26 Δεκ 2020

Tα Χριστούγεννα της σιωπής - Της Τζένης Σουκαρά



Χριστούγεννα του 2020..Αν με ρωτούσες όταν ήμουνα μικρή πώς φανταζόμαι πως θα ήταν τα Χριστούγεννα αυτά, σίγουρα θα σου απαντούσα πως θα κάναμε ρεβεγιόν μέσα σε  διαστημόπλοια και πως εγώ θα φορούσα μια ασημένια (διαστημική) τουαλέτα!

Πού να φανταζόμουν η δύσμοιρη πως θα ζούσα στα 2020 τα διαστημικά Χριστούγεννα της φαντασίας μου έγκλειστη..

Π.Τατούλης: Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος ..κ. Νίκα!


Ούτε το Άγιο Πνεύμα των Χριστουγέννων, …κατάφερε να κάμψει έστω και για λίγο την πολιτική συμπεριφορά της κακεντρέχειας, της εμπάθειας, της μοχθηρίας και της διχόνοιας του κ.Νίκα. 

«Κατηγορώ» Αλέξανδρου κατά της Πολιτείας για τις κλειστές Εκκλησιές – «Στο χέρι μας είναι όταν έρθουν οι εκλογές …» (βίντεο)

 


Την κάθετη διαφωνία του με τα μέτρα της Πολιτείας που προβλέπουν να παραμείνουν κλειστές οι Εκκλησίες (εκτός από Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Θεοφάνια) εξέφρασε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο..

Χρ. Δήμας: To 2021 θα είναι η χρονιά της ανάπτυξης και της προόδου

 


Διανύουμε πλέον την τελική ευθεία για να κλείσουμε μια δύσκολη δεκαετία που στιγμάτισε την κοινωνία και την οικονομία μας από μια σφοδρή κρίση. Μπροστά μας, έχουμε μια ημερομηνία ορόσημο, αυτήν της επετείου των 200 χρόνων από την παλιγγενεσία. 

Οι μέχρι τώρα ενέργειες της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση..

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας επιχειρηματίας από το Λουτράκι


Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr,
αυτοκτόνησε πασίγνωστος επιχειρηματίας της περιοχής. Ο 36χρονος έφυγε χθες στο βράδυ από το σπίτι του, λέγοντας τι πρόκειται να κάνει στην οικογένειά του, η οποία όμως..

Άγγελος Τσέκερης: Επισημάνσεις


Όλα έτοιμα τα έχει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού τώρα περιμένει να βρεθούν και εμβόλια

Μόνο ένας στους πέντε πήρε δώρο Χριστουγέννων. Θα πνιγεί στο χρήμα η χριστουγεννιάτικη αγορά.

H μεγαλύτερη μαζική αυτοκτονία στην ιστορία των ΗΠΑ γίνεται ντοκιμαντέρ


Ήταν απόγευμα της 26ης Μαρτίου του 1997, όταν το γραφείο του σερίφη του Σαν Ντιέγκο δέχθηκε μια πληροφορία που φάνταζε φάρσα: «Αφορά μαζική αυτοκτονία και μπορώ να σας δώσω τη διεύθυνση…», είπε η...

Η αμήχανη «νέα αλλαγή» του ΣΥΡΙΖΑ


Νικόλ Λειβαδάρη

Ο Αλέξης Τσίπρας με το χθεσινό του άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών έδειξε το 2021 ως χρονιά δυνάμει ανατροπής και μιας «νέας αλλαγής». «Ας κάνουμε», έγραψε...

Cyberpunk


Θωμάς Τσαλαπάτης

Οι μέρες της πανδημίας όρισαν σε παγκόσμιο επίπεδο ένα σύνολο τάσεων, που μεταμορφώνουν τις ζωές μας μέσα από τη διαχείριση των κυβερνήσεων.

Φάρμακο κατά του κορονοϊού υπό δοκιμήν σε Βρετανία και ΗΠΑ


Ένα πειραματικό φάρμακο, το οποίο θα μπορούσε να προλάβει τη μόλυνση που οδηγεί στην ασθένεια Covid-19, προσφέροντας άμεση ανοσία στις ομάδες υψηλού κινδύνου, δοκιμάζεται από...

Πάμε για παράταση του lockdown – Πότε θα ανοίξουν σχολεία, λιανεμπόριο, εστίαση


Μεγάλο ερώτημα παραμένει, αν στις 7 Ιανουαρίου θα γίνει άρση του lockdown, αν θα ανοίξουν δηλαδή τα σχολεία, κανονικά τα καταστήματα και η εστίαση.Οι πρώτες αλλαγές στην καθημερινότητά μας θα γίνουν..

Καμία παρατυπία στην ψηφοφορία κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ απαντά η Περιφέρεια στις καταγγελίες για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις



 Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη ψηφοφορία για το νεοσύστατο οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Περιφερειακό Συμβουλιο, αφού η αντιπολίτευση καταγγέλει την Περιφερειακή αρχή..

Οταν τα Χριστούγεννα νίκησαν έναν πόλεμο αλλά όχι την πανδημία


 Το ημερολόγιο έγραφε 26 Δεκεμβρίου 2019 όταν ο Ζανγκ Σιξιάν, νοσοκομειακός γιατρός στην κινεζική επαρχία Χουμπέι, εντόπισε επτά κρούσματα μιας ασυνήθιστης πνευμονίας..

Στην Αθήνα τα πρώτα 9.750 εμβόλια κατά του κορονοϊού – "Αστακός" οι χώροι αποθήκευσης


Κάτω από άκρα μυστικότητα και ισχυρά μέτρα ασφαλεία
ς έφτασαν στην χώρα μας οι πρώτες 9.750 δόσεις του εμβολίου της Pfizer. Το φορτηγό έφτασε αργά χθες το απόγευμα στο τελωνείο του Προμαχώνα, αν και η αρχική..