11 Δεκ 2020

Οργή και απόγνωση μικρομεσαίων εμπόρων για τις κυβερνητικές αποφάσεις: «Ολοκληρωτική καταστροφή, προκλητική εύνοια των μεγάλων»


 Σε απόγνωση βρίσκονται πλέον οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λιανεμπόριο, καθώς βλέπουν να χάνεται οριστικά η εορταστική περίοδος για την αγορά, ενώ δείχνουν να μην βλέπουν με καθόλου θετικό μάτι την επιβολή από την κυβέρνηση της..

Φιλαρμονική Λουτρακίου - Χριστούγεννα Μαζί#staysafe #stayconnected


Ένα πλούσιο διαδικτυακό πρόγραμμα έχει προετοιμάσει ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων με σκοπό να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας τα φετινά Χριστούγεννα!

ΚΤΕΟ: Ανοίγουν τη Δευτέρα με αυστηρούς κανόνες προφύλαξης - Πώς θα εξυπηρετούν

 


Οι πελάτες θα πρέπει να προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους να διατηρούν κατάλογο με τα..

1.395 νέα κρούσματα, 583 διασωληνωμένοι, 102 νεκροί


 Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.395 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα την Παρασκευή.Αυξημένος παρουσιάζεται το τελευταίο 24ωρο ο αριθμός των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ της χώρας εξαιτίας του..

Lost Christmas σε καραντίνα διαρκείας - Της Τζένης Σουκαρά


 -
14 ημέρες για τα Χριστούγεννα και βρισκόμαστε σε μια καραντίνα διαρκείας χωρίς πλέον να γίνεται συζήτηση για το πότε θα εισέλθουμε στην κανονικότητα. Η λέξη έχει δραπετεύσει από το καθημερινό μας  λεξιλόγιο ,καθ όσο χρόνο εμείς έχουμε μπλέξει τα νοητικά μας κύτταρα με τις ημερήσιες εκατόμβες νεκρών και με την κατάργηση  των περιορισμών  μεταξύ των περιφερειακών ενοτήτων.Βλέπεις ήμασταν έτοιμοι για σκι με τη μάσκα και το αντισηπτικό,εμείς οι ριψοκίνδυνοι.

Απεβίωσε ο γιατρός Νίκος Καλαχάνης - Ιατρικός σύλλογος Κορινθίας: "Υπήρξε χειρούργος με εξαίρετη τεχνική και ήθος"


Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του ιατρού χειρουργού Νικόλαου Καλαχάνη του Γεωργίου.
"Ο συνάδελφος από τις Κρήνες Κορινθίας υπηρξε χειρουργός με εξαίρετη τεχνική και ήθος..

Click Away: Τι είναι και πώς θα ψωνίζουμε - Όλοι οι κανόνες


Τη λειτουργία των καταστημάτων μέσω της υπηρεσίας «click away» για την εορταστική περίοδο ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εξειδικεύοντας τα μέτρα και..

ΙΒΥΚΟΣ:Κατάθεση πρότασης σχετικά με τις δράσεις του εορτασμού για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

 


Αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Γκιολή Αναστάσιο, στην..

Το ημερολόγιο της καραντίνας στο Jenny's World/ Ένας Ελεύθερος άνθρωπος ή Covid - 19 – Το ημερολόγιο του έγκλιστου κυρίου Χ κατά τα έτη αναπροσαρμογής των στόχων - Tου Α. Γ. Καλλή


Εν αρχή το χάος;

Κοίτα να δεις που είναι φορές που το λευκό μιας σελίδας άγραφης, μπορεί να γίνει ένα πέλαγο που η κάθε λέξη να είναι ένα μικρό καραβάκι σαν αυτά τα χάρτινα που φτιάχναμε παιδιά, έτοιμο να ταξιδέψει τις σκέψεις στην απεραντοσύνη ενός σύμπαντος..

Τα μέτρα για τις γιορτές: Ανοίγουν κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, δεν ανοίγουν τα καταστήματα - Ξεκινά το click away


Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κατά την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασαν τα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των εορτών..

Τσίπρας: Βίλα είναι το σπίτι του κ. Μητσοτάκη στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τη βίλα Χριστοφοράκου

 


Με επιθετικό ύφος απάντησε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και σε όσους ανέδειξαν το θέμα της «βίλας» που νοικιάζει στο Σούνιο, ο Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο πρόεδρος του..

Τι (δεν) αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Τουρκία


 Υστερα από έντονες συζητήσεις και διαβουλεύσεις που κράτησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες στις Βρυξέλλες, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέληξε στο τελικό κείμενο των συμπερασμάτων σε ό,τι αφορά την Τουρκία.Το..

Επιδοτήσεις σε αγρότες πριν τα Χριστούγεννα -Ποιοι πληρώνονται

 


Την πληρωμή για τις αγροτικές επιδοτήσεις 2020 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ  περιμένουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας χιλιάδες αγρότες της χώρας.Ο ΟΠΕΚΕΠΕ προγραμματίζει η πληρωμή της β’ δόσης ενιαίας ενίσχυσης 2020 (υπόλοιπο..

Στο "κόκκινο" η αντιπαράθεση / Nίκας: O πολιτικός του επίλογος είναι παράδειγμα προς αποφυγήν - Τατούλης: Επωάζει το «αβγό του φιδιού» στην Πελοπόννησο!!

 


Στο "κόκκινο" έχει φτάσει η αντιπαράθεση Νίκα - Τατούλη για το θέμα της περιφερειακής παράταξης που προέρχεται από την Χ.Α. και την άρνηση της πλευράς Νίκα να ψηφίσει το ψήφισμα που αφορούσε την αποπομπή των συγκεκριμένων συμβούλων. (Η θέση αυτή να σημειώσουμε πως..

Mόνο στην Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου θα διαθέσει η Περιφερεια την πίστωση των 20 εκατ. Ευρώ


Με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας διαμηνύει για μια ακόμα φορά πως τα 20 εκτ. ευρώ που διατίθεται να δωσει η Περιφέρεια για το φυσικό αέριο θα δοθούν ΜΟΝΟ..