαρχο..

Ο Τατούλης - η ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων και η αναφορά στη Ντ. Νικολάκου

 


Σκληρή δήλωση , ομολογουμένως, του Π.Τατούλη την ημέρα υπογραφής της  έναρξης ισχύος του ΣΔΙΤ των απορριμμάτων κατά εκείνων που ακόμα και την τελευταία στιγμή έδειξαν απίστευτη πολιτική μικρότητα υπογράφοντας ένα έργο που πολέμησαν χωρίς να καλέσουν έστω εκείνον που το..

Έλληνας ομογενής από τη Ν. Υόρκη έρχεται να επενδύσει στο Λουτράκι


Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα λόγω κορωνοϊού και όλα δείχνουν να έχουν παγώσει , φαίνεται όμως πως το Λουτράκι εξακολουθεί να προσελκύει επενδυτές, όπως αρκετές φορές μας έχει επισημάνει ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.Έτσι και σήμερα στην προσωπική του..

Στο Μαξίμου θα παραδώσουν οι εστιάτορες τα κλειδιά των καταστημάτων τους


 Τα κλειδιά των καταστημάτων τους δηλώνουν ότι θέλουν να παραδώσουν στο Μαξίμου οι εστιάτορες.Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 10 πμ θα πραγματοποιηθεί συλλογή κλειδιών..

Η Διώρυγα ανέδειξε την απόσταση και την ψυχρότητα στις σχέσεις Δήμα - Ταγαρά


Η διώρυγα ήταν η αφορμή να φανεί η απόσταση που χωρίζει τους δυο υφυπουργούς της Κορινθίας κυρίους Δημα και Ταγαρά. Οι κατολισθήσεις, η κακή κατάσταση που παρουσιάζει το κανάλι αλλά και οι πρωτοβουλίες που έχουν αναπτύξει και οι δυο πολιτικοί..

Στα θρανία από αύριο οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων – Τι θα ισχύσει με βαθμούς και απουσίες


Μετά από διακοπή δυόμιση μηνών, τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπαίνουν από αύριο, Δευτέρα, στη δια ζώσης καθημερινότητά τους
, καθώς γυμνάσια και λύκεια ανοίγουν για να υποδεχθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες στις..

Σε άτυπη «προεκλογική» περίοδο το ΚΙΝΑΛ


Μάριος Δανηλόπουλος

Το εναρκτήριο λάκτισμα μιας μακράς «προεκλογικής» περιόδου σηματοδοτεί η έντονη κινητικότητα των τελευταίων εβδομάδων στο Κίνημα Αλλαγής.

35ωρο και κατώτατο μισθό 750 ευρώ η πρόταση στο Σχέδιο Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ


Βασίλης Σκουρής 

Δέσμευση για κατάργηση όλων των αντεργατικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης της ΝΔ. Τι αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για οικονομία και κοινωνία. 

Οι τελευταίες διορθώσεις

Νέα μέτρα με ολικό lockdown στον ορίζοντα


Νέα μέτρα με ολικό lockdown τύπου Μαρτίου με αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας και τηλεεργασία σε μεγάλα ποσοστά ρίχνουν οι ειδικοί στο τραπέζι, σε περίπτωση που συνεχιστεί η...