6 Μαρ 2017

Μητέρα παίκτη του Survivor τάιζε κρυφά τον γιο της


Με αποβολή από το παιχνίδι κινδυνεύει παίκτης του Survivor, μετά από την αποκάλυψη πως η μητέρα του ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο και τον τάιζε στα κρυφά.
Η μητέρα του παίκτη δεν άντεχε, να βλέπει το παιδί της από την τηλεόραση να πεινάει, οπότε ταξίδεψε με αεροπλάνο μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, έχοντας στις αποσκευές της τα φαγητά που είχε μαγειρέψει.

Τι είναι τέλος πάντων αυτή η λεγόμενη ποσοτική χαλάρωση (QE);


Του Σπύρου Στάλια
Η ιδέα προέρχεται από την κεϋνσιανή σχολή πειθούς. Είναι μέρος της "Γενικής Θεωρίας" του Κέϋνς. Στα χρόνια όμως του νεοφιλελευθερισμού που ζούμε, έχει πάρει άλλη έννοια στην Ευρώπη. Δεν θα σταθούμε στις διαφορές, δεν έχει σημασία, αλλά στο τι σημαίνει σήμερα ποσοτική χαλάρωση,

Μερικές σκληρές αλήθειες για τα «fake news»


Τιμ Χάρφορντ
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την τέλεια προσωποποιημένη εφημερίδα για κάθε πολίτη του κόσμου», δήλωσε το 2014 ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο ιδρυτής του Facebook. 
Η εφημερίδα αυτή θα «σας παρουσιάζει όλα, όσα σας ενδιαφέρουν»
Για πολλούς, η δήλωση εκείνη εξηγεί...

Νέα προσπάθεια να καμφθεί η αδιαλλαξία του ΔΝΤ: Κρίσιμη συνάντηση στο Hilton


Ανατροπή κλίματος και νέα εμπόδια στην (ήδη επιβαρυμένη) διαπραγμάτευση με τους δανειστές φέρνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, που έδειξαν βαθιά, και μη αναμενόμενη, ύφεση στο τέταρτο τρίμηνο του 2016.
Η συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 1,2% στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς θέτει σε αρνητικό πρόσημο και σε οριακή...

O "γκουρού" του οίνου Θανάσης Παπαιωάννου σε μια σπάνια συνέντευξη στην Τζένη Σουκαρά (βίντεο)


«Γεννήθηκα το 1928, μπορώ να πω μέσα στα αμπέλια, που ακόμα και σήμερα η ακουστική και η οπτική μνήμη, ξαναφέρνει το απόμακρο κελάηδημα του «αμπελουργού», του πολύχρωμου πουλιού, που ενσάρκωνε τον αμπελουργό και το παράπονο του για το φτηνό κρασί...