9 Μαρ 2021

Σε τηλεδιάσκεψη στις 22 Μαρτίου θα συζητηθεί το θέμα του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο με τον υπουργό Περιβάλλοντος - την ΔΕΔΑ και τον Περιφερειάρχη

 


Την Τρίτη 22 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και στελεχών της ΔΕΔΑ, με αντικείμενο το φυσικό αέριο στις πόλεις της Περιφέρειας.

Στην διάσκεψη αυτή θα εξεταστεί..

Γιάνης Βαρουφάκης: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε ένα νέο καθεστώς»


συνέντευξη στους Κωνσταντίνο Πουλή και Θάνο Καμήλαλη

«Έχουμε πραγματικά αλλαγή καθεστώτος πια. Είναι ξεκάθαρο, ότι η κυβέρνηση Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη προχωράει στη ριζική αλλαγή του καθεστώτος μας» τόνισε...

Μητσοτάκης για Νέα Σμύρνη: Δεν θα επιτρέψω διχασμό, είμαι εδώ να εγγυηθώ την ενότητα

 


Με τηλεοπτικό μήνυμα επέλεξε να τοποθετηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα και τον τραυματισμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως δεν θα ανεχτεί η Κυβέρνηση περιστατικά τυφλής βίας, κάνοντας..

Η κόκκινη τουλίπα των Διδύμων που φέτος θα την γιορτάσει μόνο η φύση

 


Στα Δίδυμα της Αργολίδας, γιορτάζουν  κάθε χρόνο 9 του Μάρτη  την σπάνια, αυτοφυή άγρια τουλίπα του τόπου. Ένα αγριολούλουδο που στρώνει κόκκινα χαλιά την Άνοιξη και σκεπάζει τους ελαιώνες του κάμπου και τα χωράφια. Εικόνες μοναδικές. Στην Ελλάδα βρίσκονται εννέα είδη αυτοφυούς τουλίπας. Η τουλίπα της Πελοποννήσου είναι η πιο ωραία από τις Ελληνικές τουλίπες. Φύεται μόνο στα Δίδυμα, στο ακρωτήριο Ταίναρο και στην Κεντρική Ελλάδα.

Μαζική συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην αστυνομική βία - Χάος και επεισόδια στο τέλος- Τραυματίας ένας αστυνομικός


Πλήθος κόσμου, μαθητές, νεολαίοι, αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία Νέας Σμύρνης για να βροντοφωνάξουν «όχι» στην αστυνομική αυθαιρεσία και την αστυνομοκρατία τις γειτονιές με πρόσχημα τον κορονοϊό.

"Έκρηξη" κρουσμάτων : 3.215 - 46 νεκροί- "Ανησυχία " για την Κορινθία με τα νέα 47 διαγνωσμένα κρούσματα


 Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.215 νέα κρούσματα κορωνοϊού
στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο και 46 νεκρούς. Τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν είναι 60.000.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ 484 συμπολίτες μας νοσηλεύονται..

Παιδίατροι: Εχουμε κάθε μέρα πλέον παιδιά με κορονοϊό - Αύξηση εισαγωγών στις ΜΕΘ


 Το πρόβλημα στα παιδιά άρχισε να εμφανίζεται από το τέλος του Ιανουαρίου, ωστόσο, μέσα στο Μάρτιο απέκτησε πολύ μεγάλες διαστάσεις Τεράστια ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας στα μικρά παιδιά εκφράζουν παιδίατροι, μια και έχουν..

Η αστυνομία ξυλοκοπά, η κυβέρνηση «ερευνά» και συζητά


Απλά «ενοχλητική εικόνα» αρκέστηκε για άλλη μια φορά η κυβερνητική εκπρόσωπος να χαρακτηρίσει τον ξυλοδαρμό και τον τραμπουκισμό πολιτών στη Νέα Σμύρνη, επιλέγοντας να χαϊδέψει τα αυτιά των αστυνομικών, την ώρα που...

Χρ. Δήμας: "Tις επόμενες ημέρες ενισχύονται και άλλες σχολικές μονάδες της Κορινθίας "(δείτε τη λίστα)

 


Σήμερα, o υπουργός Τεχνολογίας και Έρευνας Χρίστος Δήμας πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Δημήτρη Ντρίμερη και κ. Δημήτρη Ασβεστόπουλο.

Τις επόμενες ημέρες, συνεχίζεται η ενίσχυση των σχολικών μονάδων της #Κορινθίας με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (θρανία, καθίσματα, πίνακες..

Πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Καλογρίτσα κατέθεσε η ΝΔ


Πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά για τις καταγγελίες Καλογρίτσα αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες, κατέθεσε η ΝΔ.

Γεωργιάδης: Άνοιγμα λιανεμπορίου 22 ή 29 Μαρτίου με SMS και χρονικό όριο 3 ωρών - Μέσα Απριλίου άνοιγμα εστίασης

 


Στις 22 ή το αργότερο 29 Μαρτίου θα ανοίξει πλήρως το λιανικό εμπόριο, εφόσον το επιτρέψουν τα δεδομένα της πανδημίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν θα έχουμε την μέθοδο click away, αλλά μόνο..

Φυσικό αέριο: Οριστικά εκτός από το 5ετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΔΕΔΑ η περιφέρεια Πελοποννήσου

 


Την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας έλαβε το πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΔΕΔΑ για την περίοδο 2021-2025, με την σχετική απόφαση της ΡΑΕ να αναρτάται στην πλατφόρμα της Διαύγεια. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην σχετική αιτιολογική έκθεση της ΡΑΕ και προκύπτει...

Εκλογές: Ο εμβολιασμός κρίνει την ημερομηνία -Σενάρια για κάλπες ακόμη & το καλοκαίρι

 


Η αγωνία των κυβερνητικών στελεχών αλλά και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι έκδηλη και απόλυτα λογική. Η δημιουργία αυτού που ονομάζεται «δίχτυ προστασίας» είναι απαραίτητη για να ξεφύγουμε από την πανδημία αλλά και θεμελιώδης προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της χώρας. Υπάρχει, όμως, και ένας άλλος..

Κορωνοϊός: Νόσησαν 1.000 άτομα που έχουν εμβολιαστεί με μία δόση - Τι είπε η Θεοδωρίδου


 Στα άτομα που έχουν κάνει είτε τη μία είτε και τις δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αλλά νόσησαν αναφέρθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού, Μαρία Θεοδωρίδου κατά την ενημέρωση της Δευτέρας.

Όπως επισήμανε, περίπου 1.000 άτομα που έχουν εμβολιαστεί με μία δόση στη..

Ευτυχώς που προειδοποίησε δημόσια ο Τσελέντης και μίλησαν για πολιτική προστασία στην Πελοπόννησο!


 "Ευτυχώς" που ο εγκέλαδος δεν χτύπησε στο σπίτι μας ( που λέει ο λόγος) και πρόλαβε ο Τσελέντης να δημοσιοποιήσει την ανησυχία του για την επικινδυνότητα του Κορινθιακού, για να κάνει σύσκεψη άρον άρον ο Περιφερειάρχης και να καταγραφεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας πως από πλευράς υλικού για μια έκτακτη ανάγκη η κατάσταση είναι απαράδεκτη. 

Κορονοϊός: Για πρώτη φορά δύο ιδιωτικά νοσοκομεία στη μάχη της πανδημίας - Ιατρικό Περιστερίου και Λητώ/ Το Σισμανόγλειο στη μάχη του covid19

 

Με την κατάσταση στα νοσοκομεία να είναι ασφυκτική και τις κλίνες ΜΕΘ να λιγοστεύουν επικίνδυνα, στη μάχη κατά του κορονοϊού μπαίνουν πλέον και δύο ιδιωτικές κλινικές. Το Ιατρικό Περιστερίου και την κλινική ΛΗΤΩ παραχωρούνται για πρώτη φορά στο..

Kαλπάζει ο κορωνοϊός στην Πελοπόννησο και ο κ. Νίκας ενημερώνει τους πολίτες πως έρχονται δύσκολα με την μορφή... της φήμης!!


Εξακολουθεί μέχρι σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να  ενημερώνει με την μορφή της...φήμης για την πανδημία στην Πελοπόννησο. 
Αυτό τον  καιρό που έχουμε έκρηξη κρουσμάτων στην Περιφέρειά μας, είναι γεγονός απαράδεκτο.Με γνώμονα λοιπόν την ανεπάρκεια στην ενημέρωση κρατάμε  πως οι επόμενες ημέρες για τους Κορίνθιους, Αργολιδείς, και Αρκάδες..